27 / 04 / 2024

Fuar İzmir açıldı mı

Fuar İzmir açıldı mı

Fuar İzmir’in ilk konukları olan doğaltaş sektörünün temsilcileri, 21. yaş galasında bir araya geldi. Gecenin ev sahibi İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “Başarmak için yola çıktık ve bunu da Fuar İzmir’le taçlandırdık” diye konuştu.

Fuar İzmir'e tam not!

Fuar İzmir’i ‘ihtişamlı’, ‘gurur verici’, ‘çok büyük’ ve ‘rahat gezilebilir’ olarak tanımlayan katılımcılar, böyle bir yatırıma imza attığı için İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na teşekkür etti...

Türkiye'nin en büyük fuar merkezi Fuar İzmir açıldı!

Türkiye belediyecilik tarihinin en büyük yatırımlarından biri olan Fuar İzmir, adına yakışan bir törenle hizmete açıldı. Aziz Kocaoğlu Fuar İzmir'in, A'dan Z'ye her şeyiyle İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapıldığını belirtti.

Fuar İzmir 400 milyon TL'ye mal oldu!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu Fuar İzmir’in, A’dan Z’ye her şeyiyle İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapıldığını hatırlatarak, “337 bin metrekarelik arazisini parsel parsel satın aldık. Bu başarı tüm İzmirlilerindir” dedi

Fuar İzmir'de 1.298 adet stant kuruldu!

Türkiye’nin en büyük fuar merkezlerinden “Fuar İzmir”, ihtisas fuarı MARBLE - Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’yla birlikte kapılarını açtı. Fuar için 1298 adet stant kuruldu.

Fuar İzmir açıldı!

400 milyon liralık yatırım ile tamamlanan Fuar İzmir’in finansmanı İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından üstlendi. Fuar İzmir kompleksi için 34 bin ton demir kullanıldı. Bu rakam, Eyfel Kulesi için kullanılan demirin 5 katı seviyesinde.

Fuar İzmir 25 Mart'ta açılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan Fuar İzmir, 25 Mart’taki dev buluşma için gün sayıyor. Türkiye’nin en büyük fuarı Marble ile kapılarını açacak tesiste 1298 stant kuruluyor...

Fuar İzmir'de 5 Eyfel Kulesi yapılacak kadar demir kullanıldı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 25 Mart'ta açılacak Fuar İzmir'in tanıtım toplantısında, Türkiye’nin en büyük ve en nitelikli fuar kompleksini özkaynaklarıyla hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Türkiye’nin en büyük karavan fuarı KARAVANİST açıldı!

İstanbul 4. Karavan ve Ekipmanları, Outdoor ve Kamp Malzemeleri, Tiny House Fuarı KARAVANİST, İstanbul’daki Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde açıldı.

Türkiye’den 85 firmanın katıldığı Cezayir’deki uluslararası yapı fuarı Batimatec 2023 açıldı!

Cezayir'de 25.'si gerçekleştirilen uluslararası yapı ve inşaat malzemeleri fuarı “Batimatec 2023”, 85 Türk şirketinin de katılımıyla açıldı.

Hatay’da 4. Yapı, İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı açıldı!

Hatay'ın merkez Antakya ilçesinde 51 firmanın katılım gösterdiği 4. İnşaat Yapı ve Dekorasyon Fuarı bugün açıldı...

Denizli Emlak ve Yapı Endüstri Fuarı açıldı!

Geçtiğimiz yıl ilki gerçekleşen ve büyük beğeni toplayan Türkiye’nin kendi alanında tek ve lider fuarı; Emlak ve Yapı Endüstri Fuarı açıldı.

İMOB Mersin Mobilya Fuarı ziyarete açıldı!

CNR Holding tarafından düzenlenen "İMOB Mersin Mobilya Fuarı" açıldı. Mersin Valiliği, Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) tarafından desteklenen fuarın 50 binden fazla ziyaretçi ağırlaması bekleniyor.

Hatay’da 3. Yapı, İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı açıldı!

Hatay Antakya'da 52 firmanın katıldığı 3. Yapı, İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı 7 bin metrekare alanda açıldı. Fuara 52 firma katıldı...

9'uncu Ortadoğu İnşaat Fuarı açıldı!

9. Ortadoğu İnşaat Fuarı düzenlenen törenle açıldı. Fuarda, yapı malzemeleri, elektrik sistemleri, asansör, iş ve inşaat malzemeleri, doğal gaz, ısıtma, soğutma, havalandırma, tesisat gibi malzemeler görücüye çıktı.

3. Uluslararası Karayolları Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı açıldı!

3. Uluslararası Karayolları Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı, İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen bir törenle açıldı.

Hekim Yapı AŞ, TEBİF fuarına katıldı!

Hekim Yapı A.Ş., 19-22 Nisan 2018 tarihinde, Ankara'da düzenlenen Türkiye İnşaat Teknolojileri ve Endüstriyel Yapı Fuarı'na katıldı.

12. Gayrimenkul Fuarı Arap Türk Zirvesi ziyarete açıldı!

Gayrimenkul Fuarı ve Arap – Türk Zirvesi, Hilton Convention Center’de ziyarete açıldı. Junior Fuarcılık tarafından 12. kez düzenlenen zirve yerli ve yabancı firmaların katılımıyla kapılarını açtı. 

Şanlıurfa Fuar Merkezi açıldı!

Şanlıurfa’da yıllardır büyük bir eksiklik olarak değerlendirilen ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin önemle üzerinde durduğu Fuar Merkezi'nin açılışı yapıldı. 

YAPEX Fuarı açıldı!

Antalya'da bu sene 25'incisi düzenlenen "Uluslararası Yapı Malzemeleri, İnşaat Teknolojileri, Yapı Yenileme ve Restorasyon Fuarı" açıldı.

İstanbul Mobilya Fuarı açıldı!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) ve CNR Holding iş birliğiyle düzenlenen İstanbul Mobilya Fuarı açıldı.

Fuar İzmir açıldı mı Haberi

Fuar İzmir açıldı mı


Fuar İzmir’in ilk konukları olan doğaltaş sektörünün temsilcileri, İZFAŞ’ın düzenlediği 21. yaş galasında bir araya geldi. Gecenin ev sahibi İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “Başarmak için yola çıktık ve bunu da Fuar İzmir’le taçlandırdık” diye konuştu. Başkan Kocaoğlu, Fuar İzmir’in yapımında projeye mermerleriyle destek veren katılımcılara birer teşekkür plaketi sundu. 


İzmir’in yeni fuarcılık mabedi Fuar İzmir, 21. Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı Marble’da açılış heyecanının ardından, ilk gala gecesine de evsahipliği yaptı. İzmir Büyükşehir Belediye Aziz Kocaoğlu, gecede projeye mermerleriyle destek veren fuar katılımcılarına plaket verdi. Yaptığı konuşmada, başarmak için yola çıktıklarını ve bunu Fuar İzmir ile taçlandırdıklarını söyleyen Başkan Kocaoğlu sözlerine şöyle devam etti: “Rahmetli Başkanımız Ahmet Piriştina’nın yaptığı fuar holleri İzmir fuarcılığına çok büyük bir nefes aldırdı...