06 / 05 / 2024

Forum Göztepe nerede

Forum Göztepe nerede

İzmir'deki en büyük kentsel dönüşüm projesi olacak olan Forum Göztepe için düğmeye basıldı. Projede 2+1 ve 3+1 konut tipleri yer alıyor...

İzmir'e 1.400 yeni konut geliyor! Forum Göztepe projesinin temelleri 2 ay içinde atılıyor! Yeni proje! 

Türkiye ve dünyada 32 yıldır konut projeleri, rezidans ve alışveriş merkezlerini yaşama geçiren Turkmall'un 80 blok ve bin 400 konuttan oluşacak Forum Göztepe projesinin temelleri iki ay içinde atılıyor.

Forum Göztepe geliyor! İzmir’in en büyük kentsel dönüşüm projesine Belediye Başkanı Selvitopu’dan destek

Turkmall eli ile Esentepe'de uygulanacak ve İzmir'in en büyük kentsel dönüşüm projesi unvanını alacak olan Forum Göztepe'ye Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu desteklerini iletti. İşte detaylar…

Forum Göztepe 10 soruda tüm detaylarıyla!

Turkmall, İzmir'deki yeni projesi Forum Göztepe için düğmeye bastı. Peki Forum Göztepe nerede inşa ediliyor? Projede kaç konut var? İşte Forum Göztepe 10 soruda tüm detaylarıyla...

Forum Göztepe'yle 1.450 konut geliyor! Yeni proje! 

İzmir'deki en büyük kentsel dönüşüm projesi olacak olan Forum Göztepe için düğmeye basıldı. Projede 2+1 ve 3+1 konut tipleri yer alıyor...

Göztepe Şehir Hastanesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

İstanbulluların merakla beklediği Göztepe Şehir Hastanesi nerede? Göztepe Şehir Hastanesi ne zaman açılacak? İşte Göztepe Şehir Hastanesi 10 soruda tüm detaylarıyla...

Polat Ev Göztepe projesi nerede?

İstanbul Anadolu Yakası Göztepe’de inşa edilen Polat Ev Göztepe projesi 87 adet daireden meydana geliyor. Projede daire fiyatları 1 milyon 250 bin TL’den başlayarak değişiyor. Peki Polat Ev Göztepe projesi nerede?

Erkan İnşaat Pırlanta Göztepe nerede?

Pırlanta Göztepe Residence'de fiyatlar 540 bin TL'den başlıyor. Teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlenen proje 8 bin 774 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Erkan İnşaat Pırlanta Göztepe nerede?

Göztepe Stadı yıkılacak mı?

Konak Kent Konseyi’nin Göztepe Gürsel Aksel Stadı’nın yıkılması ile ilgili semt sakinlerini bilgilendirmek ve görüşlerini almak amacıyla düzenlediği forum büyük ilgi gördü

Fikirtepe Pırlanta Göztepe nerede?

Erkan İnşaat imzası ile hayata geçirilen Pırlanta Göztepe Evleri 95 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Projede daire fiyatları 540 bin TL'den başlıyor. Peki Fikirtepe Pırlanta Göztepe nerede?

Pırlanta Göztepe Evleri nerede?

Teslimlerin 2017 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanan Pırlanta Göztepe Rezidans 3 bloktan oluşuyor. Proje 95 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Pırlanta Göztepe Evleri nerede?

Göztepe Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları nerede?

Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları Ceylan İnşaat tarafından hayata geçiliyor. Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları 'nda192 konut yer alıyor. Peki Göztepe Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları nerede?

Demirli Yapı My City Göztepe 5 ay sonra satışta!

Demirli Yapı'nın Göztepe'de inşa edeceği My City projesinde satışlar 5 ay sonra başlayacak. Projedeki daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Gökhan Taş: Fikirtepe konut fiyatları, Göztepe'yi geçecek!

2. Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi'nde konuşan Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş, Fiyat değerleri eşitlenecek ve Fikirtepe 5-10 yıl sonra Göztepe'nin önüne geçecek" ifadelerini kullandı.

Forum Göztepe nerede Haberi

Forum Göztepe nerede

Forum Göztepe projesi, Turkmall imzasıyla İzmir Esentepe Mahallesi'nde hayata geçiriliyor. 

Forum Göztepe'de yüzme havuzu, spor salonu ve kapalı otopark gibi sosyal alanlar yer alacak. Projenin 1 yıl sonra satışa sunulması planlanıyor.

Toplamda 1.450 konut yer alacak projenin hukuki süreci devam ediyor. Kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilecek olan projede maliklerle imza aşaması devam ediyor. 2+1 ve 3+1 konut tiplerine yer verilecek olan Forum Göztepe'de meydanı, sokağı ve sosyal donatılarıyla yeni bir yaşam merkezi oluştulması planlanıyor. 

Hemm çevre yoluna hem de metroya ve sahile yakın bir konumda olmasıyla dikkat çeken Forum Göztepe'de AVM, ticari alanlar ve ofisler de yer alacak. Proje 200 bin metrekarelik alanda, 1 milyar TL yatırım bedeli ile hayata geçirilecek. 

Web: https://forumgoztepe.com/

Pınar...