14 / 05 / 2024

Fossil Gen 6 Wellness Edition

Fossil Gen 6 Wellness Edition

Fossil Gen 6 Wellness Edition, şık tasarımı, yükseltilmiş fitness takibi ve en yeni Wear OS yazılımıyla görücüye çıktı. Peki fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Aile ve Gençlik Fonu kuruldu! Resmi Gazete’de yayımlandı!

Aile ve Gençlik Fonu'nun Kurulmasına İlişkin Kanun Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Düzenlemeyle beraber yeni evlenecek gençlere, 150 bin liralık 2 yıl geri ödemesiz kredi verilecek. Pilot uygulamaya, 6 Şubat deprem felaketinden etkilenen illerde başlanacak.

Aile Fonu ile 6 yılda toplam 440 bin TL faize son! Yasa bu hafta TBMM’de!

Aile ve Gençlik Fonu'yla gençlere evlilik desteği doğrultusunda 2 sene geri ödemesiz, 4 yılda geri ödeme kaydıyla 150 bin TL faizsiz kredi verilecek. Mevcut faiz oranları üzerinden bakıldığında, kredi kullananlar, yıllık 57 bin, 6 senede ise 440 bin TL faizden kurtulacak.

Gençlik ve Spor Bakanlığı sürpriz bir kararla personel alımı yapacak! Son başvuru günü yarın! Acele edin!

Gençlik ve Spor Bakanlığı, bünyesinde istihdam etmek üzere sözleşmeli personel alımı yapacağını açıkladı. 6 Ekim’de başlayan başvurular 10 Ekim’de sona erecek.

Snapdragon 8 Gen 3 hakkında büyük iddia! Apple A16 Bionic'i geride bırakacak

Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3, Geekbench'in tek ve çok çekirdekli testlerinde sözde 1.930 ve 6.236 puan aldı. SoC'nin 1+5+2 çekirdek konfigürasyonuna sahip olacağı ve Snapdragon  8 Gen 2'ye kıyasla %20 daha fazla güç verimli olacağı iddia ediliyor.

Fossil, yenilenmiş Gen 6 akıllı saatini duyurdu! Fiyatı ne kadar olacak?  17 Ekim 2022 fiyat listesi...

Fossil Gen 6 Wellness Edition, şık tasarımı, yükseltilmiş fitness takibi ve en yeni Wear OS yazılımıyla görücüye çıktı. Peki fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Oppo’nun parlayan yıldızı A54, Turkcell Pasaj’da! 6 Ekim 2022 fiyat listesi

Genç neslin telefonu OPPO A54, artık Turkcell Pasajlarda… Peki OPPO A54 fiyatları ne kadar? OPPO A54 6 Ekim 2022 fiyat listesi…

Genç odasında bomba indirim İstikbal’den geldi! Dev kampanyalı fiyatlarla 6 Eylül 2022 fiyat listesi...

Okulların açılmasına az bir zaman kalmışken İstikbal, indirimli fiyatlarıyla herkesin yüzünü güldürecek. Türkiye’nin sevilen mobilya markası olan İstikbal yapmış olduğu Okula Dönüş kampanyası ile dev indirim uygulamaları ile genç odası paketleri sizleri bekliyor. İşte 6 Eylül 2022 fiyat listesi...

İş fikri olan gence 200 bin TL destek! 6 tematik alanda hibe verilecek 

Genç girişimcilere 200 bin Türk lirası destek verilecek. BİGG programı için açılan çağrıda geri sayım başladı. 6 tematik alanda iş fikri olanlar, uygulayıcı kuruluşlara başvuruda bulunabilecek.

Güngören Gençosman'da yapılacak konut projesine belediye meclisinden onay!

Güngören Belediyesi, önce Gençosman Mahallesi’nde bulunan 6 bin 402 metrekare büyüklüğe sahip arazinin imar planlarında değişiklik yaptı. Belediyenin bir konut projesi inşa etmeye ve müteahhitlik yapmaya hazırlandığı belirtildi.

Gençlerbirliği Taraftar Token 6 Eylül'de satışta!

TFF 1. Lig ekipleri arasında yer alan Gençlerbirliği ve Bitci Teknoloji AŞ arasında Gençlerbirliği Taraftar Token çıkarılması için anlaşma yapıldı.

Genç Yıldız İnşaat Nakliye Elektrik/ Elektronik Tekstil Gıda Tic.Ve San.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi açıldı!

Genç Yıldız İnşaat Nakliye Elektrik/ Elektronik Tekstil Gıda Tic.Ve San.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi bugün Başakşehir'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Şahabettin Yolcu tarafından açıldı.

Spor kulüpleri stat kiralarının yüzde 18,6'sını ödedi!

Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'un güncel borçları açıklandı. Gençlik ve Spor Bakanlığı’na karşı olan maddi yükümlülüklerini yerine getirmeyen kulüpler kira borçlarının sadece yüzde 18.6’sını ödedi. 

Muş'a 6 bin kişilik stadyum inşa ediliyor!

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Muş'ta hayata geçirdiği 6 bin kişilik stadyumun yapımı sürüyor.

Fossil Gen 6 Wellness Edition Haberi

Fossil Gen 6 Wellness Edition

Fossil, yeni akıllı saati Gen 6 Wellness Edition’ı tanıttı. Fitness odaklı olan Gen 6'nın sportif ve ince ayarlı bir tasarımı bulunuyor. Peki Gen 6 Wellness Edition'ın teknik özellikleri ile neler sunuyor? İşte detaylar...

Gen 6 Wellness Edition’ın dikkat çeken özellikleri!

Yeni Gen 6 Wellness Edition kavisli, şık ve paslanmaz çelik kenarlarıyla dikkat çeken bir tasarıma sahip. Görünüm olarak Wear OS akıllı saatler içinde öne çıkıyor. Gen 6'da, 1.28 inç ekran bulunuyor ve 44 mm’lik bir kasa içinde geliyor.

Snapdragon 4100+ tarafından desteklenen bu cihaz, Google’ın akıllı saat işletim sistemi olan Wear OS 3 kullanıyor. Ayrıca Gen 6 Wellness Edition'da 1 GB RAM ve 8 GB depolama alanı bulunuyor. Bunun yanında Gen 6 Wellness Edition YouTube Music, Spotify ve Facer gibi uygulamaları da...