03 / 05 / 2024

fotoğraflarla Apple binası

fotoğraflarla Apple binası

Apple'ın merakla beklenen yeni genel merkezi inşaatında hızla sona yaklaşılıyor. Teknoloji devi Apple'ın uzay üssünü andıran yeni genel merkezinin son hali göz kamaştırdı. İşte Apple genel merkezinin fotoromanı..

Ev alacaklar aman oyuna gelmeyin: Sahte fotoğraflarla olmayan ev ilana koyuluyor! 

İlan platformlarında sahte konut fotoğraflarıyla vatandaşları kandıran emlakçılar gündeme gelmeye başladı. Bunları yakın takibe alan Ticaret Bakanlığı, 5 gayrimenkul firmasına toplam 575 bin liralık idare para cezası uyguladı. İşte ayrıntılar...

Tekirdağ Ergene'de tarım arazilerine sanayi alanı yapılmasına tepki!

Tekirdağ Ergene'de yapılmak istenen PAKOP plastik sanayi alanı için düzenlenen halkı bilgilendirme toplantısı, tepkiler üzerine yapılmadı. 'Tarım yapılamaz' raporu verilen arazide tarım yapıldığına dair fotoğraflarla toplantıya katılanlar, açıklamalarda bulundu.

Maraş’taki taşınmazlar için envanter çıkarılıyor!

46 yıl sonra açılan ‘hayalet şehir’ Maraş’ta bulunan taşınmazların kimlere ait olduğunu ortaya çıkarmak için envanter çalışmasına başladı. Mini İHA’lar havadan çektikleri fotoğraflarla çalışmaları destekledi.

80'ler ve 90'lar İstanbul'u!

80'li ve 90'lı yılların başından, muhtemelen daha önce görmediğiniz fotoğraflarla, İstanbul'un şehir manzaraları....

Yasmin Erbil Zincirlikuyu'dan ev kiraladı!

Nergis Kumbasar ile Mehmet Ali Erbil'in kızları Yasmin Erbil, son zamanlarda gündemden düşmüyor.  Sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarla sık sık gündeme gelen Yasmin, annesiyle birlikte yaşadığı İstinye'deki evinden taşındı.

Kadir Topbaş: Şemsi Paşa Camisi'nde çatlak yok!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Topbaş: "Şemsi Paşa Camisi içerisinde bir çatlak filan yok. Bahçe duvarlarında daha önce var olan çatlaklar var. Onların hepsi fotoğraflarla, belgelerle, raporlarla tespitli" dedşç

Apple Kaliforniya Campus 2 binası 2017'de tamamlanacak!

Apple'ın önümüzdeki yıl taşınmayı planladığı Kaliforniya'daki yeni merkez binası Campus 2'nin 2017 yılında tamamlanması planlanıyor. İnşaatının hızla devam ettiği bina enerji ihtiyacını tamamen yenilenebilir enerjiyle karşılayacak.

İşte Apple'ın yeni binasıyla ilgili şaşırtan gerçekler!

Steve Jobs 2011 yılında dünyanın en iyi ofis binasını yapma fikrini Cupertino Kent Konseyi'ne sunmuştu. Tek amacı Apple için dünyanın en mükemmel binasını inşa ettirmekti. İşte Apple'ın yeni binasıyla ilgili şaşırtan gerçekler...

Gaziantep'te fotoğraflarla kentsel dönüşüm sergisi açıldı!

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümü Uzmanı Bayram Bozhüyük tarafından Gaziantep’in kurtuluş yıl dönümü olan 25 Aralık’ta Fotoğraflarla Kentsel Dönüşüm: 100 Yıl Önce 100 Yıl Sonra isimli ilk kişisel sergisini açtı.

İşte Apple'ın yeni uzay gemisi!

Tüm gözler Apple’ın 2016 yılında tamamlanacak olan yeni Campus 2 binasına çevrilmişken Cupertinolu şirket oldukça gelişmiş yeni bir yapı için kollarını sıvadı.

Kocaeli'deki eski valilik binası yıkılıyor!

1974 yılında yapılan ve 41 yıl boyunca 17 Vali’nin hizmet verdiği eski Valilik binasının yıkımına protokolün katılımıyla başlandı. Yıkım öncesi protokol ve AKP’li yöneticiler valilik binası önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

Define aramak için yasal izin nasıl alınır?

Define aramak için yasal izin alınması gerekiyor. Define aranacak yer 100 metrekareden büyük olamıyor. Bu yer verilecek fotoğraflarla harita veya krokiler üzerinde işaretleniyor. Peki, define aramak için yasal izin nasıl alınır?

Akyurt Fuar Alanı son durumu böyle!

Akyurt Fuar Alanı son durumu Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı'nın Twitter'da paylaştığı fotoğraflarla netleşti. Ankara Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi, Akyurt Fuar Alanı'nndaki son durum şöyle...

fotoğraflarla Apple binası Haberi

fotoğraflarla Apple binası

9to5Mac.com'da paylaşılan havadan çekilmiş fotoğraflarda genel merkez inşaatının tamamlanmak üzere olduğu görülüyor.


(Fotoğraf: 16 Aralık 2014)



ABD'nin California eyaleti Cupertino kentinde yapımı devam eden yeni genel merkez binasının dışı tamamen kavisli cam panel kaplı olacak. 


(Fotoğraf: 21 temmuz 2014)



Ofis odalarından 360 derecelik panaromik manzara sunacak bina fütüristik çizgiler taşıyor.


(Fotoğraf: 7 Ağustos 2014) 



Kampüs 2'nin altında devasa park alanı ile yeni ürünlerin tanıtıacağı büyük bir salon yer alacak.


(Fotoğraf: 6 Ekim 2014)



5 milyar dolara mal olacak Kampüs 2, dünyaca ünlü mimar Norman Foster tarafından tasarlandı. 

Geçtiğimiz günlerde Apple CEO’su Tim Cook şirketin yeni merkez binasının 'Dünyadaki en yeşil bina' olacağını belirtmişti.


(Fotoğraf: 10 kasım 2014)



13 bin Apple çalışanına ev sahipliği yapacak  olan merkezin 2016'da tamamlanması...