02 / 05 / 2024

Fren Test Pisti

Fren Test Pisti

Otomotiv Test Merkezi'nin kamulaştırma işlemleri tamamlandı, projenin ilk aşaması olan Fren Test Pisti'nin ağustosta tamamlanacağı bildirildi.

TOGG'un test pisti tamamlandı! İşte rakamlarla TOGG Gemlik Tesisi!

Türkiye’nin yerli ve milli otomobili TOGG'un Gemlik Tesisi’nde hayata geçirilen toplamda 1.6 kilometrelik test pisti tamamlandı.

thyssenkrupp asansörlerini 246 metrelik kulede test edecek!

thyssenkrupp Asansör’ün Almanya’nın Rottweil şehrinde inşa ettiği test kulesinde çalışmalar büyük bir hızla devam ediyor.246 metre yüksekliğindeki kulede, asansörlerin en zorlu koşullarda test edileceği 12 adet asansör kuyusu yer alıyor.

Antalya Muratpaşa'da 450 metrekarelik buz pisti yapılıyor!

MURATPAŞA Belediyesi'nce Çaybaşı Mahallesi'nde 16 bin metrekarelik alanda inşa edilen Çocuk Köyü'ndeki buz pateni pisti, down sendromlu çocukların eğitim ve rehabilitasyonlarına da evsahipliği yapacak.

Kenan Sofuoğlu Osmangazi Köprüsü'nde test sürüşü yaptı!

Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, Osmangazi Köprüsü'nün açılış töreninde deneyeceği 400 kilometrelik hız rekoru için test sürüşlerine başladı.

Bursa'daki binaların depreme dayanıklılığı test edilmeli!

İMO Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Albayrak, "Bursa'daki binaların depreme dayanıklılıkları test edilmelidir. Kentimizde riskli bina envanter çalışmalarımız hızlandırılmalıdır. " dedi.

Cumhurbaşkanlığı Tarabya Yerleşkesi'ne ikinci helikopter pisti!

Cumhurbaşkanlığı Tarabya Yerleşkesi'nin nizamiyesine ikinci helikopter pisti yapılıyor. Aynı anda iki helikopterin iniş yapabileceği alandaki çalışmalar devam ediyor.

Tarabya'ya ikinci helikopter pisti geliyor!

Huber Köşkü'nün de yer aldığı Cumhurbaşkanlığı Tarabya Yerleşkesinin nizamiyesine ikinci helikopter pisti yapılıyor.Aynı anda iki helikopterin inebileceği alandaki çalışmalar devam ediyor.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nde test sürüşleri başladı!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nde, çalışmalarda sona yaklaşılıyor. Asfaltlama çalışmalarının bitmesinin ardından, test sürüşleri başladı. 29 Ekim’de açılacak olan köprünün artık ince işçilikleri yapılıyor.

AÜ'de UEFA onaylı atletizm pisti'nin temeli törenle atıldı!

Ankara Üniversitesi’nde 30 yıldır hayali kurulan UEFA onaylı atletizm pisti ve futbol kompleksinin temeli törenle atıldı.

Fren Test Pisti Ağustos'ta tamamlanacak!

Otomotiv Test Merkezi'nin kamulaştırma işlemleri tamamlandı, projenin ilk aşaması olan Fren Test Pisti'nin ağustosta tamamlanacağı bildirildi.

Uşak'ta Küçükbaş Damızlık Test ve Ar-Ge Ünitesi açıldı!

Uşak Eşme koyunun ve geleceğe yönelik çalışmalar çerçevesinde Kolonkaya köyünde "Küçükbaş Damızlık Test ve Ar-Ge Ünitesi" törenle açıldı.

Ordu Kaykay Pisti tamamlandı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, son yıllarda gençlerin büyük ilgi gösterdiği kaykay ve paten spor dallarına destek vermek amacıyla başlattığı Kaykay Pisti (Skate Park) Projesi’ni tamamladı.

Raylı Sistemler Test Merkezi Alpu'ya inşa edilecek!

Anadolu Üniversitesi, Yeni Alpu'nun ilk adımı olacak Raylı Sistemler Test Merkezi için tüm hazırlıklarını tamamlandı. Demirtaş, "Yeni Alpu'nun temellerini atıyoruz. 2023'te dünyanın tanıyacağı, yepyeni bir Alpu kurulmuş olacak." dedi.

Fren Test Pisti Haberi

Fren Test Pisti

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Türk Standardları Enstitüsünün (TSE) 55. Olağan Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada, TSE faaliyetlerinin sanayi üretimi için mutfak, lojistik merkez ve altyapı işlevi gördüğünü belirtti. Işık ayrıca, Otomotiv Test Merkezi'nin kamulaştırmasının tamamlandığını belirterek, ilk bölüm olacak olan Fren Test Pisti'nin uygulama proje ihalesinin sonuçlandığını açıkladı.


'TSE 27 ilde hizmet veriyor'


TSE'nin sanayicilerin küresel pazarlarda karşılaştığı kapıları açan bir anahtar vazifesi gördüğüne işaret eden Işık, enstitünün standardizasyon faaliyetlerini gerçekleştirmek, tüketicinin ürün ve hizmet güvenliğini sağlamak ve iş dünyasının ihtiyaç duyduğu test-muayene-belgelendirme hizmetlerini yurt içi ve yurt dışında vermek gibi 3 temel misyonu bulunduğunu anlattı. Enstitünün bu görevleri, 19 ilde belgelendirme müdürlükleriyle, 26 ilde temsilcilikleriyle, temsilciliği olmayan illerde ise oda ve borsalar bünyesinde bulunan personelleri aracılığıyla yürüttüğüne bildiren...