27 / 07 / 2024

ford fiyat listesi

ford fiyat listesi

Ford Tourneo Connect, çok amaçlı koltuk sistemi ile genişletilebilir bagaj hacmi sayesinde hem işinizde, hem de esnek ve konforlu koltuk sistemi ile sosyal hayatınızda vazgeçilmeziniz olacak. İşte Ford Tourneo Connect Eylül ayı fiyat listesi

Ford Tourneo Courier Temmuz fiyatı belli oldu! Geniş araba sevenler hemen baksın! Ford Tourneo Courier fiyat listesi

5 kişilik kapasitesiyle geniş ailelerin en çok tercih ettiği Ford Tourneo Courier otomobil markasının güncel fiyatı belli oldu. Peki Ford Tourneo Courier fiyatı ne kadar?  Ford Tourneo Courier Temmuz'da zam geldi mi? İşte Ford Tourneo Courier 2024 fiyat listesi.

Ford Courier almak isteyenlere müjde! Kampanya başladı! İndirim fırsatını kaçırmayın! Ford Tourneo Courier fiyat listesi

Ford Courier almak isteyenlere özel indirim fırsatı başladı. Ford yetkili satıcılarından satın alınacak Courier modelde yüzde 3 indirim sunuluyor. Peki Ford Courier fiyatı ne kadar? Güncel Ford Courier fiyat listesi.

Ford Tourneo Courier fiyatı ne kadar? Geniş araba sevenler hemen bakın! Ford Tourneo Courier Mayıs 2024 fiyat listesi!

Dizel Manuel, Benzinli Manuel ve Otomatik motor seçenekleriyle Yeni Ford Tourneo Courier, bayilerde yerini aldı. Ford Tourneo Courier fiyatı ne kadar? Ford Tourneo Courier Mayıs 2024 fiyat listesi!

Ford Focus'tan nisan ayına özel indirim! Ford Focus fiyatı ne kadar? Ford Focus fiyat listesi Nisan 2024!

Ford otomobil markası, Focus modelinde nisan ayına özel indirim kampanyası başlattı. Ford Focus fiyatı ne kadar? Ford Focus fiyatı kaç lira? Ford Focus fiyat listesi Nisan 2024!

Ford'dan bu aya özel dev indirim fırsatı! Sıfır araç alacaklar hemen bakın: İşte Ford Focus fiyat listesi 9 Nisan 2024! 

Ford, bu aya özel binek otomobillerde dev indirim fırsatını başlattı. Ford Focus'ta da peşin alımlarda indirim yapılıyor. Peki Ford Focus fiyatları ne kadar? İşte Ford Focus fiyat listesi 9 Nisan 2024...

Ford Kuga ve Puma fiyat listesi belli oldu! İki dev modelin fiyatı açıklandı! İşte Ford Kuga ve Puma 2024 fiyat listesi

Ford otomobil markasının en çok tercih edilen iki modeli olan Kuga ve Puma modellerinin fiyat listesi merak ediliyor. Peki Ford Puma ne kadar? Ford Kuga 2024 fiyatı kaç lira?  Ford Puma ve Kuga 2024 fiyat listesi.

 Dağıtım hizmetleri, inşaat, nakliye artık dert değil! Ford Transit Van 13 Mayıs fiyat listesi nedir?

Ford Transit Van, dayanıklı bir yapıya sahiptir ve uzun ömürlü olmasıyla bilinir. Bu nedenle, uzun vadeli bir iş yatırımı olarak değerlendirilebilir. Güvenilirliği ve dayanıklılığı, işletmenizin faaliyetlerini kesintisiz ve verimli bir şekilde sürdürmenize yardımcı olur. 13 Mayıs 2023 fiyat listesi

Ford Transit Van Nisan zammı merak ediliyor! İşte 14 Nisan 2023 fiyat listesi

Ford Transit Van, geniş yükleme kapasitesi sunar ve farklı boyutlarda ve şekillerdeki yükleri taşımak için uygun alan sağlar. Ayrıca, Van'ın yüksek tavan seçeneği sayesinde, yüksek nesneleri de taşıyabilirsiniz. 14 Nisan 2023 fiyat listesi

Ford Transit Minibüs Nisan'da 44.000 TL zamlandı! İşte 13 Nisan 2023 fiyat listesi

Geniş bir iç hacim, düşük işletme maliyetleri, yüksek performans, güvenlik ve konfor yer almaktadır. Transit minibüsler, farklı uzunluklarda ve yüksekliklerde sunulur ve isteğe bağlı olarak 14 kişiye kadar taşıma kapasitesine sahiptir. Peki 13 Nisan 2023 fiyat listesi nedir?

