15 / 05 / 2024

Fonların Anlık ve Sürekli Transferi

Fonların Anlık ve Sürekli Transferi

Çeşitli bankalar transferleriyle para göndermek ya da almak isteyen kişilere özel saat kısıtlandırılmasının ortadan kaldırması sebebiyle büyük avantaj elde eden FAST işlemi için limitler yeniden oluşturuldu. Peki FAST yeni limiti ne kadar?

MB açıkladı! FAST işleminde üst limit 50 bin TL'ye yükseltildi...

Merkez Bankası, FAST (Fonların Anlık ve Sürekli Transferi) Sistemi'nde üs limiti 50 bin TL'ye kadar yükselttiğini açıkladı. İşte haberin detayları...

Dolar, euro ve sterlinde dikkat çeken hareket! Anlık döviz fiyatlarında son durum ne?

Dolar, euro ve sterlin fiyatları vatandaşlar ve yatırımcılar tarafından 9 Ağustos Çarşamba günü de anlık sorgulanıyor. Peki, 9 Ağustos 2023 Çarşamba günü döviz kurları ne durumda? İşte Kapalıçarşı ve serbest piyasada dolar, euro ve sterlin fiyatları...

Alternatif Bank’tan yatırımcılara müjde! Mobilden yatırım hesabı açan borsa verilerini anlık ücretsiz takip edebiliyor!

Alternatif Bank mobil uygulamasını indirenler borsa verilerine anlık olarak ücretsiz ulaşabiliyor. Dileyenler hisse alım satımının yanı sıra fon işlemleri ve halka arz işlemlerini de kolayca yapabiliyor.

İskenderun'da ağır hasarlı binaların yıkım ve enkaz kaldırma çalışmaları 4 ayda tamamlanacak!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerden etkilenen Hatay'ın İskenderun ilçesinde ağır hasarlı binaların yıkım ve enkaz kaldırma çalışmaları hızlandırıldı.

Altını olanlar aman dikkat! Altın bugün ne kadar? İşte 18 Nisan 2023 anlık altın fiyatları

Altını olanlar aman dikkat... Altın bugün ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, tam altın bugün ne kadar? İşte 18 Nisan 2023 anlık altın fiyatları...

‘Acil önlem alın! Göçük altından kurtardıklarımızı kaybedeceğiz’ uyarısı!

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri merkezli 6 Şubat günü meydana gelen depremlerin ardından bölgede büyük bir salgın olduğu ve önlem alınmadığı takdirde kurtarılan vatandaşların hastalık nedeniyle kaybedileceği uyarısı geldi.

Kartal Soğanlık 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Kartal İlçesi, Soğanlık Yeni Mahallesi, 10680 Ada 216 Numaralı Parsele İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Konut sektörü depremden nasıl etkilendi? Satılık ve kiralık ev fiyatları artacak mı? Ev alacaklar hemen bakın!

Depremler sonrasında konut piyasasında ilk bakışta yaşanan ve sonrası için yaşanması olası değişimi sektör uzmanları değerlendirdi. Peki konut sektörü depremden nasıl etkilendi? Satılık ve kiralık ev fiyatları artacak mı? Ev alacaklar hemen bakın!

Asgari ücretli bu hesabın içinden çıkamıyor! İşte açlık ve yoksulluk sınırı

Asgari ücretlinin aldığı 8500 TL'lik maaş açlık ve yoksulluk sınırının altında kaldı. Birleşik Kamu-İş aracılığı ile yapılan açıklamada açlık ve yoksulluk sınırı açıklandı

Nçk İnşaat Turizm Otelcilik Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nçk İnşaat Turizm Otelcilik Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Çetin Karadağ ve Necat Karadağ ortaklığında kuruldu.

Türkiye Müteahhitler Birliği'nden çağrı: Kamuya iş yapan küçük ve orta ölçekli müteahhitler af yasası kapsamına alınsın

Türk inşaat sektörünün en köklü sivil toplum örgütlerinden Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB),çaresizlik içinde teminat mektuplarını yakmak zorunda kalan ve cezalı duruma düşen müteahhitlik firmalarının, af yasası kapsamına alınması çağrısını yaptı.

Tarım ve Orman Bakanı Kirişci açıkladı! Bu yıl 128,6 milyon ton üretimle tüm zamanların rekoru kırılacak!

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, bu yıl 128,6 milyon ton bitkisel üretimle tüm zamanların rekorunun kırılacağını söyledi.

31 Aralık 2022 altın bilezik fiyatları ne kadar? Düğünü olanlara kötü haber! 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL oldu?

Altın fiyatları, bugün rekor tazeledi ve 2022 yılının en yüksek rakamına ulaştı. Gram altın 1118 seviyesine ulaşırken altın bilezik fiyatları da arttı. 31 Aralık 2022 altın bilezik fiyatları ne kadar? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL oldu?

Fonların Anlık ve Sürekli Transferi Haberi

Fonların Anlık ve Sürekli Transferi

2022 FAST işlem sınırlandırılması ile ilgili Merkez Bankası’ndan milyonlarca kişiyi ilgilendiren açıklama geldi. 21 Şubat 2022 tarihi itibarıyla güncellenen belirli bir sınır üzerinden işlemlerin gerçekleştirilebileceğini bildiren Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) yeni limiti açıkladı. Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası’nın açıklaması ile birlikte Fonların Anlık ve Sürekli Transferi (FAST) için yeni limit ne kadar oldu?

FAST LİMİTİ NE KADAR VE KAÇ TÜRK LİRASI?

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası’nda (TCMB) yapılan yazılı açıklamada “FAST Sistemine gösterilen yoğun ilgi ve ödemeler ekosisteminin dinamik gereksinimleri göz önünde bulundurularak para transferlerinde 2.000 TL olan FAST işlem tutar limiti de 21 Şubat 2022 tarihi itibarıyla 5.000 TL’ye yükseltilecektir” ifadeleri kullanıldı.

FONLARIN ANLIK VE SÜREKLİ TRANSFERİ (FAST) NEDİR?

Çeşitli bankalar aracılığı ile başka bir bankanın müşterisine para yollamak isteyen kişiler mesai saatleri haricinde işlem yapamıyordu....