06 / 05 / 2024

fortis sefaköy konutları

fortis sefaköy konutları

Fortis İstanbul Sefaköy ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde bulunuyor. Fortis İstanbul projesi Atatürk Havalimanı'na 950 metre, Kuyumcukent'e 772 metre, Fatih Koleji'ne 400 metre, İstwest'e 465 metre, E-5 Karayolu'na 690 metre uzaklıkt

Sinpaş Boulevard Sefaköy fiyat listesi Ekim 2022!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından İstanbul Sefaköy'de inşa edilen Sinpaş Boulevard Sefaköy'de yer alan konutların fiyatları merak ediliyor. Peki Sinpaş Boulevard Sefaköy projesindeki konutların fiyatları ne kadar? İşte Sinpaş Boulevard Sefaköy fiyat...

Sinpaş Boulevard Sefaköy ön talep!

Sinpaş Boulevard Sefaköy projesinde ön talep toplanıyor. Projedeki konutların yakın zamanda satışa çıkması bekleniyor...

Sefaköy Babacan Port Royal Konutları fiyat!

Babacan Holding Sefaköy projesi olan Babacan Port Royal projesinde teslimler 2019 yılında yapılacak. Projede konut fiyatları 249 bin TL'den başlıyor...

Avrupa Konutları Sefaköy fiyat!

Avrupa Konutları Sefaköy projesinde dairelerin metrekare birim fiyatı 5 bin 500 liradan başlayacak. Avrupa Konutları Sefaköy projesi için ön talepler toplanıyor...

Sefaköy Avrupa Konutları 4 satışları!

Sefaköy Avrupa Konutları 4 satışları Nisan ayında başlayacak. Artaş İnşaat hafriyat çalışmalarına başladığı Avrupa Konutları 4 Sefaköy projesi için ön talep topluyor...

Sefaköy Babacan Port Royal satılık!

Sefaköy Babacan Port Royal satılık daire seçenekleri arasında 1+0'dan 2+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Projede konutların yanı sıra, ticaret alanları, home ofisler ve otel bulunuyor.

Sefaköy Royal İstanbul nerede?

Bir bloğunun ilk 6 katı satışa açılan Royal İstanbul Konutları'nın 2017 yılında teslim edilmesi planlanıyor. Proje Babacan Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Peki Sefaköy Royal İstanbul nerede?

Toya Moda Sefaköy satış ofisi!

Toya Moda Sefaköy satış ofisi telefon numarası 0212 424 54 34 olarak belirlendi. Yeşilköy’e ve Bakırköy’e 5 dakika yakınlıkta olan projede konutların 2016 yılı Aralık ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Gülpark Suits Sefaköy iletişim!

Gülpark Suits Konutları Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı ortaklığında İstanbul Sefaköy'de yükseliyor.Kampanyalar ve ödeme seçenekleri hakkında bilgi almak için Gülpark Suits Sefaköy iletişim 0 212 471 04 20 no'lu telefon numarasını arayabilirsiniz

Sefaköy Gülpark Suits ne zaman teslim?

TEM’e 4.5 kilometre uzaklıkta inşa edilen Gülpark Suits Sefaköy 15 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor. Projede 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanan konutlar bulunuyor. Peki Sefaköy Gülpark Suits ne zaman teslim edilecek?

Gül Park Suits Sefaköy fiyatları!

Gül Park Suits Sefaköy fiyatları konutların metrekare büyüklüklerine göre farklılık gösteriyor. Banka kredisi veya firma bünyesinde kredi kullanılabilen proje Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı imzası ile yükseliyor.

Sefaköy Konutları Babacan Yapı iletişim!

Sefaköy Konutları Babacan Yapı iletişim için 0212 876 18 08 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Rezidans, ofis ve ticaret alanlarından oluşması planlanan proje 16 bin 527 metrekare arsa üzerinde yükselecek.

Asude Yaşam Sefaköy Konutları ödeme koşulları!

Daire fiyatlarının 204 bin TL'den başladığı Asude Yaşam Sefaköy Konutları'nda yer alan daire seçeneklerinin 2016 yılının Aralık ayında teslim edilmesi hedefleniyor. İşte Asude Yaşam Sefaköy Konutları ödeme koşulları!

fortis sefaköy konutları Haberi

fortis sefaköy konutları

Toplam 391 adet konut ve 18 adet dükkandan meydana gelen Fortis İstanbul Sefaköy ne zaman teslim sorusunun cevabına geçmeden önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim.


Fortis İstanbul projesi İstanbul Avrupa yakasında Sefaköy Basın Ekpres Yolu'nda, Aslan Tır Garajı arazisi üzerinde hayata geçiriliyor. Fortis İstanbul Yiğit Group imzası taşıyor.


Yiğit Group Fortis İstanbul projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 da 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi. Proje Atatürk Havalimanı'na 950 metre, Kuyumcukent'e 772 metre, Fatih Koleji'ne 400 metre, İstwest'e 465 metre, E-5 Karayolu'na 690 metre mesafede konumlanıyor.


Fortis İstanbul Residence'ta yer alan dairelerin büyüklükleri 45 metrekare ile 120 metrekare, dükkanların alanları ise 80 metrekare ile 158 metrekare arasında değişiyor.


Sefaköy Fortis Konutları'nda açık yüzme havuzu, süs havuzları, erkek - kadın...