21 / 05 / 2024

Fs Deco iletişim

Fs Deco iletişim

Fs Deco Yapı Ürünleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Şaban    Pamuk tarafından kuruldu.

10 müteahhitten dokuzunun vasıfsız olduğu ortaya çıktı!

“Yapı Müteahhitlerinin Sınıflandırılması” yönetmeliği kapsamında derecelendirilen müteahhitlerin sadece yüzde birlik bölümünün üst grupta yer aldığı ortaya çıktı. Sektördeki mesleki ve teknik yetersizlik de oldukça tepki çekti. İşte detaylar....

Arçelik  Ankastre Mikrodalga Fırın en ucuza nereden alınır, fiyatları ne kadar? İşte Arçelik 11 Mart 2023 fiyat listesi

Evlenecekler ve ya evini yenileyecekler dikkat! Arçelik MD 893 FS 23 lt Ankastre Mikrodalga Fırın en ucuza Beyenso.com sitesinde satışa sunuldu. Peki bu sitede Arçelik MD 893 FS ne kadara satılıyor? 

Böyle fırsat kaçmaz! Ülke genelinde 20334 personel alınacak! Vasıflı vasıfsız herkes başvurabilir! İşte detaylar!

Türkiye genelinde 20334 işçi alımı yapılacak. İster kadın ister erkek başvuru yapabilir. İşte detaylar!

Ifs Internatıonal Gıda Petrol Ürünleri Turizm İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ifs Internatıonal Gıda Petrol Ürünleri Turizm İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleşti. Ifs Internatıonal Gıda Petrol Ürünleri Turizm İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Tuzla'da yapıldı.

Deco Ala Poliüretan Üretim Ve Dekorasyon Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deco Ala Poliüretan Üretim Ve Dekorasyon Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Elif Aladağ, Erhan Aladağ, Erkan Aladağ ve Gökhan ALadağ ortaklığında kuruldu.

İŞKUR duyurdu: 81 ilde 124.000 personel alımı başladı! Vasıflı- vasıfsız, 19 - 59 yaş arasında olan herkes başvurabilir!

İş arayan vatandaşları sevindirecek haber İŞKUR'dan geldi. İŞKUR 81 ilde 124.000 personel alımı başladı. Peki hangi branşta alım yapılıyor, başvuru şartları ve koşulları neler? İşte detaylar...

Çorlu Belediyesi’nden halka usulsüz arsa satışı uyarısı!

Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Çolpan, halkı usulsüz arsa satışı konusunda uyardı. Önerler, Şahpaz ve Maksutlu Mahallelerinde ortaya çıkan tacirlerin arsa niteliği taşımayan vasıfsız araziler üzerinde geçersiz çizimler yaptığı ortaya çıktı. 

Fs Atalay Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fs Atalay Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da  200  bin TL sermaye bedeli  ile Fehmi Serhan Atalay tarafından kuruldu.

Fs Baş Yapı İnşaat Otomotiv Emlak Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fs Baş Yapı İnşaat Otomotiv Emlak Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta   500 bin TL sermaye bedeli  ile  Fikret Bediroğulları tarafından kuruldu.

Fs Deco Yapı Ürünleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fs Deco Yapı Ürünleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Şaban    Pamuk tarafından kuruldu.

Fs Project Development Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Fs Project Development Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi Şişli'de 360 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Erol ve Wumaırjıang Feılıpu ortaklığında kuruldu.

Fs Danışmanlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fs Danışmanlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 350 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Sultanoğlu tarafından kuruldu.

Fs Danışmanlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fs Danışmanlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 350 bin TL sermaye bedeli le Fatih Sultanoğlu tarafından kuruldu.

Fs Deco iletişim Haberi

Fs Deco iletişim

Fs Deco Yapı Ürünleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Şaban    Pamuk tarafından kuruldu.
Fs Deco Yapı Ürünleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Mobilya ve dekorasyon malzemeleri, ahşap ve metalden büro ve ev mobilyaları, her türlü mutfak dolapları ve mutfak dekorasyon işleri, yatak odaları, oturma odaları, yemek odası, genç odası, koltuk, masa ve sandalye ve her türlü mobilya imalatı, alımı, satımı, pazarlaması, ithalatı ve ihracatını yapmak. 2-İnşaat işlerinde kullanılan her türlü demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, kireç, doğrama, alçı, çimento, fırınlanmış kum, mermer, mozaik, fayans, seramik, vitrifiye, marley, parke, armatür, pvc boru ve birleştirme parçaları, temiz su ve birleştirme parçaları, izolasyon malzemeleri, duvar kağıdı,...