07 / 05 / 2024

forum kapadokya nerede

forum kapadokya nerede

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan’ın açılışını yaptığı AVM ve Perakende Sektörünün gelenekselleşen zirvesi olan VI. AVM Yatırımları Konferansı Swissotel’ de yapıldı. Forum Kapadokya, Tarsu AVM ve Bilkent Center AVM hizmet başarı ödüllerini aldı...

Forum Göztepe 10 soruda tüm detaylarıyla!

Turkmall, İzmir'deki yeni projesi Forum Göztepe için düğmeye bastı. Peki Forum Göztepe nerede inşa ediliyor? Projede kaç konut var? İşte Forum Göztepe 10 soruda tüm detaylarıyla...

Ümraniye Alize Kapadokya nerede?

Ön talep toplanan Alize Kapadokya projesinde banka kredisi ile ödeme yapabilmek de mümkün. Peki Ümraniye Alize Kapadokya nerede?

CSI Forum 2015 Toplantısı Kapadokya'da gerçekleşti!

Dünya Sürdürülebilir Kalkınma İş Konseyi’nin (WBCSD) Çimento Sürdürülebilirlik Girişimi (CSI)’nin yıllık toplantısı, Nevşehir Kapadokya’da gerçekleştirdi. Toplantı, Çimsa’nın ev sahipliğinde düzenlendi.

İzmir Bornova 4S projesi nerede?

13 bin metrekarelik kapalı alanda yer alan Bornova 4S projesi S N Forum Yapı imzasıyla inşa ediliyor. Peki İzmir Bornova 4S projesi nerede?

İzmir Bornova 4S nerede?

S N Forum Yapı imzası taşıyan İzmir Bornova 4S projesi 42 dükkan ve 24 ofisten meydana geliyor. Peki İzmir Bornova 4S nerede?

Bornova 4S Ofisleri nerede?

Fiyatların 250 bin TL'den başlangıç gösterdiği Bornova 4S'te 42 dükkan ve 24 ofis yer alıyor. Proje S N Forum Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Peki Bornova 4S Ofisleri nerede?

Diyarbakır Forum AVM nerede?

Bugün hizmete açılan Diyarbakır Forum AVM'de 135 adet mağaza bulunuyor. İçerisinde dünyaca ünlü markaların da yer aldığı AVM 1.500 - 2000 bin kişiye istihdam sağlayacak. Peki Diyarbakır Forum AVM nerede?

Forum Kayseri En İyi Perakende Geliştirme ödülü aldı!

Forum Kayseri alışveriş merkezi ve Forum Kapadokya alışveriş merkezi, Avrupa genelinde en dikkati çeken projelerin yarıştığı Avrupa Gayrimenkul Ödülleri 2014 organizasyonunda ödüle layık görüldü...

Forum Kayseri ve Forum Kapadokya ödül kazandı!

Forum Kayseri Alışveriş Merkezi ve Forum Kapadokya Alışveriş Merkezi, Avrupa genelinde en dikkati çeken projelerin yarıştığı Avrupa Gayrimenkul Ödülleri 2014 (European Property Awards) organizasyonunda ödüle layık görüldü.

Multi Turkey’e Avrupa Gayrimenkul Ödülleri 2014’te 2 ödül!

Multi Turkey Avrupa Gayrimenkul Ödülleri 2014’te 2 ödül aldı. Forum Kayseri ve Forum Kapadokya, Avrupa genelinde en dikkat çeken projelerin yarıştığı Avrupa Gayrimenkul Ödülleri 2014 organizasyonundan ödülle döndü.

Sultans Residence nerede? Adres bilgileri!

Innovation Gayrimenkul tarafından İstanbul Avrupa Yakası Bayrampaşa Kocatepe Mahallesi 'nde yani Forum İstanbul Alışveriş Merkezi'ne çok yakın mesafede inşa edilen Sultans Residence nerede? Adres bilgileri...

Forum Kapadokya'ya AVM hizmet başarı ödülü!

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan’ın açılışını yaptığı AVM ve Perakende Sektörünün gelenekselleşen zirvesi olan VI. AVM Yatırımları Konferansı Swissotel’ de yapıldı. Forum Kapadokya, Tarsu AVM ve Bilkent Center AVM hizmet başarı ödüllerini aldı...

Pashadora Bayrampaşa nerede?

Lokasyon olarak Forum İstanbul'a yakın konumda yer alan Pashadora Bayrampaşa nerede? sorusunun detaylı yanıtı için haberimizi inceleyebilirsiniz…

forum kapadokya nerede Haberi

forum kapadokya nerede


AYD Konferansında, AVM Hizmet Başarı Ödülleri Benchmark Projesinde 2013 yılında en yüksek puanı alan 3 firmaya ödül verildi


Başbakan Yardımcısı Ali Babacan’ın açılışını yaptığı AVM ve Perakende Sektörünün gelenekselleşen zirvesi olan VI. AVM Yatırımları Konferansı Swissotel’ de yapıldı.


Avm’lere yıl boyu yapılan ziyaretler sonucu en üst sırada yer alan 3 avm herhangi bir kategori ayrımı olmadan ödül alıyorlar. Nevşehir’in en prestijli alışveriş ve yaşam merkezi Forum Kapadokya, Alışveriş Merkezleri Hizmet Başarı Ödülüne layık görüldü.


Alışveriş Merkezleri Hizmet Kalitesi Benchmark Projesi’nde, 2013 yılında en yüksek notu alan üç Alışveriş Merkezi “Alışveriş Merkezleri Hizmet Başarı Ödülleri”ne layık görüldü. Ödüller “Tarsu AVM, Bilkent Center ve Forum Kapadokya” yöneticilerine takdim edildi.



Malatya...