23 / 07 / 2024

Fortis İstanbul teslimleri

Fortis İstanbul teslimleri

Fortis İstanbul Sefaköy ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde bulunuyor. Fortis İstanbul projesi Atatürk Havalimanı'na 950 metre, Kuyumcukent'e 772 metre, Fatih Koleji'ne 400 metre, İstwest'e 465 metre, E-5 Karayolu'na 690 metre uzaklıkt

Fortis İstanbul Residence teslim tarihi!

Fortis İstanbul Residence teslim tarihi haberimizin içerisinde yer alıyor. Satış süreci devam eden Fortis İstanbul projesi Sefaköy Basın Ekspres Yolu'nda, Aslan Tır Garajı arazisinde hayata geçiriliyor

Fortis İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Yiğit Group projesi olarak hayata geçirilen Fortis İstanbul ne zaman teslim edilecek sorusuna yanıt olarak 2016 yılının sonunda deniliyor. Proje, İstanbul Avrupa yakası Küçükçekmece Sefaköy Basın Ekspres Yolu üzerinde yükseliyor...

Fortis İstanbul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fortis İstanbul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Adlan Yiğit tarafından kuruldu.

Fortis İstanbul'dan tekzip!

Fortis İstanbul, "Küçükçekmece'de site otoparkı oto galeriye kiralandı” başlığı ile yer verilen yazı ile ilgili tekzip yayınladı...

Fortis İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Fortis İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Tamer tarafından kuruldu.

Lens İstanbul teslimleri ne zaman?

Lens İstanbul projesi 33 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Lens Yapı imzasını taşıyan proje Pendik-Kurtköy'de inşa ediliyor. Peki Lens İstanbul teslimleri ne zaman?

Fortis İstanbul'un 128 gayrimenkulü satışa sunuldu!

Yiğit İDK Group imzasıyla İstanbul’un en gözde yerleşim merkezlerinden Basın Ekspres Yolu’nda inşa edilen  Fortis İstanbul’un 128 gayrimenkulü satışa çıkarıldı. 

Fortis İstanbul'un son dükkan ve ofisleri satışta!

Basın Ekspres Yolu’nda Yiğit İDK Group imzasıyla yükselen Fortis İstanbul’un cadde dükkanları ve son kalan home ofisleri Eskidji’nin düzenleyeceği açık artırma ile bugün satılacak. 

Fortis İstanbul'un dükkan ve home ofisleri 6 Mart'ta satışta!

Yiğit İDK Group imzasıyla İstanbul’un en gözde yerleşim merkezlerinden Basın Ekspres Yolu’nda hayata geçirilen Fortis İstanbul’un cadde dükkanları ve son kalan home ofisleri Eskidji’nin düzenleyeceği açık artırma ile satışa çıkarılıyor. 

Eskidji, Fortis İstanbul'un gayrimenkullerini satacak!

Yiğit Group tarafından inşa edilen Fortis İstanbul projesinde yer alan gayrimenkuller, Eskidji Müzayedecilik tarafından açık artırma ile satışa çıkarılacak. 

Ege Yapı Cer İstanbul teslimleri 2020'de!

Ege Yapı Cer İstanbul teslimleri 2020'de gerçekleştirilecek. "Modern dokunuşlarla tarihin içinde yaşayın" sloganı ile tanıtılan projede satışlar önümüzdeki haftalarda başlayacak. 

Lens İstanbul teslimleri ne zaman?

Lens İstanbul projesi İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de Lens Yapı tarafından inşa ediliyor. Peki Lens İstanbul teslimleri ne zaman?

Gaziosmanpaşa Ahes Misal İstanbul teslimleri!

Misal İstanbul Konutları Süleyman Ekşi İnşaat tarafından 13 blok olarak planlandı. Gaziosmanpaşa Ahes Misal İstanbul teslimleri ne zaman?

Fortis İstanbul projesinde yaşam başladı!

Basın Eskpres'te 14 bin 523 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Fortis İstanbul projesinde yaşam başladı. Projede toplam 705 adet daire yer alıyor. 

Yiğit İDK Group'a Real Estate Stars'tan ödül!

Yiğit İDK Group, Capital ve Ekonomist dergileri tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen Real Estate Stars Türkiye’nin Gayrimenkul Liderleri'nde İstanbul'daki ilk projesi Fortis İstanbul'la "En Çok Konut Satan Şirketler" kategorisinde ödül aldı.

Fortis İstanbul teslimleri Haberi

Fortis İstanbul teslimleri

Toplam 391 adet konut ve 18 adet dükkandan meydana gelen Fortis İstanbul Sefaköy ne zaman teslim sorusunun cevabına geçmeden önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim.


Fortis İstanbul projesi İstanbul Avrupa yakasında Sefaköy Basın Ekpres Yolu'nda, Aslan Tır Garajı arazisi üzerinde hayata geçiriliyor. Fortis İstanbul Yiğit Group imzası taşıyor.


Yiğit Group Fortis İstanbul projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 da 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi. Proje Atatürk Havalimanı'na 950 metre, Kuyumcukent'e 772 metre, Fatih Koleji'ne 400 metre, İstwest'e 465 metre, E-5 Karayolu'na 690 metre mesafede konumlanıyor.


Fortis İstanbul Residence'ta yer alan dairelerin büyüklükleri 45 metrekare ile 120 metrekare, dükkanların alanları ise 80 metrekare ile 158 metrekare arasında değişiyor.


Sefaköy Fortis Konutları'nda açık yüzme havuzu, süs havuzları, erkek - kadın...