04 / 05 / 2024

Forum Gaziantep açılış

Forum Gaziantep açılış

Multi Corporation’ın %100 iştiraki olan ve Türkiye’de 2004 yılından bu yana faaliyet gösteren Multi Development Türkiye’nin, Güneydoğu Anadolu’daki ilk projesi Forum Gaziantep, 3 Ekim Perşembe günü gerçekleştirilen törenle kapılarını açtı...

Forum Gaziantep 3 Ekim'de açılıyor!

Multi Corporation ’ın %100 iştiraki olarak Türkiye’deki projelerini sürdüren Multi Development Türkiye, Türkiye’deki 11’inci, Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ndeki ilk Forum Alışveriş Merkezi’ni 3 Ekim’de Gaziantep’te açıyor.

Gaziantep OSB'de açılışı yapılan 300 fabrika meclis gündeminde!

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi'nde açılışı yapılan 300 fabrikaya dair çeşitli iddialar meclis gündemine taşındı. Saadet Parti'li Karaduman, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

GTO'dan inşaat sektörüne dış pazarlama açılım projesi!

GTO inşaat sektöründe faaliyet gösteren firmaların uluslararası pazarlardaki rekabet güçlerinin attırılmasına katkı sağlamak amacıyla hazırladığı “Gaziantep İnşaat sektörünün Dış Pazarlara Açılımı” projesiyle ilgili olarak firma temsilcileri bilgilendirildi.

Gaziantep Zooloji ve Doğa Müzesi 23 Nisan’da açılıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Gaziantep Zooloji ve Doğa Müzesi 23 Nisan’da vatandaşların hizmetine açılıyor

Gaziantep Yazıcık Konutları'nın açılışı yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki,Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya'yı da ziyaret etti ve Yazıcık Konutları'nın da açılışını yaptı.

Forum Gaziantep yılbaşında açık mı?

Forum Gaziantep, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Forum Gaziantep yılbaşında açık mı? Forum Gaziantep yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Forum Gaziantep 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Gaziantep Çocuk Kütüphanesi açılıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından çocuklara yönelik Türkiye’nin ilk uygulamalı “Çocuk kütüphanesi” açılıyor.

Forum Gaziantep Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Forum Gaziantep hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Forum Gaziantep Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Forum Gaziantep Kurban bayramı çalışma saatleri...

Gaziantep Arena'da açılış için hazırlıklar başladı!

Gaziantepspor'un gelecek sezon maçlarını oynayacağı Gaziantep Arena'nın açılışı için planlar yapılmaya başlandı. Kulübün stadyum açılış maçında Portekiz Ligi şampiyonu Benfica ile maç yapacağı ifade edildi.

RE/MAX Gaziantep'te açılıyor!

Avrupa’nın en büyük gayrimenkul ofisi 30 Nisan Cumartesi günü Gaziantep’te açılıyor. RE/MAX Gökçem İbrahimli ofisinin açılışına Türkiye’nin çeşitli illerinden 5 bine yakın broker ve gayrimenkul danışmanı katılacağı bildirildi.

Forum Gaziantep Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Forum Gaziantep hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Forum Gaziantep Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Forum Gaziantep bayramda kaçta açılacak? Forum Gaziantep bayramda kaça kadar açık?

Gaziantep Akkent Olimpik Atletizm Pisti açılışa hazır!

Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından tamamlanan Akkent Olimpik Atletizm Pisti resmi açılış için gün sayıyor.

Forum Gaziantep bayramda açık mı?

Forum Gaziantep hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Forum Gaziantep bayramda açık mı? Forum Gaziantep bayramda kaçta açılacak? Forum Gaziantep bayramda kaça kadar açık?

Diyarbakır Forum AVM bugün açılıyor!

Toplam 35 yerli ve yabancı seçkin markayla hizmet verecek olan Diyarbakır Forum AVM bugün açılıyor. 100 milyon euro yatırım yapılan AVM 1.500 kişilik istihdam yaratacak.

Forum Gaziantep açılış Haberi

Forum Gaziantep açılış

Gaziantep Valisi Sn. Erdal Ata, Merkez Valisi Sn. Süleyman Kahraman, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey, Şehitkamil Belediye Başkanı Sn. M. Rıdvan Fadıloğlu ve kent protokolünün önde gelen isimlerinin katıldığı açılışta konuşan Multi Development Türkiye CEO’su Hulusi Belgü, “Gaziantep’e, kentin modern yüzünü yansıtan yeni bir cazibe merkezi kazandırmış olmaktan dolayı mutluyuz” dedi.

Avrupa’nın bir numaralı perakende devi Multi Corporation’ın %100 iştiraki olan ve Türkiye’de 2004 yılından bu yana faaliyet gösteren Multi Development Türkiye’nin, Güneydoğu Anadolu’daki ilk projesi Forum Gaziantep, 3 Ekim Perşembe günü gerçekleştirilen törenle kapılarını açtı.

Gazianteplilerin yoğun ilgisi altında gerçekleşen Gaziantep Valisi Sn. Erdal Ata, Merkez Valisi Sn. Süleyman Kahraman, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey, Şehitkamil Belediye Başkanı Sn. M. Rıdvan Fadıloğlu ve kent protokolünün önde...