28 / 07 / 2024

FU Gayrimenkul finansal kiralama şirketleri

FU Gayrimenkul finansal kiralama şirketleri

Gayrimenkul ipoteği sektöründe birçok ilke imza atan ve 10 yıllık bilgi birikimi ve deneyime sahip olan FU, yeni ürünüyle Finansal Kiralama Şirketlerinin çözüm ortağı olmayı hedefliyor.

Forge Grup Finansal Danışmanlık Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Forge Grup Finansal Danışmanlık Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emre Çiftçioğlu tarafından kuruldu.

Fu Emlak Ve Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fu Emlak Ve Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Feride Usta tarafından kuruldu.

Fu Emlak Ve Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fu Emlak Ve Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Feride Usta tarafından kuruldu.

Xo Capıtal Gayrimenkul Ve Finansal Danışmanlık  Limited Şirketi kuruldu!

Xo Capıtal Gayrimenkul Ve Finansal Danışmanlık  Limited Şirketi  Başakşehir’de  10 bin TL sermaye bedeli  ile Aurelıan Cıreasa tarafından kuruldu.

GABORAS yüzbinlerce gayrimenkulün finansal durumunu analiz edebiliyor!

Gayrimenkul sektörünün alım-satım platformu GABORAS, yapay zeka ve blockchain teknolojisi ile kısa sürede yüzbinlerce gayrimenkulün finansal durumunu analiz edebiliyor...

Conven Gayrimenkul Ve Finansal Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Conven Gayrimenkul Ve Finansal Danışmanlık Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mert Peksevin ve Erman Döşer ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkul fiyatlarını finansal sistem etkiliyor!

Avrupa Merkez Bankası "Finansal İstikrar Değerlendirme" raporunda çok düşük banka karlılığı ve gayrimenkul fiyatlarında artan düzeltme riski, finansal sistemde oynaklıklar arasında gösterdi...

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme A.Ş 2019 finansal raporu!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme A.Ş, 31 Aralık 2019 yılı dönemine ait finansal tablolar denetçi raporunu yayımladı...

Kuyumcukent Gayrimenkul'den finansal duran varlık satışı açıklaması!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) finansal duran varlık satışı hakkında açıklama yaptı. 

Metal Gayrimenkul 2017 finansal tabloları yayınladı!

Metal Gayrimenkul 2017 hesap dönemine ait finansal tablolar ve bağımsız denetçi raporunu yayınladı.

Medici Restorasyon İnşaat Proje Gayrimenkul Yönetimi Ve Finansal Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Medici Restorasyon İnşaat Proje Gayrimenkul Yönetimi Ve Finansal Danışmanlık Limited Şirketi Ali Kılıf tarafından 27 Eylül 2017'de 10 bin TL sermaye ile kuruldu.

FU Gayrimenkul ‘FU Mobil’ uygulamasının yeni sürümünü kullanıma açtı!

Banka ve kurumlara sağladığı ipotek tesisi hizmetiyle sektörünün zirvesinde yer alan FU Gayrimenkul, FU Mobil uygulamasının yeni sürümünü kullanıma açtı.

Metal Gayrimenkul 6 aylık finansal tablolarını yayınladı!

Metal Gayrimenkul 1 Ocak 2017 - 30 Haziran 2017 ara hesap dönemine ait finansal tablolar ve dipnotlar raporunu yayınladı.

FU Gayrimenkul finansal kiralama şirketleri Haberi

FU Gayrimenkul finansal kiralama şirketleri

Kurulduğu Eylül 2005 tarihinden bu yana 800.000 den fazla ipotek işlemi gerçekleştiren FU Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık A.Ş. iş birliği gerçekleştirdiği, yurt geneline yaygın ağı sayesinde finansal kiralama sözleşmelerinin imzalanması süreçlerinde Finansal Kiralama Şirketleri’ne çözüm ortağı olmayı hedefliyor.


‘Liderliğin Tapusu Bizde’ sloganıyla yola çıkan FU’nun birçok güçlü yönüyle rakiplerinden farklılaştığını belirten FU Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık A.Ş. Genel Müdürü Ertuğrul Bul yaptığı değerlendirmede: “3226 sayılı Finansal Kiralama Kanunu’nda finansal kiralama sözleşmelerinin noterlikçe düzenleme şeklinde yapılması zorunluluğu vardı. 6361 sayılı Finansal Kiralama, Faktoring ve Finansman Şirketleri Kanunu’nun yürürlüğe girmesi ile artık finansal kiralama sözleşmelerinin yazılı şekilde yapılmaları yeterli oluyor. Yani finansal kiralama sözleşmelerinin noterde düzenleme zorunluluğu ortadan kalktı. FU olarak finansal kiralama sözleşmelerinin imzalanması süreçlerinde kurumların çözüm ortağı olmaya hazırız” dedi ve sözlerini:...