14 / 05 / 2024

fransa vize 2015

fransa vize 2015

Fransa'nın İstanbul Başkonsolosu Muriel Domenach, Charlie Hebdo saldırısının ardından ülkesinin vize politikasına özel bir sınırlama gelmediğini belirterek, "Ret oranı yüzde 3 düzeyine düştü. Vize süreleri ise uzadı." dedi.

2015 Avrupa Vergi Anketi'nin sonuçları açıklandı!

Deloitte 2015 Avrupa Vergi Anketi'ne göre, vergisel açıdan "en çekici" ülke yüzde 90 ile Hollanda, "en belirsiz" ülkeler ise yüzde 100 ile Fransa ve Rusya oldu

MAPIC 2015 Fuarı'nda Turkish Brands standına yoğun ilgi!

Fransa Cannes’da 18 Kasım 2015’te kapılarını açan dünyanın en büyük perakende ve gayrimenkul fuarı MAPIC’e ilgi büyük. Fuarda Turkish Brands Standı ise uluslararası yatırımcılardan büyük bir ilgi gördü.

Fransa MAPIC 2015 fuarı açıldı!

MAPIC, Fransa – Cannes’da kapılarını açtı. 18-20 Kasım 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan MAPIC 2015’e uluslararası arenadan büyük bir ilgi söz konusu.Fuarda Türk firmaları da yoğun bir ilgi görüyor.

MAPIC 2015, perakende ve AVM'de de yatırımcıları Tükiye'ye çekecek!

Alkaş’ın Türkiye temsilciliğini yaptığı ve dünyanın en büyük gayrimenkul ve perakende buluşması MAPIC 2015, Fransa –Cannes şehrinde 8.400’ün üzerinde katılımcıya 18-20 Kasım 2014 tarihleri arasında ev sahipliği yapacak.

Gc Başvuru Vize Turizm Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Gc Başvuru Vize Turizm Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Abdullah Özer, Erhan Duaman, Osman Dumzan ve Mehmet Özer tarafından 100 bin TL sermaye ile 25 Haziran 2015 tarihinde Şişli'de kuruldu.

Vadistanbul MIPIM 2015 Fuarı'na katılacak!

Dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı olarak nitelendirilen MIPIM Fuarı, Fransa'nın Cannes kentinde 10 -13 Mart 2015 tarihlerinde kapılarını açıyor. Vadistanbul da büyük fonlar için görücüye çıkacak.

Vadistanbul, Mıpım 2015'e katılacak!

Dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı olarak nitelendirilen MIPIM Fuarı, Fransa 'nın Cannes kentinde 10 -13 Mart 2015 tarihlerinde kapılarını açıyor.

Fransa'ya vize almak kolaylaşıyor!

Fransa'nın İstanbul Başkonsolosu Muriel Domenach, Charlie Hebdo saldırısının ardından ülkesinin vize politikasına özel bir sınırlama gelmediğini belirterek, "Ret oranı yüzde 3 düzeyine düştü. Vize süreleri ise uzadı." dedi.

Bulgaristan'dan Türk turistlere vize kolaylığı!

Bulgaristan kayak merkezlerine daha fazla Türk turist çekebilmek için kış sezonu boyunca çoklu vize kolaylığı getirdi. Çoklu vizenin etkisiyle 2014-2015 kayak sezonunda, Bulgaristan Türk turist sayısında yüzde 10 artış hedefliyor.

Bulgaristan kayak merkezleri Türk turist çekebilmek için vize kolaylığı sağlıyor!

Bulgaristan kayak merkezlerine daha fazla Türk turist çekebilmek için kış sezonu boyunca çoklu vize kolaylığı getirdi. Çoklu vizenin etkisiyle 2014-2015 kayak sezonunda, Bulgaristan Türk turist sayısında yüzde 10 artış hedefliyor

Tema İstanbul Evleri Halkalı projesi Temmuz 2015'te teslim edilecek!

Tema İstanbul Evleri Halkalı projesi kapsamında yer alan konutların fiyatları metrekare birim olarak 3 bin 400 TL'den başlıyor. Projede yer alan konutlar 2015 yılında teslim edilecek

Ankara West Gate Residence projesi! Ağustos 2015'te teslim!

Ankara West Gate Residence projesi 2015 yılının Ağustos ayında teslim ediliyor. Doğukan Yapı imzasını taşıyan West Gate Residence projesinde banka kredisi ile taksitlendirme yapılıyor...

Artaş Eclipse Maslak 'ta 350 bin liraya stüdyo daire! 2015 'te teslim!

Artaş Eclipse Maslak 'ta fiyatlar 350 bin liradan başlıyor, 2015 yılı içerisinde sahiplerine teslim edilecek olan projede buhar odası, hobi salonu, sauna, fitness center, yüzme havuzu ve oyun alanları bulunuyor...

fransa vize 2015 Haberi

fransa vize 2015

Fransa'nın İstanbul Başkonsolosu Muriel Domenach, Charlie Hebdo saldırısının ardından ülkesinin vize politikasına özel bir sınırlama gelmediğini belirterek, "Ret oranı yüzde 3 düzeyine düştü. Vize süreleri ise uzadı. Büyükelçimizle vize almayı kolaylaştırmak istiyoruz" dedi.


Fransa'nın İstanbul Başkonsolosluğu'nun 80 milyon lira cirolu bir şirketin sahibi bir işadamına kızı ve yeğeniyle yapacağı Paris gezisi için vize vermediği yönünde basında çıkan haberlerle ilgili soruları yanıtlayan Domenach, işadamının vize talebinin reddedildiğini doğruladı ancak konsolosluğa ulaşan dosyadaki bilgilerle haberlerde yer verilen bilgilerin bağdaşmadığını kaydetti.


İşadamı başvurusuyla ilgili bütün detayları açıklamasının mümkün olmadığını belirten Domenach, "Söz konusu başvuru dosyasında belirtilen gelir yeterli değildi. Basında yer alan haberdeki bilgiler doğru olsaydı vize tabii ki verilirdi " dedi.


Türk vatandaşlarının Fransa'ya turist veya iş adamı olarak gitmesi Fransa'nın çıkarına olduğunu söyleyen...