07 / 05 / 2024

Form Solar

Form Solar

Form Solar Kayserili sanayicilerle buluştu. Form Solar, güneş enerjisinden yararlanılarak elektrik üretmenin, Kayserili sanayicilere ve yatırımcılara sağlayacağı faydaları anlattı. Yingli Solar’ dan etkinliğe destek geldi...

Dalaman ve Antalya Havalimanı'na güneş enerjisi santrali kuruldu!

Dalaman Havalimanı ve Antalya Havalimanı'na kurulu gücü toplam 500 kWp olan zemine monte güneş enerjisi santralinin kurulumu tamamlandı. Kılıç, havalimanlarında yapılan projeyi Form Solar ile birlikte hızla ve eksiksiz bir şekilde tamamladıklarını söyledi

Kira artışı yeni hesaplama formülü 2018!

Kira artışı hesaplama formülü Yeni Ekonomi Paketi gereğince değişiyor. İşte yeni kira artışı hesaplama formülü 2018..

Kira artışında yeni formül!

Yeni Ekonomi Programı'nda yer alan enflasyon tedbirleri kapsamında kira artışında yeni formül belirlendi. İşte kira artışında yeni formül..

Koneka Solar Enerji Sistemleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koneka Solar Enerji Sistemleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Turan tarafından kuruldu.

İnşaat maliyeti hesaplama formülü 2019!

İnşaat metrekare maliyet bedelleri, 2019 yılında inşaat türlerine göre yapılacak maliyet hesaplamalarında kullanılacak. Peki, inşaat maliyeti nasıl hesaplanır? İşte inşaat maliyeti hesaplama formülü 2019..

Gayrimenkul sektörünün çözüm formülü: Kamu AŞ!

Dünyadaki 1 trilyon dolarlık ucuz konut ihtiyacı, Türk müteahhitler için çıkış formülü olarak belirtiliyor. Bunun için Çin devletinin uyguladığı modeli örnek gösteren müteahhitler; “Bir Kamu AŞ kurulmalı." görüşünü paylaşıyor.

Ali Ağaoğlu'ndan ucuz konut formülü!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu gerçekleştirdiği basın toplantısında ucuz konutun formülünü açıkladı.

Özel sektörden ucuz konut için yeni formül!

Gayrimenkulde üst segmente yönelik yapılan projelerde çok fazla satış sıkıntısı yaşanıyor. Sektördeki bu sıkıntıya yönelik özel sektörden ucuz konut için yeni formül geldi.. 

EDS Solar Kiremit ile çatılar yüzde 25 daha fazla elektrik üretecek!

İsviçre markası EDS Solar Kiremit ile Gül Çatı İnşaat'ın işbirliği Sait Halim Paşa Yalısı’nda gerçekleşen toplantıyla anlatıldı. 

Gayrimenkul Zirvesi’nden ucuz konut formülü!

16’ncısı düzenlenen Gayrimenkul Zirvesi’nden ucuz konut formülü çıktı. Zirveye katılan sektör temsilcileri, metrekaresi 3 bin liraya konut satabilmek için yeni yerleşim bölgelerinin oluşturulması gerektiğini açıkladılar. 

Kira gelir vergisi hesaplama formülü 2018!

2017 kira gelir vergisi ödemeleri 1 Mart'ta başlıyor. Peki kimler ne kadar kira gelir vergisi ödeyecek? İşte kira gelir vergisi hesaplama formülü 2018..

Ucuz konut için yeni formül!

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum'un çağrısına destek veren Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım'dan ucuz konut için ilginç bir formül geldi. 

İnşaat maliyeti hesaplama formülü 2018!

Maliye Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı her sene inşaat maliyet bedellerini tespit ediyor. Peki, inşaat maliyeti nasıl hesaplanır? İşte inşaat maliyeti hesaplama formülü 2018..

Loda Mobilya Form Yemek Odası ile yaşam alanlarınızı özel kılın!

Söz konusu yaşam alanları olduğunda farkı hissetmek isteriz. Size farkı hissettirecek olan ise Loda’dan geçiyor. Loda güçlü tasarım yönüyle farkını ortaya koyuyor ve yaşam alanlarınızı özel kılıyor. Tıpkı Form Yemek Odası gibi…

Form Solar Haberi

Form Solar

“Anadolu Kaplanları Elektrik Faturasından Korkmaz!” sloganıyla Form Temiz Enerji tarafından 25 Şubat 2014 tarihinde Novotel Kayseri’de organize edilen etkinlikte, Kayserili sanayici ve iş adamlarıyla güneşten lisanssız elektrik üretimi ve yasal süreç konularında bilgiler paylaşıldı. 50’yi aşkın firmadan 100’e yakın katılımcının iştirak ettiği toplantıda Form Solar Genel Müdürü Enis Behar Kayserili firmalara “ Artık kendi elektriğinizi kendiniz üretebilir, sadece tüketici değil elektrik üreticisi de olabilirsiniz" dedi. 


Konuşmasında yatırımcıların ve sanayicilerin elektriklerini güneşten üreterek sağlayacakları faydalara da değinen Enis Behar, “Güneşten elektrik üretimine geçiş ile birlikte elektrik faturalarının şirketler üzerinde etkisinin azalacağını ve dolar kuru artışının enerji maliyeti üzerinde etkisinin kalmayacağının öneminden bahsetti. Ayrıca yurtdışında şirketlerin tedarikçi seçiminde yeşil şirket ve markaları tercih ettiklerini, sürdürülebilir enerji politikası olan şirketlerin rekabette öne geçtiğinin...