Ford Ranger (Wildtrak-Stormtrak) serisi Nisan zammı ne kadar oldu? İşte 09 Nisan 2023 fiyat listesi

Ford Ranger (Womftrak-Stormtrak) serisi Nisan ayında da fiyatı merak edilen araçlar arasında. Yapısı,gücü ve görüntüsüyle zor şartlara rahatlıkla uyum sağlayan Ranger serisi için detaylar haberimizde. Peki 13 Şubat 2023 fiyat listesi nedir?

Ford Ecosport'a Nisan ayında zam geldi mi? İşte 04 Nisan 2023 fiyat listesi

Ford, birkaç kullanışlı numarayla kompakt da olsa kullanışlı bir seyahat arkadaşı olduğunu kanıtladı. Rogue Sport'tan daha az el bagajı taşıyordu ve Honda HR-V ancak diğer benzer rakiplerinden daha yüksek kapasiteye sahip. Peki Ford Ecosport 04 Nisan 2023 fiyat listesi nedir?

Bütçe dostu Ford Tourneo ve Transit Courier Nisan ayı fiyatları ne kadar oldu! İşte 03 Nisan 2023 fiyat listesi

Tourneo Courier, Ford'un EcoBoost teknolojisi ile donatılmış güçlü ve ekonomik motorlarıyla ünlüdür. Transit Courier ise Yük taşıma kapasitesi: Ford Transit Courier, yük taşıma kapasitesi bakımından oldukça geniştir. İşte Ford Tourneo Courier ve Transit Courier 03 Nisan 2023 fiyat listesi.

 Ford Transit Van araçlarda Mart zammı oldu mu? İşte 16 Mart 2023 fiyat listesi

Bu araç, çeşitli işletme ve endüstrilerde kullanılan bir ticari araçtır ve farklı boyutlarda ve kapasitelerde mevcuttur. Transit Van, özellikle nakliye, kargo taşıma, kamyonet, çekici ve iş ekipmanları gibi alanlarda sıkça kullanılmaktadır. Peki İşte 16 Mart 2023 fiyat listesi

ford fiyat listesi Haberi

ford fiyat listesi

Yenilenen dış gövde ve iç kabin tasarımı, artırılan verimlilik ile yolculukları ideal hale getirmek için tasarlanan Tourneo Connect hayran kalacağınız pek çok teknolojiyi de bünyesinde barıntırıyor. Sofistike olmakla beraber kullanıcı dostu sistemler, direksiyondan elinizi çekmeden her daim bağlantıda kalmanıza, hız ayarınızı kontrol ederek izlemenize ve hatta çevrenizdeki yayaları korumanıza yardımcı oluyor.

Akıllı Hız Sınırlandırıcı sisteme sahip  Tourneo Connect, trafik levhası tanıma sistemi kamerası, öncelikle geçerli hız sınırını otomatik olarak algılayarak azamı hızınızı buna göre ayarlıyor.

Gelişmiş otomatik şanzımanla donatılmış olan Tourneo Connect, geliştirilmiş hızlanma ve pürüzsüz vitez değişimi vadediyor. Bu özellik Tourneo Connect’e optimum yakıt tasarrufu ile maksimum performans getiriyor.

FORD SYNC 3, araçla bağlantıda kalmanızı, telefonunuzu, müziğinizi ve navigasyon sistemini kontrol edebilmenizi sağlayarak sizin aracınızdaki asistanınız oluyor. Sezgisel navigasyon için,...