05 / 05 / 2024

forum istanbul Darüşşafaka Doğuş Basketbol oyunda kal etkinliği ne zaman

forum istanbul Darüşşafaka Doğuş Basketbol oyunda kal etkinliği ne zaman

Forum İstanbul açıklamasına göre, gençler arasında sporu yaygınlaştırmak ve onları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak hedefiyle Darüşşafaka Doğuş Basketbol’un sosyal sorumluluk platformu "Oyunda Kal", 23 Nisan’da Forum İstanbul’da başlayacak...

9 dev AVM için konkordato talebinde bulunuldu! Başta Marmara Forum ve Forum İstanbul geliyor...

İstanbul'un en çok ziyaretçi alan AVM'lerden Marmara Forum ve Forum İstanbul başta olmak üzere toplamda 9 AVM için konkordato talebinde bulunuldu.

Darüşşafaka Eğitim Kurumları sınavı ne zaman? Son başvuru tarihi? Sınavlar hangi illerde yapılacak? Başvuru kriterleri?

Darüşşafaka Eğitim Kurumları giriş sınavı 21 Mayıs Pazar günü saat 11.00’de yapılacak. Depremden etkilenen 11 ili de kapsayan ve toplam 37 ilde gerçekleştirilecek sınavda başarılı olanlar 8 yıllık tam burslu eğitim imkanına kavuşacak.

Handan Uran Ertuğrul Darüşşafaka'ya gayrimenkulünü bağışladı!

Türk sahne sanatının önemli isimlerinden Handan Uran Ertuğrul, Darüşşafaka Cemiyeti'ne gayrimenkul bağışında bulundu.

Sarıyer Çamlıtepe ve Darüşşafaka Mahalleleri 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Çamlıtepe (Derbent) ve Darüşşafaka Mahallelerinde Bulunan 27,97 Ha’lık Riskli Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Müteahhit Orhan Kandemir 65 mülkünü Darüşşafaka’ya bağışladı!

81 yaşındaki müteahhit Orhan Kandemir, 4 yıl önce tüm mal varlığını vefatının ardından geçerli olmak üzere Darüşşafaka’ya bağışladı.

Forum İstanbul'da dövizle kira ödeyen esnaf, kepenk kapattı!

Forum İstanbul Alışveriş Merkezi'nde dövizle kira ödeyen esnaf kepenk kapatma eylemi yaptı...

Tekfen, Darüşşafaka’ya 17.5 milyon lira verecek!

Tekfen Holding, Darüşşafaka Spor Kulübü’nün basketbol kolu için ana sponsoru oldu. Şirketin Darüşşafaka’ya 17.5 milyon lira vereceği açıklandı.

Forum İstanbul Akvaryum bilet fiyatları 2017 kaç TL?

Forum İstanbul Sealife Akvaryum bilet fiyatları 2017 belli oldu. Peki Forum İstanbul Akvaryum bilet fiyatları 2017 kaç TL, Sea Life Akvaryum bilet fiyatı 2017 belli oldu mu?, Sealife Akvaryum bilet fiyatı 2017...

Forum İstanbul yılbaşında açık mı?

Forum İstanbul, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Forum İstanbul yılbaşında açık mı? Forum İstanbul yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Forum İstanbul 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Forum İstanbul'daki dinozor temalı parkı için iflas davası açıldı!

İstanbul Bayrampaşa’daki Forum İstanbul AVM’de bulunan Avrupa’nın en büyük dinozor temalı parkı için iflas davası açıldı. AVM’nin sahibi konumundaki şirket, alacaklı olduğunu öne sürerek önce icra takibi başlattı.

Forum İstanbul Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Forum İstanbul, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Forum İstanbul Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Forum İstanbul Kurban bayramı çalışma saatleri...

Darüşşafaka Yakacık Rezidans sakinleri Narven’de ağırlandı!

İzzet Baysal Vakfı Başkanı Sayın Ahmet Baysal, Darüşşafaka Yakacık Rezidans sakinlerini Türkiye’nin ilk Termal Sağlık Kasabası Narven’de ağırladı. Huzurevi sakinleri Narven’de doğa ile iç içe keyifli bir gün geçirdi.

Forum İstanbul Turkuazoo bilet fiyatı 2016!

Adı Sea Life Akvaryum olarak değiştirilen Forum İstanbul Turkuazoo bilet fiyatı 2016 ne kadar, Turkuazoo biletleri kaç TL, Forum Turkuazoo'ya giriş ücretli mi? Forum İstanbul Turkuazoo bilet fiyatı 2016...

forum istanbul Darüşşafaka Doğuş Basketbol oyunda kal etkinliği ne zaman Haberi

forum istanbul Darüşşafaka Doğuş Basketbol oyunda kal etkinliği ne zaman


Darüşşafaka Doğuş Basketbol’un sosyal sorumluluk platformu "Oyunda Kal", 23 Nisan’da Forum İstanbul’da başlayacak.


Forum İstanbul açıklamasına göre, gençler arasında sporu yaygınlaştırmak ve onları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak hedefiyle Darüşşafaka Doğuş Basketbol’un sosyal sorumluluk platformu "Oyunda Kal", 23 Nisan’da Forum İstanbul’da başlayacak.


23-27 Nisan tarihleri arasında Forum İstanbul’da gerçekleşecek ve pek çok sportif aktiviteye sahne olacak "Oyunda Kal" etkinliğinde, 11-15 yaş arası gençlere yönelik basketbol yetenek taraması da düzenlenecek. Sahaya çıkıp, kendini gösteren genç yetenekler, temmuz ayında düzenlenecek Darüşşafaka Doğuş Basketbol kampına katılma şansını yakalayacak.


Projenin sözcüsü ve Darüşşafaka Doğuş Basketbol Takım Yöneticisi basketbolcu İbrahim Kutluay da 27 Nisan’da Forum İstanbul’daki etkinliğinde gençlerle buluşacak. "Oyunda Kal" Forum İstanbul’dan sonra haziran sonuna kadar Türkiye çapında 8 Forum Alışveriş Merkezi’nde daha...