03 / 05 / 2024

Foresta Sarıyer bahçe katları

Foresta Sarıyer bahçe katları

Teslime hazır Foresta Sarıyer'in bahçe daireleri satışta Metropol içinde doğal yaşam imkanı sunan Foresta Sarıyer'in satışa sunulan normal dairelerinin tükenmesinin ardından bahçe ile iç içe bir yaşam sürmek isteyenler için bahçe katlar satışa sunuldu...

Sarıyer-Kilyos Tüneli'nin 2026'da bitmesi hedefleniyor! 'Sarıyer’e ulaşım süresi 35 dakikadan 5 dakikaya inecek'

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Sarıyer-Kilyos Tüneli'nin tamamlanmasıyla birlikte şehir içi imar yolları baypas edileceğini ve Sarıyer'e ulaşım süresinin 5 dakikaya kadar ineceğini söyledi. Tünelin 2026 yılında hizmete açılacağını belirtti.

İstanbul’da kiralar cep yakıyor! Ortalama kiralar 13 bin lirayı aştı! En pahalı ilçe Sarıyer, en ucuz ilçe Silivri!

İstanbul’da kira fiyatları aldı başını gidiyor. Ortalama kira fiyatları 13 bin lirayı aşarken, en pahalı ilçeler arasında Sarıyer, Beşiktaş, Beyoğlu, Kadıköy ve Şişli ilçeleri dikkat çekiyor. Kiraların en ucuz olduğu ilçe ise Silivri.

Mevsim İstanbul Bahçeşehir'in lansmanı yarın!

Sarılar Grup imzasıyla hayata geçirilecek olan Mevsim İstanbul Bahçeşehir'in lansmanı yarın gerçekleştirilecek. Projede 89 adet müstakil villa yer alıyor.

Avrupa Konutları Saklıvadi satışta! Sarıyer'e 227 yeni konut geliyor! 

Avrupa Konutları Saklıvadi projesi satışa sunuldu. 285 milyon 28 bin 197 liraya mal olacak Avrupa Konutları Saklıvadi'yle Sarıyer'e 227 yeni konut geliyor...

Sarıyer'de 6.6 milyon TL'ye icradan satılık bina!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Sarıyer Bahçeköy'de bulunan bahçeli iki kargir binayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 6 milyon 623 bin 955 TL olarak belirlendi. 

Narlı Bahçe Evleri'nde 0.99 faiz fırsatı!

Narlı Bahçe Evleri projesinde "Öderken de, yaşarken de sarılmayın" kampanyası başladı. 0.99 faiz oranı ile 120 aya kadar vade yapılan projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri yer alıyor...

Sarıyer'de yıkılma kararı alınan okul ile ilgili açıklama!

İstanbul Valiliği İstanbul Birimi Direktör Yardımcısı Yalçın Kaya ve İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı, riskli bulunup tahliye edilen okulla ilgili, Sarıyer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü basın açıklaması yaptı.

Sarıyer'de tahliye edilen binada eşyalar taşındı!

Sarıyer'de, kolonlarının patlaması nedeniyle 9 katlı binadan eşyaların taşınma işlemi kontrollü şekilde gerçekleşti.

Sarıyer'de tahliye edilen bina sakinleri eşyalarını alabilecek! 

Sarıyer Bahçeköy'de 6 gün önce kolonları patladığı gerekçesiyle boşaltılan bina ile ilgili ön rapor hazırlandı. Bina sakinlerinin eşyalarının aynı anda olmamak şartıyla tahliye edilmesinin risk teşkil etmeyeceği belirtildi.

Sarıyer'de imar barışına başvuru yağıyor!

İstanbul Sarıyer'de imar barışına başvuru yağıyor. AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar "Sarıyer'in en önemli sorunu mülkiyet meselesiyli. 50-60 yıllık sorundu. Şimdi vatandaşların yüzü gülüyor" diye açıklama yaptı. 

Sarıyer Bahçeköy'de 29 milyon metrekarenin imar planı komisyonda!

İstanbul Sarıyer-Bahçeköy'de mülkiyeti Orman, vakıf, özel, kamu ve 2b arazileri olan toplam 29 milyon 699 bin 426 metrekarelik alanın imar planı Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonu'nda görüşülecek...

Sarıyer'e metro geliyor!

İBB Başkanı Kadir Topbaş, Ortaköy’den Sarıyer’e metro yapılacağını söyledi. Topbaş "Bu hayal dahi edilemeyecek bir gelişmedir" dedi.

Sarıyer Poligon ve Yeniköy'e yeni park!

Sarıyer Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü baştan aşağı yenilenen Poligon ve Yeniköy mahallelerindeki parkları törenle hizmete açtı.

Foresta Sarıyer bahçe katları Haberi

Foresta Sarıyer bahçe katları

Teslime hazır Foresta Sarıyer'in bahçe daireleri satışta Metropol içinde doğal yaşam imkanı sunan Foresta Sarıyer'in satışa sunulan normal dairelerinin tükenmesinin ardından bahçe ile iç içe bir yaşam sürmek isteyenler için 1+1 ve 2+1 dairelerin satışı başladı. 



Koç Üniversitesi Batı Kampüsü, Belgrad Ormanı, Rumeli Kavağı, Kilyos, Gümüşdere ve Kısır kaya plajlarına komşu olan projede ev sahibi olmak isteyen kesimlere ve yatırımcılara 120 aya varan vade imkanı ve yüzde 0.01'den başlayan faiz imkanı sağlanıyor. Çayırbaşı Tüneli ile Maslak'a ve Rumeli Feneri'ne 10 dakika mesafede olan Foresta Sarıyer, metroya, Şehir Hatları'na ve İDO Sarıyer İskelesi'ne ise beş dakika mesafede bulunuyor. 

Foresta Sarıyer 2015 yılında tamamlanacak olan 3. Boğaz Köprüsü ile İstanbul'un 3. havalimanına da yakın mesafede. 



Telefon : 0212 342 01 50 - 342 25...