15 / 05 / 2024

Forum Gaziantep açıldı mı

Forum Gaziantep açıldı mı

Multi Corporation ’ın %100 iştiraki olarak Türkiye’deki projelerini sürdüren Multi Development Türkiye, Türkiye’deki 11’inci, Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ndeki ilk Forum Alışveriş Merkezi’ni 3 Ekim’de Gaziantep’te açıyor.

ÇİMKO'nun yeni hazır beton tesisi Gaziantep’te açıldı!

Türkiye'nin önde gelen çimento ve yapı malzemeleri kuruluşları arasında yer alan Çimko Çimento ve Beton Sanayi Ticaret A.Ş.'nin 25’inci hazır beton tesisi Gaziantep’in Taşlıca bölgesinde hizmete açıldı. 

4 bin 500 kişilik Gaziantep Servi Erdemoğlu Camii açıldı!

Gaziantep'te Erdemoğlu ailesi tarafından yaptırılan 4 bin 500 kişilik "Servi Erdemoğlu Camisi" düzenlenen törenle açıldı.

Şehitkamil Beykent Stadyumu açıldı!

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi tarafından hayata geçirilen Beykent Stadyumu görkemli bir açılış töreniyle halkın hizmetine açıldı. 

Gaziantep Gazi Konuk Evi açıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilen 13 odalı Gazi Konuk Evi açıldı.

Gaziantep Uğurtepe Cami hizmete açıldı! 

Şahinbey Belediyesi tarafından Uğurtepe Mahallesi'ne yaptırılan Uğurtepe Cami düzenlenen törenle ibadete açıldı.

Şahinbey Güllüce Cami açıldı!

Gaziantep Şahinbey'in yeni mahalleri arasında yer alan Güllüce'de hayata geçirilen Güllüce Cami hizmete açıldı.

Gaziantep Alzheimer Hastaları Buluşma Merkezi açıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin inşa ettiği “Moral Evi Projesi” kapsamında yaptırılan Alzheimer Hastaları ve Yakınları Buluşma Merkezi hizmete açıldı.

Gaziantep Nurdağı Hükümet Konağı hizmete açıldı!

Gaziantep Belediyesi tarafından Nurdağı İlçesi'nde inşa edilen yeni Hükümet Konağı hizmete açıldı. 

Fıstıkzade Maslak hizmete açıldı

‘Gaziantep’ten Dünyaya’ sloganı ile Gaziantep’in ilk ve tek franchise veren baklava markası olma özelliğini taşıyan Fıstıkzade Baklava, 42 Maslak AVM’de İstanbulluların hizmetine açıldı.

Gaziantep Şahinbey Akkent Sosyal Tesisi hizmete açıldı!

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu tarafından Akkent Mahallesi’ne yaptırılan Akkent Sosyal Tesisi hizmete açıldı.

Gaziantep 15 Temmuz Demokrasi Müzesi açıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Gaziantep 15 Temmuz Demokrasi Müzesi hizmete açıldı. Vali Ali Yerlikaya ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin açılış törenine katıldı.

Gaziantep Zooloji Müzesi açıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Türkiye’nin ilk ve tek Zooloji Müzesi Gaziantepli vatandaşların hizmetine açıldı.

Şahinbey Yedi Tepe Sosyal Tesisi açıldı!

Şahinbey Belediyesi Yedi Tepe Sosyal Tesisi’nin ve Dr. Oya-Lütfü Büyükuncu Cami açıldı. Açılışa Gaziantep AK Parti Milletvekili Şamil Tayyar da katıldı.

Forum Gaziantep açıldı mı Haberi

Forum Gaziantep açıldı mı


Forum Turkey Fund yatırımıyla gerçekleşen, yaklaşık 120 milyon Euro’luk yatırım değerine sahip Forum Gaziantep, Multi Development Türkiye’nin Türkiye’de onbirinci, Gaziantep’teki ilk projesi olarak 3 Ekim Perşembe günü hizmete girecek. Bugün Çırağan’da gerçekleştirilen basın toplantısında Multi Development Türkiye CEO’su Hulusi Belgü ve Forum Turkey Fund CEO’su Hakan Turunç’un yanı sıra Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey de bulundu.



Yıllık 125 milyon ziyaretçi, 4 milyar TL ciro ve 25 bin kişilik istihdamla alışveriş merkezleri sektörünün lideri konumunda olan Multi Development Türkiye tarafından geliştirilen Forum Gaziantep, şehrin merkezinde, tarihi kent merkezi ile yeni yerleşim alanlarının birleşim noktasında yer alan konumu, şehrin geleneksel dokusunu modern çizgilerle buluşturan mimarisi, ulusal ve uluslararası markaları, eğlence olanakları ile kentin en prestijli ve güçlü çekim merkezlerinden biri olacak.



Forum...