01 / 05 / 2024

Fortuna Resort projesi

Fortuna Resort projesi

Türkiye’nin ilk engelli projesi Fortuna Resort, Alanya’nın Demirtaş Mahallesinde inşa edilmekte olup 6 bloktan oluşan ilk etabı hayata geçti. Projenin Türkiye’de satış ve pazarlamasını ise Keller Williams Cadde Bölge Müdürlüğü gerçekleştirecek.

Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort'ta bugüne kadar 5.1 milyar TL'lik 25 bin 601 adet devre mülk satıldı!

Kızılbük GYO, Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesi kapsamında gerçekleştirilen satış rakamlarını açıkladı. İşte o rakamlar...

Kızılbük Thermal Wellness Resort projesi 7 yılda tamamlanacak! Projenin değeri 6 milyar TL'ye yaklaştı! 

Kızılbük Thermal Wellness Resort projesinin değeri ve son durumu açıklandı. İşte ayrıntılar...

Bu kazanç ne altında ne dolarda var! 3 yılda yüzde 598 kazandırdı!

Devre mülk yatırımı günümüzde oldukça karlı bir yatırım aracı haline geldi. Kızılbük Thermal Wellness Resort projesi son 3 yıl içerisinde dolar ve altını solladı.

Kızılbük Thermal Wellness Resort ile otel konforunda tatil fırsatı!

Sinpaş güvencesiyle ve Kızılbük GYO imzasıyla Marmaris’te yapım çalışmaları devam eden “Kızılbük Thermal Wellness Resort” projesi, alışılan devre mülklerden farklı olarak otel konforunda tatil fırsatı sağlıyor.

Caesar Resort 80 ay vade fırsatıyla satışta! Kıbrıs'ta 8 bin 700 konutluk yeni proje!

Afik Group tarafından hayata geçirilen ve Kıbrıs'ın en iddialı projesi olan Caesar  Resort 80 ay vade fırsatıyla satışta. Peki Caesar  Resort projesinde hangi konut tipleri var? Caesar  Resort konut fiyatları ne kadar? İşte Caesar  Resort projesi ile ilgili ayrıntılar...

Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesinin ÇED sürecinde son durum!

Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesi, Marmaris Kızılkum'da inşa ediliyor. Kızılbük GYO, projenin ÇED süreci ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. İşte ayrıntılar...

Kızılbük Thermal Wellness Resort projesindeki otelin satışı yapılacak!

Kızılbük Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Marmaris'te hayata geçirilen Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesi ile ilgili son dakika gelişmeleri gelmeye devam ediyor. Kızılbük Thermal Wellness Resort projesindeki otel bloğunun satılması kararı verildi...

Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesinin inşaat ruhsatı iptal edildi mi? İste projedeki son durum!

Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesi ile alakalı verilen mahkeme kararına ilişkin son dakika gelişmesi. Yeni ÇED raporunun onaylanması gerekse temyiz başvurusunun şirketin lehine sonuçlanması halinde inşaat çalışmaları tam gaz devam edecek.

Sinpaş Kızılbük projesi için verilen ÇED gerekli değildir kararı iptal edildi!

Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesi ile alakalı verilen "Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Gerekli Değildir" kararının iptali istemiyle Muğla Valiliği aleyhine oluşturulan davada, Muğla 3. idare Mahkemesi tarafınca "ÇED Gerekli Değildir" kararının iptali sonucu verildi.

Çevreciler Marmaris Belediye Başkanı hakkında suç duyurusunda bulundu!

Marmaris'te Sinpaş GYO tarafından hayata geçirilen ve tartışmalara neden olan Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesi sebebiyle bazı sivil toplum kuruluşları Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay ve belediye bürokratları hakkında suç duyurusunda bulundu.

Marmaris Kızılbük Thermal Wellness Resort'un değeri belli oldu!

Kızılbük GYO tarafından Marmaris Kızılbük Thermal Wellness Resort Projesi'ne ilişkin gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. Marmaris İçmeler'de konumlanan projenin değeri dudak uçuklattı...

Sianji Grup'tan Mısır'a resort otel projesi!

2 yıl önce yurt dışında yatırım yapmaya başlayan Sianji Well-Being Grup Yönetim Kurulu Başkanı Recai Çakır, Mısır'da 160 odalı bir wellbeing resort otelin yapılacağını açıkladı. 

Kızılbük Thermal Wellness Resort'un tadilat ruhsatları alındı!

Sinpaş GYO'nun Marmaris'teki projesi Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesinin 1. etap ve 2. etabına ait tadilat ruhsatları alındı.

Fortuna Resort projesi Haberi

Fortuna Resort projesi

İnşaat sektöründe ileri teknoloji ve konfora sahip, çağdaş mimari projeleriyle ömür boyu üst kalite hizmet sunan Taya İnşaat, Alanya’nın şehir merkezine 17 km uzaklıkta konumlandırılan Türkiye’nin ilk yüzde 100 engelsiz Fortuna Resort projesini hayata geçirdi. 30 bin 941 m2 alan üzerinde inşa edilen 12 bloktan oluşan projenin Türkiye’de tüm gayrimenkul satış işlemlerini ise hizmet vermeye başladığı günden bu yana başarılı işlere imza atan Keller Williams Cadde Bölge Müdürlüğü gerçekleştirecek.


Alman mimar, mühendis ve kontrolörleri işbirliği ile son derece sağlam ve güvenilir metotlarla inşa edilen Fortuna Resort projesinin 5 yıldızlı otel konforunda aranılan her türlü olanağa sahip olduğunun altını çizen Keller Williams Cadde Bölge Müdürlüğü Danışmanı Filiz Dede; “İsmini Antik çağlarda insanların kentlerini koruduklarına inandıkları tanrıça Fortuna’dan alan proje yerli ve...