02 / 05 / 2024

Fotoğraf Yarışması başvuru

Fotoğraf Yarışması başvuru

“WILO 3. Ulusal Fotoğraf Yarışması”nda geri sayım başladı. Konusu, “Suya Yön Verenler” olarak belirlenen, amatör ve profesyonel tüm fotoğrafçılara açık olan yarışmada son başvuru tarihi 13 Eylül 2014.

Aile Bakanlığı öyle bir duyuru yaptı ki! Tek seferde 25 bin, 10 bin ve 5 bin TL ödeme yapılacak! Bu parayı mutlaka alın!

Aile Bakanlığı, Cumhuriyetin 100’üncü yılı için hem fotoğraf sanatının desteklenmesi hem de Türk kadınının sosyal, kültürel, sanatsal, bilimsel ve sportif etkinliklerde başarılarının ortaya konması için “100. yılda Türk Kadını” isimli bir fotoğraf yarışması düzenlenecek.

DASK Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması başvuruları başladı!

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK) tarafından düzenlenen DASK Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması başvuruları başladı.

Altın Emlak Altın Hikayeler yarışması başladı!

Altın Emlak'ın emlak danışmanlarının başlarından geçenleri hikayeleri kaleme aldıkları "Altın Hikayeler" yarışması için başvurular başladı...

Rönesans Holding Sürdürülebilir Geleceği Tasarla yarışması başvuruları 1 Mart'ta başlıyor!

Rönesans Holding’in, üniversite öğrencileri özelinde bu yıl yedincisini düzenlediği “Sürdürülebilir Geleceği Tasarla” yarışması için başvuru süreci 1 Mart 2021 itibariyle başladı

9. Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması’nın başvurusu uzatıldı!

İMİB'in geleneksel hale getirdiği 9. Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması’na gelen yoğun talep sonrasında başvuru süresi uzatıldı. 9. Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması’nın yeni başvuru tarihi 24 Ağustos 2020 olarak açıklandı.

İTÜ'nün meslek lisesinden Ulusal Artırılmış Gerçeklik Proje Yarışması!

İstanbul Teknik Üniversitesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MTAL) Ulusal Artırılmış Gerçeklik Proje Yarışması başlattı.

AMORF Doğal Taş Tasarım ve Proje Yarışması için son başvuru tarihi 13 Temmuz!

Ege Maden İhracatçıları Birliği (EMİB) tarafından düzenlenen AMORF Doğal Taş Tasarım ve Proje Yarışması’nın başvuruları 13 Temmuz 2020'ye kadar devam edecek. 

Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması'na son başvuru 14 Ağustos!

Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması için başvurular başladı. Son katılım tarihi 14 Ağustos olarak açıklanan yarışmanın bütün süreçleri online olarak gerçekleştirilecek...

Kalebodur'dan Arşivdeki Fotoğraflar yarışması!

Kalebodur'un kentsel yapılı çevreyle ilgili olarak çekilen fotoğrafları içeren Arşivdeki Fotoğraflar yarışması için 4 Mayıs 2020 tarihine kadar başvuru yapılabilecek.

Taksim için tasarım yarışması başladı: Ödül 50 bin euro!

İBB tarafından düzenlenen Taksim Kentsel Tasarım Yarışması'nın takvimi açıklandı. Yarışmaya katılmak için projeler 10 Mayıs tarihine kadar teslim edilebilecek...

Sürdürülebilir Geleceği Tasarla yarışması başvuruları başlıyor!

Rönesans Holding’in bu yıl  altıncısını düzenleyeceği “Sürdürülebilir Geleceği Tasarla” yarışması için başvuru süreci başladı. Yarışmanın bu seneki konsepti ise “Kendine Yeten Verimli Yaşam Alanları” olarak belirlendi...

DASK Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması için son başvuru 28 Şubat!

Doğal Afet Sigortaları Kurumu tarafından düzenlenen ve geleneksel hale gelen DASK Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması’nın altıncısı için son başvurular 28 Şubat’ta sona eriyor...

DASK Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması başvuruları başlıyor! 

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK) tarafından düzenlenen ve geleneksel hale gelen DASK Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması'nın bu sene altıncısı düzenleniyor. Yarışma için başvurular başladı...

Fotoğraf Yarışması başvuru Haberi

Fotoğraf Yarışması başvuru

Hayatın kaynağı olan suyu dünyanın her yerinde, bir noktadan başka bir noktaya taşıyan pompa sistemleri kuruluşu WILO, doğa ve sanatseverler tarafından büyük beğeni toplayan fotoğraf yarışmasını 2014 yılında da gerçekleştiriyor. Yarışma bu yıl “Suya Yön Verenler” teması ile yapılıyor.


WILO’nun, içme suyu kaynaklarının azalması, suyun temiz ve verimli kullanılması gibi konulara dikkat çekmek amacıyla düzenlediği “WILO 3. Ulusal Fotoğraf Yarışması” için son başvuru tarihi yaklaşıyor. Fotoğrafçıların eserlerini teslim etmeleri için son tarih, 13 Eylül 2014 olarak belirlendi.


Çarpık kentleşme, nüfus ve sera gazlarının artışı, kontrolsüz sanayileşme gibi etkilerle suyun önemi her geçen gün artıyor. WILO, düzenlediği fotoğraf yarışmasıyla suyun verimli kullanılması konusunda farkındalık yaratmaya çalışıyor. Yarışma ile hayatın kaynağı olan suyun paha biçilmez değerinin fotoğraflarla belgelenmesi amaçlanıyor.


WILO üçüncü kez gerçekleştirdiği yarışmayı,...