28 / 04 / 2024

Fortis İstanbul ile kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı

Fortis İstanbul ile kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı

Yiğit Grup'un imzasıyla Basın Ekspres Yolu’nda hayata geçirdiği Fortis İstanbul ile kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı daha çok öğrenciler ve yakınların ilgisini çekiyor.

Üsküdar Belediyesi'nden Şile'de satılık arsa! İstanbul'da imarlı arsa arayanlar dikkat!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, İstanbul Şile Domali'de yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 21 Aralık tarihinde yapılacak.

İBB, Şile yolunu rahatlatacak kavşağın inşaatına başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Şile Yolu’nun Yenidoğan mevkiindeki trafik yoğunluğunu azaltmak için kavşak ve alt geçit inşaatına başladı. 120 gün devam edecek ilk etap kapsamında, Şile – İstanbul yönünde 2 şerit yan yoldan, İstanbul – Şile istikametinde de 2 şerit olarak ters istikametten sa

Fortis İstanbul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fortis İstanbul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Adlan Yiğit tarafından kuruldu.

Soft Şile'de 10.9 milyon TL'ye 5+1! 4 ay sonra teslim!

Soft Yapı imzasıyla İstanbul Şile'de hayata geçirilen Soft Şile projesinde satış süreci devam ediyor. Toplam 22 adet villanın yer aldığı projede fiyatlar 10 milyon 900 bin TL'den başlıyor.

Yabancı yatırımcılardan ‘borsa’ ile ilgili çarpıcı iddia: Müdahale oldukça kimse borsaya yatırım yapmak istemez!

Kahramanmaraş depreminin ardından pozitif havanın hakim olduğu Borsa İstanbul ile ilgili yabancı yatırımcılardan dikkat çekici raporlar gelmeye başladı. Borsayı desteklemek amaçlı müdahalelerin ters etki yaratabileceği iddia ediliyor.

Adil Karaismailoğlu: Kanal İstanbul ile yeni bir çağın kapısını aralıyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, restore edilen Tarihi Şile Deniz Feneri'nin açılışını gerçekleştirdi. Törende açıklamalarda bulunan Karaismailoğlu, "Türkiye'nin denizlerdeki lojistik hakimiyetini artıracak Kanal İstanbul ile ulaşım sektörü ve denizcilik alanında yeni bir çağın kapıs

Fortis İstanbul'dan tekzip!

Fortis İstanbul, "Küçükçekmece'de site otoparkı oto galeriye kiralandı” başlığı ile yer verilen yazı ile ilgili tekzip yayınladı...

Adil Karaismailoğlu: Kanal İstanbul ile yeni bir çağın kapısını aralıyoruz!

Çılgın proje ile ilgili önemli açıklamalar yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, son zamanların gündem konuları arasında yer alan Kanal İstanbul ile ulaşım sektörü ve denizcilik alanında yeni bir çağın kapısının aralandığını belirtti.

Şile'de 26 bin 158 metrekarelik alan 14.4 milyon TL'ye satışa çıkarıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı dikkat çekici yeni bir satış kararı verdi. Oda TV'de yer alan habere göre; İstanbul Şile'de Kurna Köy sahilinde yer alan 4 parsel, bakanlıkça satışa sunuldu. 

Kanal İstanbul ile İstanbul güvence altına alınacak! 

Kuzey Marmara Otoyolu 7'nci kesim Habibler-Hasdal şantiyesinde inceleme yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu kısa süre içerisinde yapımına başlanacak olan Kanal İstanbul ile İstanbul'un güvence altına alınacağını dile getirdi. 

Kanal İstanbul ile boğazdaki gemi sayısı azalacak!

Kanal İstanbul Projesi'ne yönelik açıklamalarda bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kanal İstanbul ile gemi sayısının azalacağını ama yükün artacağını dile getirdi. 

Şile Belediyesi kaçak konteynerleri sökmeye başladı!

İstanbul Şile'de pandemi döneminde kaçak konteyner kurulumu arttı. İhbarların artması nedeniyle Şile Belediyesi kaçak konteynerlerin sökümüne başladı.

Şile'de kaçak konteyner kurulumu arttı!

İstanbul Şile'de pandemi ile birlikte son bir yılda ormanlık arazilere, tarım arazilerine kaçak kurulan konteyner evler çoğaldı. Aynı zamanda çok sayıda kişi de kamyonlarla konteyner ev getirerek kaçak olarak kurmak istiyor.

Fortis İstanbul ile kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı Haberi

Fortis İstanbul ile kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı

Fortis İstanbul satış fiyatlarının uygun ve projenin kaliteli olması sebebiyle satışların hızlı olduğunu belirtiliyor.Projeye çok yakın konumda 8 üniversite var. Öğrenciler ve yakınları projeye çok ilgi gösteriyor. 


Fortis İstanbul ile kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı kapsamında 1 oda 0 salon daireler 240 bin liradan, 1 oda 1 salon  daireler 380 bin liradan başlıyor. Fortis İstanbul projesinde fiyatlar yüzde 10 artacağı belirtildi. Şimdiden 32 daireyi öğrencilerin ve ailelerinin aldığı söyleniyor.


Öğrenci yakınlar ve Anadolu'dan gelen İş adamları'nın dikkatini genellikle küçük metrekaredeki evler çekiyor.Projenin 2016 sonunda teslim edileceği belirtiliyor ve proje 4 bin 700 metrekare cadde mağaza ve 3 blok 705 daireden oluşuyor.


Fortis İstanbul'un toplam yatırım bedeli arsa dahil 192 milyon TL civarında olduğu gösteriliyor. Sefaköy girişinden hemen projeye ulaşılıyor,130 metre...