04 / 05 / 2024

Frontier Ala İnşaat iletişim

Frontier Ala İnşaat iletişim

Frontier Ala İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed A.A. Al-Malık tarafından kuruldu.

Ala Elektronik İnşaat Tekstil Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ala Elektronik İnşaat Tekstil Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sadık Bekereci tarafından kuruldu.

Alaçatı Modern İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Alaçatı Modern İnşaat Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emre Kamacı tarafından kuruldu.

Ala İnşaat Madencilik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ala İnşaat Madencilik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Yiğitalp Yuca tarafından kuruldu.

Nur Ala İnşaat Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nur Ala İnşaat Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Öznur Dil tarafından kuruldu.

Ala Keleş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ala Keleş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de  500  bin TL sermaye bedeli  Ali Mustafa Keleş tarafından kuruldu.

Frontier Ala İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Frontier Ala İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed A.A. Al-Malık tarafından kuruldu.

Alaçatı Danışmanlık Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alaçatı Danışmanlık Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Kazım Tüni tarafından kuruldu.

Alaçam1 Metal İnşaat Elektrik Kimya Otomotiv Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alaçam1 Metal İnşaat Elektrik Kimya Otomotiv Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Hayri Barlık tarafından kuruldu.

Ala Han Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ala Han Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Zeytinburnu'nda 400 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Alakuş tarafından kuruldu.

SLM Alaçatı Yapı İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SLM Alaçatı Yapı İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 500 TL sermaye bedeli ile Cella Bencuya Bonofiyet, Metin Bencuya, Selim Levi ortaklığında kuruldu. 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Ala Yatırım Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ala Yatırım Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Sanem Gönül Güzel tarafından kuruldu.

Tek-Art İnşaat Alaçatı'daki villaları için reklam verecek!

Tek-Art İnşaat Ticaret Turizm Sanayi Ve Yatırımlar A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Alaçatı villa satışı için reklam verilmesi hakkında açıklama yaptı.

Frontier Ala İnşaat iletişim Haberi

Frontier Ala İnşaat iletişim

Frontier Ala İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed A.A. Al-Malık tarafından kuruldu.

Frontier Ala İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi konusu:
1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3- Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma,...