23 / 07 / 2024

fsm ortak geçiş

fsm ortak geçiş

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Elvan:"Bugün saat 12.00 itibarıyla Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde test süreci olarak, HGS ve OGS birleştirilerek ortak geçiş dönemi başladı" dedi

Körfez Geçiş Projesi ÇED iptaliyle flamingolar kazandı!

Körfez Geçiş Projesi'nin ÇED kararının iptal edilmesi üzerine çevreciler ve meslek odaları ortak basın açıklaması yaptı.

Çorum Ortaköy İlçe Merkezi Şehir içi geçiş yolu ihalesi 4 Nisan'da!

Çorum Karayolları yol ağında bulunan Ortaköy İlçe Merkezi Şehir içi geçiş yolu yapımı ihale ediliyor. İhale 4 Nisan'da gerçekleşecek.

Site yönetiminden blok yönetimine geçişte ortak alanlar!

Site yönetiminden blok yönetimine geçiş ve yönetim planının değiştirilmesi işlemi 5/4'lük oy ile söz konusu olabiliyor. Peki, site yönetiminden blok yönetimine geçişte ortak alanların durumu ne olur?

CHP köprü geçiş ücretlerinin kaldırılması için TBMM'ye kanun teklifi sundu!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili İhsan Özkes, Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet (FSM) köprülerinden geçiş ücreti alınmaması hakkında Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı (TBMM)'na kanun teklifi sundu.

FSM Köprüsü'nden tren geçişi de olacaktı!

İstanbul'un 3. Köprüsü Yavuz Sultan Selim Köprüsü için tasarlanan tren geçişi; 1979 yılında 2. Köprü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü için tasarlanmış... İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın ortaya çıkardığı o haber...

Ferdi sistemden merkezi sisteme geçiş nasıl olur?

Apartmanda herkesin kullanıma ait ortak alanlarda kat malikleri kendi başlarında bir değişiklik yapamıyor. Peki, ferdi ısınma sisteminden merkezi ısınma sistemine geçilir mi? Ferdi sistemden merkezi sisteme geçiş nasıl olur?

Apartmanda doğalgaza geçiş nasıl olur?

Kat malikleri, ana gayrimenkulün ortak yerlerinde kendi başlarında bir değişiklik yapamıyor. Peki, apartmanda doğalgaza geçmek için ne yapılır? Apartmanda doğalgaza geçiş nasıl olur? İşte yanıtı..

Kat irtifakından kat mülkiyetine geçiş zorunlu mu?

634 sayılı Kat Mülkiyeti Kanunu gereğince kat irtifakından kat mülkiyetine geçilmesi gerekiyor. Peki, kat irtifakından kat mülkiyetine geçiş zorunlu mu? Kat mülkiyetine geçilmezse ceza kesiliyor mu?

Avrasya Tüneli geçiş ücreti: 4 Dolar+ KDV!

Kazlıçeşme ile Göztepe arasını 15 dakikaya indirmesi öngörülen Avrasya Tüneli Projesi'nin üçte biri tamamlandı.Lütfi Elvan, geçiş ücretinin 4 dolar artı KDV olacağını söyledi. Söz konusu tutar şimdiki kurlarla 10.5 liraya denk geliyor.

Avrasya Tüneli'nin geçiş ücreti 4 dolar artı KDV!

Avrasya Tüneli Projesi'nin üçte biri tamamlandı. Çalışmalarla ilgili bilgiler veren Ulaştırma Bakanı Elvan, geçiş ücretinin 4 dolar artı KDV olacağını söyledi. Söz konusu tutar bugünkü kurla 10.5 liraya denk geliyor

Avrasya Tüneli geçiş ücreti belli oldu!

Avrasya Tüneli geçiş ücreti belli oldu. Avrasya Tüp Geçidi Projesi'nde incelemede bulunan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, 2016 yılı itibari ile geçidin kullanılacağını açıkladı

Avrasya Tüneli'nin geçiş ücreti ne kadar olacak?

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, geçiş ücretinin 4 dolar artı KDV olacağını söyledi. Söz konusu tutar şimdiki kurlarla 10.5 liraya denk geliyor.

Körfez Geçiş Köprüsü yükseliyor!

İstanbul-İzmir arasını 3.5 saate indirecek İzmit Körfez Geçişi Köprüsü'nün inşaatı hızla devam ediyor. 252 metre yükseklikte olması planlanan köprü ayakları 161 metreye ulaştı.

fsm ortak geçiş Haberi

fsm ortak geçiş


Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, bugün saat 12.00 itibarıyla Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde test süreci olarak Hızlı Geçiş Sistemi (HGS) ve Otomatik Geçiş Sistemi (OGS) birleştirilerek ortak geçiş döneminin başladığını bildirdi. Elvan, FSM'deki test sonuçlarına göre sistemin, başta Boğaziçi Köprüsü olmak üzere Çamlıca ve Mahmutbey gişelerinde de uygulanacağını belirtti.


Elvan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, gişelerde HGS ve OGS'nin birleştirilerek ortak geçişe imkan verilmesinin trafik akışına önemli katkı sağlayacağını kaydetti.


Bu kapsamda ilk test çalışmasının Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde bugün saat 12.00 itibarıyla uygulanmaya başlandığını belirten Elvan, test sonuçlarına göre sistemin Boğaziçi Köprüsü, Çamlıca ve Mahmutbey gişelerinde uygulanacağını dile getirdi.


Söz konusu çalışmaların, yıl sonuna kadar tamamlanacağını ifade eden Elvan, uygulamanın özellikle gişe önlerinde şerit değiştirmeden kaynaklanan sıkışıklığı azaltacağına, trafik güvenliğine...