07 / 07 / 2024

fortis istanbul dubaide yoğun ilgi gördü

fortis istanbul dubaide yoğun ilgi gördü

Yiğit Group'un İstanbul'da hayata geçirdiği Fortis İstanbul, sektörün en önemli buluşması Dubai Cityscape Fuan'rıda uluslararası yatırımcılara tanıtıldı. Proje konumu ve özellikleri ile katılımcıların yoğun ilgisini çekti.

Fortis İstanbul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fortis İstanbul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Adlan Yiğit tarafından kuruldu.

Fortis İstanbul'dan tekzip!

Fortis İstanbul, "Küçükçekmece'de site otoparkı oto galeriye kiralandı” başlığı ile yer verilen yazı ile ilgili tekzip yayınladı...

Fortis İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Fortis İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Tamer tarafından kuruldu.

Fortis İstanbul'un 128 gayrimenkulü satışa sunuldu!

Yiğit İDK Group imzasıyla İstanbul’un en gözde yerleşim merkezlerinden Basın Ekspres Yolu’nda inşa edilen  Fortis İstanbul’un 128 gayrimenkulü satışa çıkarıldı. 

Fortis İstanbul'un son dükkan ve ofisleri satışta!

Basın Ekspres Yolu’nda Yiğit İDK Group imzasıyla yükselen Fortis İstanbul’un cadde dükkanları ve son kalan home ofisleri Eskidji’nin düzenleyeceği açık artırma ile bugün satılacak. 

Fortis İstanbul'un dükkan ve home ofisleri 6 Mart'ta satışta!

Yiğit İDK Group imzasıyla İstanbul’un en gözde yerleşim merkezlerinden Basın Ekspres Yolu’nda hayata geçirilen Fortis İstanbul’un cadde dükkanları ve son kalan home ofisleri Eskidji’nin düzenleyeceği açık artırma ile satışa çıkarılıyor. 

Eskidji, Fortis İstanbul'un gayrimenkullerini satacak!

Yiğit Group tarafından inşa edilen Fortis İstanbul projesinde yer alan gayrimenkuller, Eskidji Müzayedecilik tarafından açık artırma ile satışa çıkarılacak. 

Fortis İstanbul projesinde yaşam başladı!

Basın Eskpres'te 14 bin 523 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Fortis İstanbul projesinde yaşam başladı. Projede toplam 705 adet daire yer alıyor. 

Fortis İstanbul’un cadde dükkanları satışta!

İnşaat sektörünün iddialı şirketlerinden Yiğit Group’un İstanbul Basın Ekspres Yolu’nda gerçekleştirdiği Fortis İstanbul’un cadde dükkanları satışa çıktı.

Fortis İstanbul örnek dairesiyle göz kamaştırıyor!

İstanbul’un lokasyonu ile dikkat çeken bölgelerinden Basın Ekspres Yolu’nda hayata geçirilen Fortis İstanbul örnek dairesiyle göz kamaştırıyor.

Fortis İstanbul, örnek dairesiyle fark yaratıyor!

Fortis İstanbul, örnek dairesiyle fark yaratıyor. Yiğit Group tarafından hayata geçirilen Fortis İstanbul’un kaliteli ve konforlu yaşam felsefesi ile hazırlanan örnek daire, doğu ve batı kültürünü harmanlayan iç mimarisiyle dikkat çekiyor.

Fortis İstanbul Dubai'de yoğun ilgi gördü!

Yiğit Group'un İstanbul'da hayata geçirdiği Fortis İstanbul, sektörün en önemli buluşması Dubai Cityscape Fuan'rıda uluslararası yatırımcılara tanıtıldı. Proje konumu ve özellikleri ile katılımcıların yoğun ilgisini çekti.

Fortis İstanbul, Dubai Cityscape Fuarı’nda tanıtıldı!

Yiğit Group’un İstanbul’da hayata geçirdiği Fortis İstanbul, sektörün en önemli buluşması Dubai Cityscape Fuarı’nda uluslararası yatırımcılara tanıtıldı. Fortis İstanbul, metrekaresi 4 bin 100 TL’den satışa sunuluyor.

fortis istanbul dubaide yoğun ilgi gördü Haberi

fortis istanbul dubaide yoğun ilgi gördü

Yiğit Group Yönetim Kurulu Başkan Vekili Önder Yiğit, Fortis İstanbul için toplamda 192 milyon lira harcayacaklarını açıkladı.  Yiğit Group'un İstanbul'da hayata geçirdiği Fortis İstanbul, sektörün en önemli buluşması Dubai Cityscape Fuan'rıda uluslararası yatırımcılara tanıtıldı. Bu yıl 14'üncüsü düzenlenen ve Türkiye'den rekor katılımın gerçekleştiği Dubai Cityscape Fuan'nda Fortis İstanbul, konumu ve özellikleri ile katılımcıların yoğun ilgisini çekti. Yiğit Group Yönetim Kurulu Başkan Vekili Önder Yiğit, "Fortis İstanbul havaalanına olan yakınlığı, çevresinde bulunan alışveriş merkezleri, projenin sunduğu özellikler ile amaçlı konut almak isteyenlerin yanı sıra iş ve turistik amaçlı İstanbul'u sık ziyaret eden yatırımcılar için önemli bir alternatif oldu." dedi. Fuarın bireysel ve kurumsal yatırımcılarla temasa geçmek ve sektörün hareketlenmesi adına çok verimli geçtiğini kaydetti. İstanbul'un yeni merkezi Basın Ekspres Yolu'nda...