27 / 04 / 2024

Franke banyo

Franke banyo

Seçkin markaların en yeni tasarımları ve teknolojilerinin sergilendiği Unicera, bu yıl da çok sayıda yerli ve yabancı profesyonele ev sahipliği yaptı. Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen fuarın en dikkat çekici standlarından biri de Franke standı

Hm Mutfak Banyo Yapı Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hm Mutfak Banyo Yapı Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 40 bin TL sermaye bedeli ile Baturhan Sözüer ve Mustafa Özcan ortaklığında kuruldu.

Zirve İnşaat ve Banyo Gerekçeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Güngören Şubesi açıldı!

Zirve İnşaat ve Banyo Gerekçeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Güngören Şubesi 1 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Umut Gezer tarafından kuruldu.

Uzunlar Banyo Ve İnşaat Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzunlar Banyo Ve İnşaat Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hikmet Uzun tarafından kuruldu. 

10 maddede banyo ve mutfaklarda küçük değişiklikler yapmanın yolları!

f2ms Grup Mimarlarından Mimar Figen Erdağ Demircan, banyo ve mutfaklarda küçük değişiklikler yapmanın yollarını anlattı...

Teska Banyo Aksesuarları Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teska Banyo Aksesuarları Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa’da 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim İyice tarafından kuruldu. 

Hakan Günderen, Bien Banyo Genel Müdürü oldu!

2017 yılı Ağustos ayı itibariyle Ercan Şirketler Topluluğu şirketlerinden Bien Banyo Ürünleri Sanayi Ticaret A.Ş. Genel Müdürü olarak göreve başlayan Hakan Günderen 55 yaşında ve 2 çocuk babasıdır.

Kale Banyo Miro ile modern çizgiler banyonuzda!

Kale Banyo’nun yeni koleksiyonu Miro, şık ve farklı tasarımı ile Roma döneminin güçlü hatlarını modern çizgilerle banyonuza yansıtıyor.

Kale Banyo, Smart serisi ile akılcı çözümler sunuyor!

Tüketicinin hayatını kolaylaştıran kullanışlı ve şık mekanlar yaratan Kale Banyo, Smart serisi ile akılcı çözümler sunuyor.

Kale Banyo’dan küçük banyolar için ideal çözümler!

Kale Banyo, kullanıcı dostu yeni serileri ile küçük banyoları daha kullanışlı hale getiriyor. Küçük bir banyoya sahipseniz, Kale Banyo’nun hayatınızı kolaylaştıran şık ve fonksiyonel çözümlerinden yararlanabilirsiniz.

Kale Banyo Krea serisi ile sadelik ve şıklık banyolarınızda!

Kale Banyo Krea mobilya serisi, sadelik ve şıklığı banyolara taşıyor. Kale Banyo, yeni serisi ‘Krea’ ile sade, şık ve kullanışlı banyolar yaratıyor.

İşte 2017 banyo trendleri!

Ideal Standard’ın tasarımcısı Robien Levien, 2017 yılı banyo trendlerini açıkladı. Bu yıl banyolarda doğal, teknolojik ve tasarruflu tasarımlar ön plana çıkıyor. İşte 2017 banyo trendleri..

Kale Banyo, SmartHijyen teknolojisi ile yeni bir dönem başlatıyor!

Kaleseramik, UNICERA İstanbul Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda yenilikçi ürünleri ile fark yaratıyor.Kale Banyo, SmartHijyen teknolojisi ile yeni bir dönem başlatıyor.

Kale Banyo Tandem armatür serisiyle banyolarda kullanım kolaylığı!

Kale Banyo, ‘Tandem’ armatür serisi ile banyo ve mutfaklarda ergonomik kullanım imkanı sunuyor.

Franke banyo Haberi

Franke banyo

Tüketici alışkanlıkları, beklentileri ve tercihlerine uygun tasarım ve teknolojiyle üretilen en yeni modellerin sergilendiği ve sektörel bir buluşma platformu olarak öne çıkan Unicera Fuarı’nın 28’incisi bu yıl 23-27 Şubat tarihlerinde Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşti. Ulusal ve uluslararası geniş katılımın olduğu fuara, insan odaklı faydalara sahip Paslanmaz Çelik Banyo Malzemeleri ürün gamı ile katılan Franke standını binlerce kişi ziyaret etti.


Franke, Unicera’da; insan güvenliği ve sağlığı konusunda faydaları ile ön plana çıkan tasarruflu, uzun ömürlü teknolojiye sahip Paslanmaz Çelik Banyo Malzemeleri ürün gamı, Franke Solid Surface akrilik uygulamaları ve yüzde 100 doğal olması ile dikkat çeken Franke Stone By Lapitec yüzey uygulama malzemesi ile oluşturulmuş geniş bir çerçevede konseptler sundu. Paslanmaz çelik banyo malzemeleri serisinde el kurutma makinesi, sıvı...