22 / 05 / 2024

ford ticari fiyat listesi

ford ticari fiyat listesi

Ford Tourneo Connect, çok amaçlı koltuk sistemi ile genişletilebilir bagaj hacmi sayesinde hem işinizde, hem de esnek ve konforlu koltuk sistemi ile sosyal hayatınızda vazgeçilmeziniz olacak. İşte Ford Tourneo Connect Eylül ayı fiyat listesi

Ford Focus'tan nisan ayına özel indirim! Ford Focus fiyatı ne kadar? Ford Focus fiyat listesi Nisan 2024!

Ford otomobil markası, Focus modelinde nisan ayına özel indirim kampanyası başlattı. Ford Focus fiyatı ne kadar? Ford Focus fiyatı kaç lira? Ford Focus fiyat listesi Nisan 2024!

Ford'dan bu aya özel dev indirim fırsatı! Sıfır araç alacaklar hemen bakın: İşte Ford Focus fiyat listesi 9 Nisan 2024! 

Ford, bu aya özel binek otomobillerde dev indirim fırsatını başlattı. Ford Focus'ta da peşin alımlarda indirim yapılıyor. Peki Ford Focus fiyatları ne kadar? İşte Ford Focus fiyat listesi 9 Nisan 2024...

Ford’dan Fiesta modeline kasım ayı indirimi! İşte güncel Ford Fiesta fiyat listesi...

Ford, kasım ayı kapsamında ilk tüm modellerinin fiyat listelerini güncellemeye başlarken, ilk olarak Fiesta’nın yeni fiyatını paylaştı. Bu kapsamda, Ford Fiesta’nın 1.0 motorlu modeline 190 bin TL zam ve 1.5 motorlu modeline ise 60 bin 900 TL indirim yapıldı.

Ford, Tourneo Connect’e 38 bin 100 TL ve Transit Kamyonet’e de 11 bin 400 TL zam yaptı!

Ford, ticari araç sınıfında yer alan Tourneo Connect ve Transit Kamyonet modellerine peş peşe zam yaptı. Bu kapsamda, Tourneo Connect’e 38 bin 100 TL, Transit Kamyonet’e de 11 bin 400 TL zam geldi.

Ford, Transit modellerinin yeni fiyatlarını peş peşe açıkladı! Transit modellerine gelen zam herkesi şaşkına çevirdi!

Ford, ticari araç sınıfının en önde gelen modellerinden Transit Courier, Custom, Kamyonet ve Minibüs’ün yeni fiyat listesini paylaştı. Güncel fiyat listelerine bakıldığında bu modellere zam geldiği görüldü.

Ford Transit Van ve E-Transit Van modellerinde resmen şoke eden fiyat! Fiyatları görenler aklını kaçıracak!

Ford, Transit Van ve E-Transit Van modellerinin yeni fiyatını açıkladı. Ticari araç almak isteyenler yeni fiyatları görünce resmen şoke oldu.

Sınıfının en iyisi Ford Transit Kamyonet’e zam mı geldi? Transit Kamyonet’in yeni fiyatı belli oldu!

Ticari araç sınıfında en çok tercih edilen araçların başını çeken Ford Transit Kamyonet’in yeni fiyatı belli oldu. Ford, resmi internet sitesinden Transit Kamyonet’in fiyat listesini paylaştı.

Ticari araçların efsanevi modeli Ford Transit Minibüs’e zam geldi mi?

Ford’un ticari araç sınıfında yer alan ve ticari araç satın almak isteyenlerin ilk tercihlerinden biri olan Transit Minibüs’ü yeni fiyatı merak ediliyor. Ford, her ay olduğu gibi bu ay da Transit Minibüs’ün yeni fiyatını resmi internet sitesinden yayımladı.

Yakıt ekonomisi ve düşük işletme maliyetinden avantaj sağlayan Ford Transit Minibüs Mayıs ayı fiyatı ne kadar oldu? 

Ford Transit serisi, dayanıklılığı ve güvenilirliğiyle tanınır. Ticari kullanıma yönelik olarak tasarlanmış olan Transit Minibüs, sağlam bir yapıya ve güçlü motorlara sahiptir. Bu da uzun ömürlü kullanım ve yoğun çalışma koşullarında güvenilirlik sağlar. Peki 11 Mayıs 2023 fiyat listesi nedir?

Fiyatı da ebatı da küçük hatchback Ford Fiesta Nisan fiyatı merak ediliyor! Ford Fiesta fiyatı ne kadar?

Önden çarpışma uyarısı ve yaya ve bisikletli algılama, trafik işareti algılama, kilitlenme önleyici frenler ve ön, ön yan ve perde hava yastıkları ile standart olarak otonom acil frenleme (AEB) ile birlikte gelir. Peki Ford Fiesta 03 Nisan 2023 fiyatı ne kadar? 

Ford Transit kamyonet fiyatları merak ediliyor! İşte Ford Transit 15 Mart 2023 fiyat listesi

Ford Transit kamyonetin en büyük özelliği, ticari kullanım için tasarlanmış çok amaçlı bir araç olmasıdır. İşletmelerin, kargo şirketlerinin, inşaat firmalarının ve lojistik şirketlerinin yanı sıra, turizm ve hizmet sektörleri gibi farklı alanlarda da kullanılabilir. Ford Transit 15 Mart 2023 fiyat

Ford Tourneo Connect active ve Tourneo Custom fiyatı ne kadar oldu? İşte 14 Mart 2023 fiyat listesi

Premium iç mekana sahip Ford Tourneo Connect active  ve Tourneo Custom yine gözde olmayı başarıyor. Ticari amaçlar için tasarlanmış olsa da, aracın donanım seviyeleri ve özellikleri,  özel kullanıma da uygun hale getirilmiştir.  14 Mart 2023 fiyat listesi ne oldu? İşte detaylar...

Ford Transit Custom Mart fiyatları ne kadar? İşte 13 Mart 2023 fiyat listesi

farklı ihtiyaçlara göre özelleştirilebilen ve birçok farklı sektörde kullanılabilen Ford Transit Custom, ticari araç sınıfındaki en popüler ve çok yönlü araçlardan biridir. Peki Ford Transit Custom fiyatları ne kadar? İşte 13 Mart 2023 fiyat listesi

ford ticari fiyat listesi Haberi

ford ticari fiyat listesi

Yenilenen dış gövde ve iç kabin tasarımı, artırılan verimlilik ile yolculukları ideal hale getirmek için tasarlanan Tourneo Connect hayran kalacağınız pek çok teknolojiyi de bünyesinde barıntırıyor. Sofistike olmakla beraber kullanıcı dostu sistemler, direksiyondan elinizi çekmeden her daim bağlantıda kalmanıza, hız ayarınızı kontrol ederek izlemenize ve hatta çevrenizdeki yayaları korumanıza yardımcı oluyor.

Akıllı Hız Sınırlandırıcı sisteme sahip  Tourneo Connect, trafik levhası tanıma sistemi kamerası, öncelikle geçerli hız sınırını otomatik olarak algılayarak azamı hızınızı buna göre ayarlıyor.

Gelişmiş otomatik şanzımanla donatılmış olan Tourneo Connect, geliştirilmiş hızlanma ve pürüzsüz vitez değişimi vadediyor. Bu özellik Tourneo Connect’e optimum yakıt tasarrufu ile maksimum performans getiriyor.

FORD SYNC 3, araçla bağlantıda kalmanızı, telefonunuzu, müziğinizi ve navigasyon sistemini kontrol edebilmenizi sağlayarak sizin aracınızdaki asistanınız oluyor. Sezgisel navigasyon için,...