21 / 07 / 2024

Form Solar etkinlikleri

Form Solar etkinlikleri

Form Solar Kayserili sanayicilerle buluştu. Form Solar, güneş enerjisinden yararlanılarak elektrik üretmenin, Kayserili sanayicilere ve yatırımcılara sağlayacağı faydaları anlattı. Yingli Solar’ dan etkinliğe destek geldi...

Yingli Solar’dan Kahramanmaraş’a güneş enerjisi santrali kuruyor!

Yingli Solar panelleri kullanıldı. United Solar işbirliği ile hayata geçen projede, tekstil şirketi İskur’un Kahramanmaraş tesislerine 1 MWp (1001.7 kWp) kapasiteli güneş enerjisi santrali kuruldu. Santral yılda 1,64GWh elektrik üretecek.

Kira artış oranı hesaplama formülü 2016!

Kiracılık hukuku gereğince tarafların yenilenen kira dönemlerinde kira bedeline zam uygulanıyor. Peki, kira artışı hangi oranla nasıl hesaplanır? İşte kira artış oranı hesaplama formülü 2016..

Gayrimenkul yatırımı formül üzerinden değerlendirilmeli!

Cumhuriyet Gazetesi Ekonomi sayfası köşe yazarı olan Ceren Kumbasar bugünkü yazısında gayrimenkul sektöründeki yatırım formüllerini anlattı. İşte Ceren Kumbasar'ın bugünkü yazısı....

Eskişehir'de İnşaat Mühendisliği Etkinlikleri başladı!

İnşaat Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi tarafından düzenlenen ‘İnşaat Mühendisliği Haftası Etkinlikleri’ başladı. İnşaat Mühendisliği haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen Bowling Turnuvası ise 17 aralık tarihinde gerçekleşti.

TAKS KAKS formülü nedir?

Bir arsa üzerinde ne kadar alanda kaç katlı bina inşa edilebileceği, TAKS ve KAKS oranlarına göre yapılan hesaplama neticesinde tespit ediliyor. Peki, TAKS KAKS formülü nedir?

Data Form Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Data Form Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi, Albert Özeskiniza Yönetim Kurulu Başkanlığında 1 milyon 45 bin TL sermaye ile 4 Aralık'ta Kağıthane, Sultan Selim Mahallesi'nde kuruldu.

Kira artış oranı hesaplama formülü Kasım 2015!

Ev veya işyerini kiraya veren mal sahipleri sözleşmenin yenilenmesi halinde kira bedeline yıllık zam uygulayabiliyor. Peki, kirada nasıl artış yapılır? İşte kira artış oranı hesaplama formülü Kasım 2015..

Aken Solar, dört ayda anahtar teslim GES kuruyor!

Güneş enerjisi sektörüne anahtar teslim güneş enerji santrali (GES) kurarak, hizmet veren Aken Solar, İtalyan ortağı Nuove ile aldığı projeyi dört aydı sonuçlandırıyor.

Unıform İnşaat Hırdavat İç ve Dış Ticaret Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Unıform İnşaat Hırdavat İç ve Dış Ticaret Pazarlama Anonim Şirketi, Cesur Satık Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 250 bin TL sermaye ile 19 Ekim'de Mehmet Akif Mahallesi, Bahariye Caddesi'nde kuruldu.

Chint Solar Europe İnşaat Taahhüt ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Chint Solar Europe İnşaat Taahhüt ve Ticaret Anonim Şirketi, Ercüment Kaya Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 2 Ekim'de Maltepe, Zümrütevler Mahallesi, Ural Sokak'ta kuruldu.

Özyurtlar N Kazançlı Formülle ev sahibi olma imkanı sunuyor!

Hayata geçirdiği ‘N’ marka projelerle bugüne kadar 40 bin kişiyi ev sahibi yapan Özyurtlar İnşaat, N5 Suites Otel + Residence projesinden ev almak isteyenlere ‘N’ kazançlı formülü sundu.

Et Solar Turkey Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Et Solar Turkey Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, 200 bin TL sermaye ile 22 Eylül'de Beşiktaş, Maslak Mahallesi, E.Büyükdere Caddesi, A.Ağa Yol.Sokak'ta kuruldu.

Özyurtlar N5 Suites projesinde N kazançlı formül!

Özyurtlar İnşaat, N5 Suites Otel+Residence projesinden ev almak isteyenler için ‘N’ kazançlı formülü hazırladı. Buna göre N5 Suites’den daire alanlar ticari tapuya sahip oldukları için oturmadıkları ya da kullanmadıkları dönemde evlerini kiraya verebiliyo

Form Solar etkinlikleri Haberi

Form Solar etkinlikleri

“Anadolu Kaplanları Elektrik Faturasından Korkmaz!” sloganıyla Form Temiz Enerji tarafından 25 Şubat 2014 tarihinde Novotel Kayseri’de organize edilen etkinlikte, Kayserili sanayici ve iş adamlarıyla güneşten lisanssız elektrik üretimi ve yasal süreç konularında bilgiler paylaşıldı. 50’yi aşkın firmadan 100’e yakın katılımcının iştirak ettiği toplantıda Form Solar Genel Müdürü Enis Behar Kayserili firmalara “ Artık kendi elektriğinizi kendiniz üretebilir, sadece tüketici değil elektrik üreticisi de olabilirsiniz" dedi. 


Konuşmasında yatırımcıların ve sanayicilerin elektriklerini güneşten üreterek sağlayacakları faydalara da değinen Enis Behar, “Güneşten elektrik üretimine geçiş ile birlikte elektrik faturalarının şirketler üzerinde etkisinin azalacağını ve dolar kuru artışının enerji maliyeti üzerinde etkisinin kalmayacağının öneminden bahsetti. Ayrıca yurtdışında şirketlerin tedarikçi seçiminde yeşil şirket ve markaları tercih ettiklerini, sürdürülebilir enerji politikası olan şirketlerin rekabette öne geçtiğinin...