04 / 05 / 2024

fon yönetici ödülü

fon yönetici ödülü

KREA Group, Neo Alışveriş ve Eğlence Merkezi'ne yeni halkalar ekliyor. Krea, Eskişehir'den sonra Bahçeşehir, Esenyurt, Adapazarı ve Pendik'de de Neo Alışveriş ve Eğlence Merkezi kurmak için çalışmaları başlattı.

Nurol GYO, Ödül İstanbul'dan 60 adet konutu 331.9 milyon TL'ye alıyor! 

Nurol GYO, İstanbul Esenyurt'ta yükselen Ödül İstanbul'dan 60 adet konutu 331.9 milyon TL'ye alıyor. İşte şirketten yapılan o son dakika açıklaması...

Vakıf GYO Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü'nü kazandı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Türkiye Kalite Derneği'nin verdiği ve iş dünyasının en prestijli ödülleri arasında yer alan "Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü"nü kazandı.

Ödül İstanbul'da 24 ay vade fırsatı! İlk bloklarda teslimler başladı! 

Özyurtlar Holding imzasıyla Beylikdüzü'nde yükselen Ödül İstanbul'da ilk blokların teslimleri başladı. Projeden ev sahibi olmak isteyenlere şirket bünyesinde 24 ay vade fırsatı sunuluyor. İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

1915 Çanakkale Köprüsü'ne büyük ödül!

1915 Çanakkale Köprüsü, Dubai'de International Road Federation tarafından düzenlenen ödül töreninde  'Proje Finansmanı' kategorisinde birincilik ödülüne layık görüldü.

Apartmanlarda yönetici nasıl seçilir?

Posta yazarı Tamer Heper 'Binamız dört dükkan ve dört mesken olmak üzere sekiz bağımsız bölümlü. Şu an seçilmiş bir yönetici yok. Bir kişiyi yönetici yaparsak bu geçerli olur mu? ' sorusunu cevapladı.

Eski yöneticinin yaptığı işten yeni yönetici sorumlu mudur?

Posta yazarı Tamer Heper, 'Eski yönetici binada tadilat yaptırmış. Bunun için alınmış bir karar yok. İş için kapalı fatura almış dosyasında duruyor. Şimdi yeni yönetici döneminde iş ihtilafa binmiş, tadilatı yapan parasını istiyor. Bu durumda sorumlu yeni yönetici mi eski yönetici mi?' sorusunu yanı

Çok bloklu sitelerde yönetici nasıl seçilir?

Posta yazarı Tamer Heper 'Sitemiz tek parsel üzerinde 40’ar daireli 6 blok. Ancak yönetim sanki tek blok yönetimi. Bu durumda da yönetici seçimi için yeterli nisabı bulamıyoruz. Bizim yönetimimizi toplu yapıya göre düzenlememiz gerekmiyor mu?' sorusunu yanıtladı.

Tabanlıoğlu Mimarlık Tersane İstanbul Projesi ile WAF 2019’da büyük ödülü aldı!

12. Dünya Mimarlık Festivali - WAF 2019 “Turizm Yatırımları Proje” kategorisinde Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından tasarlanan ‘Tersane İstanbul’ büyük ödül aldı.

Kat malikleri dışından yönetici seçimi nasıl olur?

Posta yazarı Tamer Heper, okuyucusunun '6 yıldır yöneticilik yapmaktayım yoruldum. Binada malik olanlardan kimse yönetici olmak istemiyor. Dışarıdan yönetici seçmek için farklı bir nisap mı gerekiyor? Ücreti malik mi ödeyecek kiracı mı?' sorusunu yanıtladı.

ODE Yalıtım'a TAİDER'den büyük ödül!

ODE Yalıtım, TAİDER Aile İşletmeleri Derneği tarafından aile şirketlerinde sürdürülebilirlik bilincinin gelişmesini desteklemek için hayata geçirilen Kuzey Yıldızı: Aile Şirketlerinde Sürdürülebilirlik Ödülü’nü kazandı.

Apartman yönetici yardımcısı nasıl istifa eder?

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun 'Bir binada yönetici yardımcılığı yapmaktayım. Gerek işlerimden dolayı gerekse apartmandaki düzensizlikten dolayı bu işi bırakmak istiyorum. Nasıl bırakabilirim?' sorusunu yanıtladı.

Bursa Gemlik'teki toplu konut projesine ödül!

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Cihatlı Mahallesi Toplu Konut Projesi ile yılın mahallî yöneticisi ödülüne sahip oldu.

Survivor ev ödülünü kim kazandı?

Survivor'ın yeni bölümünde büyük ödül heyecanı yaşandı. Anneleriyle birlikte yarışan yarışmacılardan 5 tanesi ev ödülünü kazandı. 

fon yönetici ödülü Haberi

fon yönetici ödülü

Neo Alışveriş ve Eğlence Merkezi'nin yeni halkalarının tanıtımını önümüzdeki Salı günü gerçekleştirecek olan Krea Group, 5 yeni projenin lansmanını yapacak. Krea Group İcra Kurulu Başkan'ı Hakan Kodal ve Reval İcra Kurulu Başkan'ı Maxence Liagre'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan bu 5 yeni projenin tanıtımında, projeler hakkında ayrıntılı bilgi verilecek. Merrill Lynch ile birlikte kurduğu gayrimenkul fonu ve hayata geçireceği 5 yeni proje ile Krea; kuruluşunun 1'nci yılında, Euromoney Liquid Real Estate Awards 2007 yılının en başarılı "Gayrimenkul Geliştirme  Şirketi" ve "Fon Yöneticisi" ödüllerini aldı. Tüm bunların sonucunda, daha birinci yılını doldurmadan Türkiye'de açılan Neo Alışveriş ve Eğlence Merkezleri'nin sayısı 4'e ulaşmış...