03 / 05 / 2024

folkart yapı yılbaşı kutlaması

folkart yapı yılbaşı kutlaması

Folkart Yapı, 2015'in gelişini ve 2014 yılında kulelerde yaşamın başlamış olmasını muhteşem ışık, havai fişek gösterilerinin yanı sıra Folkart Towers ev ve ofis sahiplerine vereceği özel bir davetle kutlayacak.

2024 yılbaşı sofrasının maliyeti 4.300 TL'yi aştı! 

2024'de kısa süre kala yeni yıl kutlama planları yapılmaya başlandı. Geçen sene 2.500 TL’ye kurulabilen yılbaşı sofrası yeni yılda 4.300 TL'ye kurulacak.

Bungalov evlere yoğun talep fiyatları uçurdu: Yılbaşında 3 kat artacak!

Yılbaşının yaklaşmasıyla tatil planları yapılmaya başlandı. Bu kapsamda vatandaşlar en çok bungalov evlere talep gösteriyor. Türkiye genelindeki bungalov evleri bir araya getiren turizm acentesi, yılbaşında fiyatların 3 kat artabileceğine dikkati çekiyor.

Silivri Yeşil Life Villaları yılbaşında teslim! Peşin ödemelerde indirim fırsatı!

YSL Grup Yapı-İnşaat imzası ile hayata geçirilen Yeşil Life Villaları'nın teslimlerinin yılbaşında gerçekleştirilmesi planlanıyor. 9 oda 2 salon villaların yer aldığı projede peşin ödemelerde indirim imkanı da sağlanıyor. 

Yılbaşı öncesi hesaplara yatacak! 700 bin çalışan en az 2000 lira alacak

Milyonlarca çalışana yılbaşı öncesi ilaç gibi ödeme yapılacak. En az 2.004 TL hesaba geçecek. Ödemeler maaşa göre değişiklik gösteriyor. Merakla beklenen ödeme takvimi netleşti. Ödemelerden yaklaşık 700 bin kamu işçisi yararlanacak. İşte tüm detaylar...

Kiracılara kötü haber! Ev sahipleri, şimdi de yılbaşı zammı talep ediyor!

2023 yılına girmeye sayılı günler kala bazı ev sahipleri kontrat döneminin bitmemesine rağmen maaşlara yapılacak zamları gerekçe göstererek yılbaşında da kiralara zam istiyor.

Colorist Panorama'da yılbaşına özel fiyatlar!

"Yatırımınızı çocuğunuza yapın. Bir ev alın, hem siz kazanın, hem çocuğunuz eğlensin." sloganı ile basına tanıtılan Colorist Panorama Şile'de yılbaşına özel fiyat avantajı sunuluyor...

Folkart Vega, şehrin yeni yıldızı olacak!

Folkart Yapı, İzmir'de 850 milyon liralık yatırımla Folkart Vega projesine başladı. Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, "İzmir'in merkezinde, Alsancak ile Halkapınar arasında İzmir Körfezi'nin tam karşısında yer alan Folkart Vega, şehrin yeni yıldızı olacak" diyor.

Folkart Yapı Folkart Vega fiyat!

Folkart Yapı Folkart Vega fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutlar 2021 yılında teslim edilecek.

Ordu Çevre Yolu yılbaşında açılacak!

Ordu’da yapımına 4 yıl önce başlanılan Ordu Çevre Yolu yılbaşında hizmete açılıyor. Toplam 2 milyarlık Karadeniz Sahil Yolu projesinin ilk etabı 3 ay sonra hizmete giriyor.

Liva Home Folkart Yapı daire fiyatları!

Liva Home Folkart Yapı daire fiyatları 225 bin TL'den başlıyor. İzmir Karabağlar bölgesinde hayata geçirilen Liva Home projesinde yüzde 5 peşinatla konut sahibi olunabiliyor...

Folkart İncity Folkart Yapı ev fiyatları!

Folkart İncity Folkart Yapı ev fiyatları 281 bin TL'den başlıyor. Sekiz blok olarak yükselen proje Folkart Yapı tarafından hayata geçirildi...

İncity Folkart Yapı İzmir daire fiyatları!

Folkart Yapı tarafından İzmir Bornova'da hayata geçirilen Folkart İncity projesi 31 bin 289 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Projede konut fiyatları 239 bin TL'den başlıyor...

Folkart Yapı ve Çeşme Belediyesi'nden deniz dolgusu açıklaması!

Çeşme Belediyesi ve Folkart Yapı, Sözü Gazetesi'nde çıkan "deniz dolgusu" haberine yönelik açıklama yaptı..

folkart yapı yılbaşı kutlaması Haberi

folkart yapı yılbaşı kutlaması


Folkart Yapı, 2015'in gelişini ve 2014 yılında kulelerde yaşamın başlamış olmasını muhteşem ışık, havai fişek gösterilerinin yanı sıra Folkart Towers ev ve ofis sahiplerine vereceği özel bir davetle kutlayacak. 

Kuruluşundan bu yana hayata geçirdiği projelerle ulusal ve uluslararası ödüllere sahip Folkart Yapı, 2014 yılında hizmete sunduğu 200 metre yükseklikteki 46 katlı Folkart Towers sakinleri için La Vie Nouvelle'de özel bir yılbaşı kutlaması gerçekleştirecek. Gecede pop dünyasının güçlü sesi Sertap Erener ve Michael Jackson ile Whitney Houston'ın vokalistliğini yapmış efsanevi caz müzisyeni Miles Davis'in kızı ünlü sanatçı Della Miles konser verecek. 


3 gün önce başlayacak

İzmir'in en yüksek binaları olan Folkart Towers'ta kutlamalar, yeni yıldan 3 gün önce ışık gösterileri ile başlayacak. 2015'e adım atılacak yılbaşı gecesi saat 00.00'da Folkart Towers'ta Türkiye'nin bu...