17 / 05 / 2024

FŞ Yapı İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi adres

FŞ Yapı İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi adres

FŞ Yapı İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi 24 Şubat 2015 'te, 50 bin TL sermaye ile Çatalca 'da, Fesih Şaşmaz, Şevket Ağdak ortaklığında kuruldu.

Bvd Yapı İnşaat Ve Yangın Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bvd Yapı İnşaat Ve Yangın Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Emre Burak Ömeroğlu ve Murtaza Murat Öztosun ortaklığında kuruldu.

Gün Dekorasyon Yapı İnşaat İthalat İhracat Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Gün Dekorasyon Yapı İnşaat İthalat İhracat Ve Pazarlama Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhsin Gün tarafından kuruldu.

Ff Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Ff Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Demirtaş ve Fırat Sarıtop ortaklığında kuruldu.

Mayf Yapı İnşaat Mühendislik Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mayf Yapı İnşaat Mühendislik Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Fırat Ayata tarafından kuruldu.

Fırat Gök Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fırat Gök Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Gök tarafından kuruldu.

Hyd Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Mühendislik Teknoloji Enerji Denizcilik Teks.Ve Madencilik A.Ş kuruldu!

Hyd Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Mühendislik Teknoloji Enerji Denizcilik Teks.Ve Madencilik A.Ş Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ece Altintaş ve Havva Ceyhan ortaklığında kuruldu.

Mff Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mff Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Şahinler, Fırat Güneş ve Fatin Şahinler ortaklığında kuruldu.

Sümer Yap İnşaat Elektrik Mekanik Turizm Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Sümer Yap İnşaat Elektrik Mekanik Turizm Gıda Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Tükenmez, Fırat Mengüç ve Mehmet Mengütay ortaklığında kuruldu.

Özgün Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgün Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özgün Bekmezci tarafından kuruldu. 

As Yalın Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Yalın Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Asker Yalın tarafından kuruldu.

Aykut Fırat Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aykut Fırat Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aykut Fırat tarafından kuruldu.

Fırat Kamacı Yapı İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fırat Kamacı Yapı İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fırat Kamacı tarafından kuruldu.

Art Az Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Art Az Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da Alvan Gasımov, Asıf Nasırov, Cezmi Aysoy ve Hakan Aycan ortaklığında kuruldu.

FŞ Yapı İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi adres Haberi

FŞ Yapı İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi adres

FŞ Yapı İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile 24 Şubat 2015'te, Fesih Şaşmaz, Şevket Ağdak ortaklığında kuruldu.


FŞ Yapı İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır.              1-İNŞAAT a)      Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, satmak ve kiraya vermek. b)      Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri altyapı inşaatları yapmak ve müstakil konut iş hanları, fabrikalar, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek. satmak...