05 / 05 / 2024

Frédéric Biousse otel yatırımları

Frédéric Biousse otel yatırımları

Fransız perakendesinin ağır toplarından Frédéric Biousse otel yatırımlarına devam edecek...

Bayram öncesi uçak rezervasyonları dörde katlandı, otel rezervasyonları arttı!

9 günlük Kurban Bayramı tatil fırsatını kaçırmak istemeyenler tatil beldelerine akın ediyor. Uçak bilet satışları yüzde 320 oranında artarken, otel rezervasyonlarının da yüzde 70 oranında artış gösterdiği belirtiliyor.

Radisson Red Hotel İzmir'de kira garantili otel odası yatırımı fırsatı! Gayrimenkul yatırımında son trend!

Dünyaca ünlü otel markası Radisson'un Türkiye’de ilk defa İzmir’de hayata geçireceği Radisson Red Hotel'de kira garantili otel odası yatırımı fırsatı sunuluyor. İşte merak edilen detaylar... 

137 yeni otel projesi geliyor!

Pandemi döneminde bile otel yatırımlarına devam ediliyor. 2020'de 137 yeni otel projesi teşvik belgesi aldı. Proje sayısı bir önceki seneye göre yüzde 19 yükseldi.

Ömer Ozan Köksal yeni şirket kurdu!

Bir dönem Martı Otel'in hisselerini toplayan Ömer Ozan Köksal, Beylerbeyi Yatırım İnşaat Anonim Şirketi Ataşehir'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Gayrettepe Melas Hotel 2021'de açılacak!

Gayrettepe'de hayata geçirilen Melas Hotel'in inşaatı pandemi döneminde durmadı. Otel yeni yılda hizmete açılacak.

SeaPearl Ataköy Jumeirah Otel ve Residence projesinde Daikin imzası!

Kuzu Grup ve dünyaca ünlü otel markası Jumeirah Group işbirliği ile Ataköy sahilde inşa edilen SeaPearl Ataköy Jumeirah Otel ve Residence projesinde iklimlendirme çözümleri bir kez daha sektörün öncü markası Daikin’e teslim edildi. 

Martı Myra Otel'in satışının düşürülmesi için başvuru yapıldı!

Martı GYO icradan satışa sunulan Martı Myra Otel'in satış kararının düşürülmesi için İstanbul 10. İcra Müdürlüğü'ne başvuru yaptı...

Hilton Grubu Frankie'yi Susona LXR Otel'e taşıdı!

İlk kez Türkiye'de Türk sermayesiyle kurulmuş bir restoran markası, uluslararası bir otel zincirine franchise vererek ismini ve markasını kullandırmış. Hilton Ülke Müdürü Armin Zerunyan, Demirer'in markası Frankie'yi, Hilton Grubu'nun lüks otel sınıfında olan Susona LXR Otel'e taşımasını istemiş.

Frédéric Biousse otel yatırımlarına devam edecek!

Fransız perakendesinin ağır toplarından Frédéric Biousse otel yatırımlarına devam edecek...

Beethoven Otelcilik İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Senfoni Otel Şubesi açıldı!

Beethoven Otelcilik İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Senfoni Otel Şubesi bugün Fatih'te 9 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Aydinç tarafından açıldı.

Esilasya Otel ve Turizm İşletmeciliği Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esilasya Otel ve Turizm İşletmeciliği Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Şule Temel tarafından kuruldu. 

TSKB GYO Adana Otel Projesi şirketi Yarsuvat Turizm'e dönüştü!

TSKB GYO, Bilici Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi ile iştirak edilen Bilici Yatırım TSKB GYO Adana Otel Projesi Adi Ortaklığı Ticari İşletmesi unvanlı şirketin tür değiştirilmek suretiyle bir bütün halinde "Yarsuvat Turizm Anonim Şirketi" isimli Şirkete dönüştürülmesine karar verdi.

Hatay'da beş dönemin izlerini taşıyan müze-otel açılışa hazır!

Hatay'da bir otelin inşaat çalışmasında ortaya çıkan Helenistik dönemden İslamiyet dönemine birçok eserlerin bulunduğu müze-otel kısa süre içerisinde ziyaretçilerini ağırlayacak.

Frédéric Biousse otel yatırımları Haberi

Frédéric Biousse otel yatırımları


Fransız bir perakende kralı lüks konaklama için vizyonunu şöyle açıklıyor; Daha küçük, daha sürdürülebilir ve daha hedefli bir yapı. Amaç hiç bir zaman altı ay içinde dört otel açmak değildi. Ancak Fransız perakendesinin ağır toplarından Frédéric Biousse projelerinin devasa çaplara ulaştığını görmeye alışık. "İnşaatlarda izin prosedürlerinin uzamasından dolayı gecikmeler vardı ve biz bu sarkmaları bilmemizden önce de zaten hepsini hemen aynı zamanda açmaya hazırlanıyorduk" diyor 50 yaşındaki Fransız iş insanı, Torre Vella'nın terasında mum ışığında, hayat arkadaşı Guillaume Foucher ile yenilen akşam yemeğinde. Burası İspanya'da Minorca'nın güney ucunda geçen yıl açılan samimi ortamlı, ekolojik otellerinden biri. Fortune'da yer alan habere göre, aslında devasa bütçelerle ve müşteri gereksinimleriyle uğraşmak Biousse'un alışık olduğu bir durum ama ciddi oteli, şarap üreticisi...