02 / 05 / 2024

FU Gayrimenkul’ün Genel Müdürü Ertuğrul Bul

FU Gayrimenkul’ün Genel Müdürü Ertuğrul Bul

Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü, yeni uygulamasıyla konut kredisi kullanarak gayrimenkul satın alan veya farklı amaçlarla ipotek işlemi yaptıran vatandaşların işlemlerini hızlandırırken; ayrıca banka ve kurumların işlem sürelerini ve maliyetlerini de azaltt

Jannat Enterprıses Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jannat Enterprıses Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Saeed Chand Sayed ve Shujauddın ortaklığında kuruldu.

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün olağan genel kurulu 19 Eylül'de!

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün Olağanüstü Genel Kurul Toplantısının 13.09.2021 Pazartesi günü, Saat 11:00 de, Yenibosna Köyaltı Mevkii 29 Ekim Cad. Kuyumcukent Sitesi Bahçelievler'de yapılmasına karar verildi. 

 Yavuz Selim Tetik, Kuyumcukent Gayrimenkul'ün Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul'de Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Hakan Erdem'in işbu kararımız ile görevden azline, Yavuz Selim Tetik'in Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmasına karar verildi.

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün 26 Mayıs 2021 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul Toplantısı, İstanbul Ticaret Sicili Müdürlüğü tarafından 3 Haziran 2021 tarihinde tescil edildi. 

Mustafa Helvacıoğlu, Adese Gayrimenkul'ün Genel Müdürü oldu!

Adese Gayrimenkul'ün Yönetim Kurulu toplantısında Mustafa Helvacıoğlu'nun "Genel Müdür" olarak atanmasına, Nurettin Örücü'nün "Finansal Yönetim ve Planlama Genel Müdür Yardımcısı" olarak atanmasına karar verildi. 

Edip Gayrimenkul'ün 2021 yılı için seçilen bağımsız denetim şirketi tescillendi!

Edip Gayrimenkul'ün 2020 yılı olağan genel kurul toplantısında 2021 yılı için seçilen bağımsız denetim şirketi MGI Bağımsız Denetim A.Ş. tescil edildi. 

Edip Gayrimenkul'ün genel kurul toplantısı tescillendi!

Edip Gayrimenkul'ün 2020 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısının tesciline ilişkin ilan Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi'nde yayınlandı. 

İhlas Gayrimenkul'ün olağan genel kurul toplantısı sonucu!

İhlas Gayrimenkul'ün 28 Nisan 2021 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul toplantısına ilişkin Toplantı Tutanağı, Hazır Bulunanlar Listesi ve Genel Kurulca Onaylanan Kar Dağıtım Tablosu pay sahiplerinin bilgisine sunuldu. 

İste Portal Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İste Portal Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Osama H.S.J. ve Walaa Almıdanı ortaklığında kuruldu.

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün genel kurul toplantısına virüs engeli!

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün ertelenen Genel Kurul toplantısı Covid-19 tedbirleri kapsamında, İstanbul'un Yüksek Riskli kategoriden çok yüksek riskli kategoriye çıkması nedeniyle iptal edildi. 

Edip Gayrimenkul'ün 2020 yılı olağan genel kurul sonucu!

Edip Gayrimenkul'ün 2020 yılı olağan genel kurul toplantısına ilişkin toplantı tutanağı ve hazır bulunanlar listesi yayınlandı. 

İhlas Gayrimenkul'ün genel kurul iç yönergesi güncellenecek!

İhlas Gayrimenkul'ün genel kurul çalışma esas ve usulleri hakkında iç yönergesinin güncellenmesine, güncellenen metnin 2020 yılı genel kurulunda ortakların onayına sunulmasına karar verildi.  

İhlas Gayrimenkul'ün bilgilendirme politikası güncellenecek!

İhlas Gayrimenkul'ün bilgilendirme politikasının güncellenmesine ve bilgilendirme politikasının 2020 yılı Genel Kurulunda ortakların bilgisine sunulmasına karar verildi. 

FU Gayrimenkul’ün Genel Müdürü Ertuğrul Bul Haberi

FU Gayrimenkul’ün Genel Müdürü Ertuğrul Bul

Sektörünün kurucusu ve işlem sayısı bakımından lideri olan, banka kredisi kullanan her üç vatandaştan birisine hizmet veren FU Gayrimenkul’ün Genel Müdürü Ertuğrul Bul konuyla ilgili; “Yeni düzenlemeyle banka ve finans kuruluşlarının müşterilerine sağladığı hizmet hızı ve kalitesi artacağı gibi, tapularda işlem yapma süreleri ve kırtasiye kalemleri de azalacak. Özellikle kredi kullanarak gayrimenkul satın alan ya da ipotek verecek müşterilerin işlemlerinde büyük kolaylıklar yaratacak bu düzenlemeyi, gayrimenkul sektörü için önemli bir adım olarak değerlendiriyoruz” dedi.


Yeni geliştirilen uygulama ne gibi kolaylıklar sağlıyor?

Vekâletnamelerin TAKBİS (Tapu ve Kadastro Bilgi Sistemi) sistemine tanımlanmasıyla işlem yapılacak her bir tapu müdürlüğü için bankalar ve finans kuruluşları adına sunulan vekâletname ve bu vekâletnamelerin dayanağı olan yetki belgesi, imza sirküleri gibi belgelerin yalnızca bir defaya mahsus olmak üzere...