14 / 05 / 2024

fransa vize

fransa vize

Fransa'nın İstanbul Başkonsolosu Muriel Domenach, Charlie Hebdo saldırısının ardından ülkesinin vize politikasına özel bir sınırlama gelmediğini belirterek, "Ret oranı yüzde 3 düzeyine düştü. Vize süreleri ise uzadı." dedi.

Mena Vize Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Mena Vize Turizm Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ağah    Kafkas ve Kani    Kafkas ortaklığında kuruldu. 

Mc Vize Turizm Ve Seyahat Limited Şirketi kuruldu!

Mc Vize Turizm Ve Seyahat Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Tayfun Çetinkaya tarafından kuruldu. 

Fransa'dan Irak'a yeniden imar için 430 milyon avroluk kredi!

Irak Meclis Başkanı Halbusi, Fransa'nın Irak'a terör örgütü DEAŞ'tan kurtarılan bölgelerin yeniden inşası için 430 milyon avro kredi tahsis ettiğini açıkladı...

Özbekistan'dan konut alana vize muafiyeti!

Turizmin geliştirilmesi için  yönelik son dönemde önemli kararlar alan Özbekistan, 1 Şubat itibarıyla 45 ülkenin vatandaşına 30 günlük vize muafiyeti, 76 ülkenin vatandaşına da sadeleştirilmiş vize imkanı tanıyacak. 

Kırklareli Vize'de acele kamulaştırma kararı!

Kırklareli Vize'de acele kamulaştırma yapılacak. Kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı...

Fransa'dan İsrail'e konut kınaması!

Fransa Dışişleri Bakanlığından Batı Şeria'da bulunan yasa dışı Yahudi yerleşim birimlerine konut inşa kararına ilişkin kınama mesajı yayınladı.

Sinan Öncel: Dövize endeksli kira sorunundan kurtulduk!

BMD Başkanı Sinan Öncel, BMD’nin yoğun çabaları ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın desteği ile dövize endeksli kira sorunundan kurtulduklarını söyledi...

200 bin Yahudi Fransa’dan İsrail’e taşınabilir!

İsrail Diaspora Bakanı Naftali Bennet, Fransa’da bulunan 200 bin Yahudinin en yakın zamanda İsrail’e taşınmaya hazır olduğunu açıkladı.

Megi Seyahat Acenteliği Ve Vize Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Megi Seyahat Acenteliği Ve Vize Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Mahmutoğlu ve Gökçehan Tezgel ortaklığında kuruldu. 

Ada ve mahalle bazlı planlara vize çıkıyor!

AK Parti’nin 10 maddeden oluşacak yerel seçim manifestosunda dikey yapılaşmayı körükleyen parsel bazlı tadilatlar yerine sadece ada ya da mahalle bazlı planlara vize çıkacak.

Fransa'da 4 katlı iki bina çöktü! 10 kişi kayıp!

Fransa'nın güneyinde bulunan Marsilya bölgesinde 4 katlı iki bina çöktü. Olay sonucunda 10 kişinin kayıp olduğu açıklandı.

Hastur Vize Uluslararası Danışmanlık Yatırım Pazarlama Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hastur Vize Uluslararası Danışmanlık Yatırım Pazarlama Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Fransa'daki Saint-Jules Katolik kilisesi 190 bin avroya satılıyor!

Fransa'nın Logwy kentinde yer alan Saint-Jules Katolik kilisesi cemaatin ilgisizliği nedeniyle boş kaldığı gerekçesiyle 190 bin avro bedelle satışa çıkarıldı...

fransa vize Haberi

fransa vize

Fransa'nın İstanbul Başkonsolosu Muriel Domenach, Charlie Hebdo saldırısının ardından ülkesinin vize politikasına özel bir sınırlama gelmediğini belirterek, "Ret oranı yüzde 3 düzeyine düştü. Vize süreleri ise uzadı. Büyükelçimizle vize almayı kolaylaştırmak istiyoruz" dedi.


Fransa'nın İstanbul Başkonsolosluğu'nun 80 milyon lira cirolu bir şirketin sahibi bir işadamına kızı ve yeğeniyle yapacağı Paris gezisi için vize vermediği yönünde basında çıkan haberlerle ilgili soruları yanıtlayan Domenach, işadamının vize talebinin reddedildiğini doğruladı ancak konsolosluğa ulaşan dosyadaki bilgilerle haberlerde yer verilen bilgilerin bağdaşmadığını kaydetti.


İşadamı başvurusuyla ilgili bütün detayları açıklamasının mümkün olmadığını belirten Domenach, "Söz konusu başvuru dosyasında belirtilen gelir yeterli değildi. Basında yer alan haberdeki bilgiler doğru olsaydı vize tabii ki verilirdi " dedi.


Türk vatandaşlarının Fransa'ya turist veya iş adamı olarak gitmesi Fransa'nın çıkarına olduğunu söyleyen...