15 / 05 / 2024

FSM köptü tadilat

FSM köptü tadilat

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Fatih Sultan Mehmet ve Haliç köprülerinde yapılan çalışmanın 17 Eylül'de biteceğini söyledi

Ev sahipleri tadilat masraflarını öder mi? Kiracılar bu detayı sakın gözden kaçırmayın! 

Kiracılar sık sık 'Zorunlu tadilat masrafları ev sahibine mi ait? Kiracı yaptığı masrafı ev sahibinden alabilir mi?' sorularının yanıtlarını araştırıyor. Peki ev sahipleri tadilat masraflarını öder mi?

Köse Tadilat Dekorasyon Mobilya İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köse Tadilat Dekorasyon Mobilya İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Köse tarafından kuruldu.

Boris Johnson'dan Başbakanlık konutu tadilatı açıklaması!

İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Seçim Komisyonu'nun Başbakanlık konutundaki dairesinin tadilatının finansmanına ilişkin açıklamalarda bulundu. 

HG İstanbul Gayrimenkul Mimarlık Dekorasyon Tadilat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HG İstanbul Gayrimenkul Mimarlık Dekorasyon Tadilat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Harun Gümüş tarafından kuruldu.

Renda Köşkü'ndeki tadilat devlet sırrı oldu!

Başkent Ankara'da yer alan Renda Köşkünde yürütülen dış cephe yenileme ve inşaat faaliyetleri,“Devlet Sırrı’’ oldu.

Trabzon Atatürk Köşkü'nde tadilat soruşturması!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Atatürk Köşkü'ndeki tarihi avizenin tamiri için yapılan uygulama nedeniyle ilgililer hakkında soruşturma başlatıldı. Belediye, konu ile ilgili açıklama yaptı.

Sarıyer Küçükarmutlu riskli alan kararının iptali için dava açıldı!

Bakanlar Kurulu kararıyla riskli alan ilan edilen FSM Küçükarmutlu’da vatandaşlar, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne yaptıkları itirazdan sonra bu kez de kararın iptali için mahkemeye başvurdu

İmar planı rantını kamu alacak!

Bakan Özhaseki, imar planı tadilatlarında ortaya çıkan rantı kamunun alacağını belirterek “Bunu belediye meclisleri hesaplasın. Belediyeye resmi olarak yatırsınlar” dedi. Milliyet Gazetesi Köşe yazarı Abdullah Karakuş bugünkü köşesinde 'Tadilatın rantını kamu alacak' konusuna değindi.

Kalekim Dolgulu Astar ile kırmadan tadilat yapmak mümkün!

Yapı kimyasalları sektörününün öncü ve lider firması Kalekim, seramik üzeri seramik uygulamaları için sunduğu ‘Dolgulu Astar’ ürünüyle, evlerini kırıp dökmeden yenilemek isteyenlerin hayatını kolaylaştırıyor.

DKY Kartal Residence Soğanlık satılık!

DKY Kartal Residence Soğanlık satılık ev fiyatları 622 bin TL'den başlıyor. FSM Köprüsü’ne 25 dakikalık mesafede olan proje 22 bin metrekare arsa üzerinde hayata geçiriliyor.

DKY Kartal Rezidans daire fiyatları!

DKY Kartal Rezidans daire fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. FSM Köprüsü’ne 25 dakikalık uzaklıkta olan projede "yüzde 10 peşin öde, gerisini taşın öde" kampanyası devam ediyor.

DKY Kartal Rezidans ulaşım!

DKY Kartal Rezidans ulaşım bilgilerine göre proje FSM Köprüsü’ne 25 dakika, Boğaziçi Köprüsü’ne 22 dakikalık mesafede bulunuyor. 7 blok halinde yükselen projenin 2017 yılında tamamlanması planlanıyor.

DKY İnşaat Business Kartal satış ofisi!

DKY İnşaat Business Kartal satış ofisi irtibat numarası 0216 517 9 517 olarak belirlendi. FSM Köprüsü’ne 25 dakika yakınlıkta olan projede ofislerin fiyatları 722 bin TL'den başlıyor.

FSM köptü tadilat Haberi

FSM köptü tadilat



Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Fatih Sultan Mehmet ve Haliç köprülerinde yapılan çalışmanın 17 Eylül'de biteceğini söyledi. Köprülerin bakımı için yaz tatilinin başladığı dönemin seçildiğini aktaran Yıldırım, "Eylülden hazirana kadar bunu planlasaydık, trafikte yaşanan olumsuzluklar kat kat daha fazla olurdu." dedi.


Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Fatih Sultan Mehmet (FSM) ve Haliç köprülerindeki çalışmanın zamanlamasına yönelik eleştirileri cevapladı. Yıldırım, "Köprülerdeki bakım çalışmasını eylülden hazirana kadar planlasaydık, trafikte yaşanan olumsuzluklar kat kat fazla olacaktı." değerlendirmesini yaptı.


Binali Yıldırım, '7'nci Uluslararası Elektronik Haberleşme Düzenleyiciler Konferansı'nda gazetecilerin sorularını cevapladı. FSM ve Haliç köprülerindeki çalışmaya ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Yıldırım, çalışmanın 18 Haziran'da başlayıp 17 Eylül'de tamamlanacağını hatırlattı. Bu tarihlerin seçilmesinin nedenini okulların kapanması olarak açıkladı. Yıldırım, "Yaz tatilinin başladığı dönem olması...