27 / 04 / 2024

Ford Puma 2022 fiyat

Ford Puma 2022 fiyat

Ford'ten otomobil almak isteyenlere müjdeli haber geldi. 13 bin 800 Türk Lirası indirimi ile Ford Puma sahibi olabilirsiniz. Ayrıntılar haberimizde...

Ford Puma 2022 fiyat listesi açıklandı!

Ford Puma, güncel fiyat listesini açıkladı. Peki Ford Puma 2022 fiyat etiketleri nasıl? İşte Ford Puma güncel fiyat listesi...

Ford'tan dev kampanya! Fiesta, Focus, Kuga ve Puma modellerinde 12 ay vade, 300 bin TL kredi fırsatı!

Düşük faiz fırsatıyla yeni bir Ford otomobil sahibi olmak isteyenler için dev kampanya başladı. Fiesta, Focus, Kuga ve Puma modellerde 12 ay vade, 300 bin TL kredi fırsatıyla satışlar devam ediyor. 

Ford, Puma’ya yine indirim yaptı! 89 bin 300 TL indirim geldi!

Ekim ayına özel fiyatlarını güncelleyen Ford, Puma modeline indirim yaptı. 89 bin 300 TL’lik indirimin geldiğini duyuran Ford, Puma’nın güncel fiyat listesini resmi internet sitesinden yayımladı.

Ford’tan yağmur gibi indirim! Puma’ya tamı tamına 182 bin TL indirim geldi!

Dünyanın en köklü ve en büyük otomobil üreticilerinden Ford, Türkiye’de oldukça iyi satış rakamlarına ulaşan Puma modeline tam 182 bin TL indirim yaptı. Gelen indirim haberinin ardından Puma’nın yeni fiyatı merak konusu oldu.

Ford Puma almak isteyenlere müjde! Ford, Puma modeline zam yapmadı!

Ford, ağustos ayı kapsamında tüm modellerinin fiyat listesini güncelledi. Puma modeline zam yapmayan Ford, Puma modeline sahip olmak isteyenlere güzel haberi verdi.

Ford Puma’ya bir ayda iki zam birden! Puma’nın yeni fiyatını görenler gözlerine inanamadı!

Ford Puma modeline bir ayda peş peşe iki zam birden geldi. Ford, Puma modeline temmuz ayı kapsamında önce 221 bin 300 TL ve daha sonra ise 1.300 TL zam yaptı.

Ford Puma’ya tarihi zam geldi! Puma’nın fiyatı tamı tamına 221 bin 300 TL zamlandı!

Her ay tüm modellerinin fiyat listesini güncelleyerek resmi internet sitesinden yayımlayan Puma, temmuz ayı doğrultusunda da yine modellerinin fiyatlarını güncelledi. Güncellenen fiyat listesine bakıldığında Puma modeline tamı tamına 221 bin 300 TL zam yapıldığı görüldü.

Ford Puma’ya bu ay tam 85 bin TL zam geldi! Ford Puma’nın yeni fiyatı herkesi şoke etti!

Türkiye’de her yıl en çok tercih edilen markalardan biri olan Ford, haziran ayı fiyatlarını açıkladı. Bu kapsamda, Puma’ya 85 bin TL zam geldiği görüldü. Ford Puma almak isteyenler Puma’nın yeni fiyatını araştırıyor.

Pratik, ekonomik ve teknolojik Ford Puma bayilerde! yüksek bir yakıt verimliliği sunan Puma'nın fiyat listesi nedir?

Ford Puma'nın yakıt ekonomisi de oldukça etkileyicidir. Aracın 1.0 litrelik üç silindirli EcoBoost motoru, düşük yakıt tüketimi ve düşük emisyon değerleri sunar, böylece daha çevre dostu bir seçim olmasını sağlar

Kör nokta bilgi sistemi ile Ford Puma bayilerde! Nisan ayında zam geldi mi?

Yeni Ford Puma, çarpıcı dış tasarımı, sınıfının en iyisi tavizsiz yükleme alanını ve sofistike yarı hibrit aktarma organı teknolojisini birleştiren, SUV'den ilham alan kompakt bir crossover. Peki Nisan ayında zam geldi mi?

Ford Puma Mart fiyatları ne kadar oldu? İşte Ford Puma 08 Mart 2023 fiyat listesi

Ford Puma'nın en büyük özelliği, pratik ve sportif bir tasarıma sahip olmasıdır. Araç, modern bir dış tasarıma sahip olup, sportif bir duruşa ve aerodinamik hatlara sahiptir.  İşte Ford Puma 08 Mart 2023 fiyat listesi

Ford Tourneo Courier ve Transit Courier Şubat'ta yine gündeme geldi? İşte 14 Şubat 2023 fiyat listesi

''Ford Tourneo  Courier  ve Transit Courier''in fiyat listesi araştırılıyor.  Rakiplerini ezip geçen araçlar için 2022 ve 2023 fiyatları merak ediliyor. İşte Ford Tourneo Courier ve Transit Courier 14 Şubat 2023 fiyat listesi.

Ford Puma Şubat fiyatları ne kadar oldu? İşte Ford Puma 10 Şubat 2023 fiyat listesi

Tasarlanma amacı tamamen sürüş keyfi üzerine olan Ford Puma ve fiyatı her zamanki gibi merak konusu oldu. İşte Ford Puma 10 Şubat 2023 fiyat listesi

Ford Courier serisinde 2023 Ocak ayı avantajlarını kaçırmayın? İşte 15 Ocak 2023 fiyat listesi

Yük taşıma ve geniş konforlu seyahatlerin en çok tercih edilen iki Ford modeli ''Ford Tourneo  Courier  ve Transit Courier''in fiyat listesi araştırılıyor. Muadillerine fark atan araçlar için 2022 ve 2023 fiyatları merak ediliyor. İşte Ford Tourneo Courier ve Transit Courier fiyat listesi.

Ford Puma 2022 fiyat Haberi

Ford Puma 2022 fiyat

Ocak ayı ile birlikte gelen zamlar sıfır otomobil satın almak isteyenleri üzdü. Dolar kurunun artması ve küresel çapta yaşanan çip krizi nedeni ile otomobil fiyatları her geçen gün daha da artmaya başladı. Bu durumda sıfır otomobil satın almak isteyenler indirimli otomobil arıyorlar.

Otomobil pazarlarındaki durgunluğu, yeniden canlandırmak isteyen otomobil markalar Mart ayına özel indirimli fiyat listelerini paylaştırlar. Bu markalardan biri de Ford oldu.

Ford tüm otomobil modellerinde olduğu gibi Puma modeline de büyük indirim yaptı. Otomobil almak isteyenler Ford Puma modelinin indirimli fiyat listesini görünce bayilere koşacaksınız.

Peki Ford, Puma modeline ne kadar indirim yaptı? Güncel fiyat listesinde son durum ne? İşte Ford Puma Mart fiyat listesi...

Ford Puma özellikleri

B sınıfı Suv modeli olan Ford Puma, geniş...