05 / 05 / 2024

Forsa Grup şirketi

Forsa Grup şirketi

Forsa Grup Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Gıda İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi Mevlüt Yılmaz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 3 Haziran'da Güngören Platform Merkezi'nde kuruldu.

İnşaat devi 2 milyar lira borçla battı! Dünyada en büyük 250 müteahhitlik şirketi arasındaydı

Bir zamanlar yurtdışında gerçekleştirdiği projelerle dünyanın en büyük 250 müteahhitlik firması arasına giren Kayı İnşaat ve grup şirketi Bilyap için iflas kararı verildi.

Özdemir Çetin, Reysaş İnşaat'ın Genel Müdürü oldu!

Reysaş Yatırım Holding'in grup şirketi Reysaş İnşaat'ın yeni Genel Müdürü Özdemir Çetin getirildi. 

Rönesans’tan İzmirli depremzede çocuklar için Duygu Paylaşım Evi!

Rönesans Holding grup şirketi, Rönesans Gayrimenkul Yatırım, İzmir’de meydana gelen deprem sonrasında yaraların bir nebze olsun sarılması amacıyla Türk Psikologlar Derneği (TPD) ile bir iş birliği başlattı. 

Rönesans Holding'ten sağlık yatırımına 40 milyon Euro'luk kredi!

Rönesans Holding grup şirketi Rönesans Sağlık Yatırım’a Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası’ndan (EBRD), sağlık sektörünün güçlendirilmesi amacıyla, toplam 40 Milyon Euro uzun vadeli kredi sağlanacak.

Hollanda'nın en uzun kara tünelinde Rönesans Holding imzası!

Rönesans Holding'in Hollanda'daki grup şirketi Ballast Nedam tarafından hayata geçirilen ülkenin en uzun kara tüneli Gaasperdammertunnel'in iki kuzey geçidi trafiğe açıldı

Erol Bilecik, Seba Office Boulevard projesinde 83 milyon kar etti!

Türkiye'nin lider teknoloji dağıtım grubu lndex Grup şirketi İndeks Bilgisayar, yaklaşık 30 yıllık başarı çizgisini bu yıl 156 milyon liralık net kâr ile taçlandırdı. Ancak bunun 83 milyon liranın üzerindeki bölümünü Seba Office Boulevard projesinden yazılan kâr oluşturdu.

Rönesans Holding ve TAV İnşaat ortaklığı Avrupa’da!

Amsterdam Schiphol Havalimanı’ndaki ek terminalin inşa ihalesini, Rönesans Holding’in grup şirketi Ballast Nedam ve TAV İnşaat ortaklığı kazandı. Ek terminalin inşası 2019'da tamamlanacak. 

Durmazlar Grup'a TMSF kayyum olarak atandı!

FETÖ/PDY'ye finans sağlandığı yönünde MASAK raporu bulunduğu öğrenilen ağırlıklı olarak inşaat ve otomotiv sektöründe faaliyet gösteren Durmazlar Grup şirketi TMSF kayyum olarak atandı.

Mavi Bahçe AVM, 29 Ekim'de açılıyor!

Favori Kuyumculuk'un grup şirketi olan ve Opera Gayrimenkul imzası taşıyan Mavi Bahçe AVM, 29 Ekim Perşembe günü kapılarını açıyor.

Say Yapı, Zincirlikuyu'daki yooistanbul projesinin inşaatına başladı!

DİGİCOM Grup şirketi olan Say Yapı Teknoloji, Zincirlikuyu'daki arazisi üzerinde yooistanbul projesinin inşaatına başladı.

Say Yapı'dan Boğaz'a karşı Yooistanbul projesi!

DİGİCOM Grup şirketi olan Say Yapı Teknoloji, Zincirlikuyu'daki arazisi üzerinde yooistanbul projesinin inşaatına başladı. 22 bin metrekarelik alan üzerinde 11 bloktan oluşan proje Phillipe Starck tarafından tasarlandı.

Yooistanbul projesi yatırımcısına kazandırıyor!

Bir Digicom Grup şirketi olan ve 2005 yılında kurulan Say Yapı Teknoloji. boğaz ve doğa manzaralı yooistanbul projesiyle lüks ve konforlu bir yaşam sunuyor.

Forsa Grup Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Gıda İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Forsa Grup Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Gıda İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi Mevlüt Yılmaz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 3 Haziran'da Güngören Platform Merkezi'nde kuruldu.

Forsa Grup şirketi Haberi

Forsa Grup şirketi


Forsa Grup Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Gıda İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi Mevlüt Yılmaz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 3 Haziran'da kuruldu.


Forsa Grup Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Gıda İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi iş konusu; -Yürürlükteki mevzuat çerçevesinde her türlü resmi ve özel gerçek ve tüzel kişi ve kuruluşlara ait gayrimenkuller arsa, arazi, konut iş yerleri, resmi daireler, bankalar sağlık ve eğitim kurumları sanayi tesisleri sosyal ve turistik tesisler tatil köyleri, villa yalı, otel ve moteller ve benzerleri üzerinde analiz yaptırmak ve fizibilite çalışmaları sunmak gayrimenkul  projelerinin ve gayrimenkule dayalı hak ve faydalarını belirli bir tarihteki muhtemel değerlemenin bağımsız ve tarafsız olarak bu değeri etkileyen gayrimenkulün niteliği piyasa ve çevre koşullarını analiz ettirerek uluslar arası alanda kabul görmüş  iyi kullanım...