29 / 04 / 2024

Fuar İzmir açıldımı

Fuar İzmir açıldımı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı: "Fuar İzmir, Türkiye’nin en büyük ve en nitelikli fuar kompleksidir" dedi. Vali Yardımcısı Hasan Hüseyin Can: "Fuarlar, ülkeler arası ilişkilerin gelişmesinde büyük öneme sahiptir" şeklinde konuştu.

Türkiye’nin en büyük karavan fuarı KARAVANİST açıldı!

İstanbul 4. Karavan ve Ekipmanları, Outdoor ve Kamp Malzemeleri, Tiny House Fuarı KARAVANİST, İstanbul’daki Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde açıldı.

Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy 2023 kuraları çekildi mi? Yenişehir Evleri 1+1, 2+1, 3+1 isim sorgulama ekranı açıldı mı?

Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy 2023 kuraları çekildi mi ve Yenişehir Evleri 1+1, 2+1, 3+1 isim sorgulama ekranı açıldı mı sorularının yanıtı projeye başvuru yapanlar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor... İşte konu ile ilgili detaylar...

YKS sonuçları ne zaman açıklanacak? Üniversite 2023 sınav soruları erişime açıldı mı?

Üniversite hayali kuran milyonlarca aday dün ve bugün ÖSYM tarafından yapılan sınavda ter döktü. Peki, YKS sonuçları ne zaman açıklanacak? Üniversite 2023 sınav soruları erişime açıldı mı? İşte detaylar...

Türkiye’den 85 firmanın katıldığı Cezayir’deki uluslararası yapı fuarı Batimatec 2023 açıldı!

Cezayir'de 25.'si gerçekleştirilen uluslararası yapı ve inşaat malzemeleri fuarı “Batimatec 2023”, 85 Türk şirketinin de katılımıyla açıldı.

KYK yurtları açılacak mı? Bakan Kasapoğlu'ndan son dakika açıklaması geldi!

KYK yurtları açıldı mı, ne zaman açılacak? sorusuna Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu'ndan son dakika açıklaması geldi. İşte KYK yurtlarının son durumu..

2023 KYK yurtlarının durumu! KYK yurtları açılacak mı? KYK yurtları ne zaman açılacak?

KYK yurtları açıldı mı, ne zaman açılacak? KYK yurtlarının son durumu nedir? İşte detaylar!

Sabiha Gökçen metro açıldı mı? Sabiha Gökçen metro durakları belli oldu mu?

Sabiha Gökçen metro açıldı mı? Sabiha Gökçen metro durakları belli oldu mu? soruları vatandaşlar tarafından sürekli sorulmaktadır. İşte detaylar!

Çekmeköy'de TRT’ye tahsis edilen arazi imara açıldı mı?

Çekmeköy’de orman ve askeri alan fonksiyonu bulunan TRT’ye tahsis edilmiş olan 453 dönümlük alan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca imara açıldı. Ormanlık arazinin 337 dönümüne “TRT Kampüsü ve Uluslararası İstanbul Film Platoları” yapılacak.

İzmir'de tarım alanları imara açıldı iddiası!

İzmir'in Dikili ilçesinde tarım alanlarının imara açıldığı tespit edildi. Söz konusu imarla ilgili Tarım İl Müdürlüğü çalışmaları durdurun talimatı verdi. 

Konut kredisi taleplerinde kredi muslukları açıldı mı?

Türkiye'de İlk koronavirüs vakasının 11 Mart'ta görülmesiyle beraber, ekonominin en az hasarla ilerleyebilmesi için pek çok önlem alındı. Peki koronavirüs salgını konut kredi taleplerinde kredi musluklarını nasıl etkiledi? Konut kredisi taleplerinde kredi muslukları açıldı mı?

Hatay’da 4. Yapı, İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı açıldı!

Hatay'ın merkez Antakya ilçesinde 51 firmanın katılım gösterdiği 4. İnşaat Yapı ve Dekorasyon Fuarı bugün açıldı...

Emlak Katılım Bankası İzmir Konak şubesi açıldı!

Türkiye Emlak Katılım Bankası'nın İzmir, Konak şubesi açıldı. Türkiye Emlak Katılım Genel Müdürü Nevzat Bayraktar açılış töreninde yaptığı konuşmada, "Banka Konak ilçesinde hizmet vermeye devam edecek" dedi...

Kuzey Ege Otoyolu'nun 91 kilometrelik bölümü hizmete açıldı!

İzmir'de, bir süredir devam ettiği Kuzey Ege Otoyolu'nun 91 kilometrelik bölümü hizmete açıldı.

Fuar İzmir açıldımı Haberi

Fuar İzmir açıldımı

 CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kimsenin etnik kimliği, yaşam tarzı ve inancıyla ilgilenmeyen, herkese saygı gösteren yeni bir siyaset anlayışını Türkiye'de egemen kılmak istediklerini söyledi.


İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Türkiye'nin en büyük fuar merkezi "Fuar İzmir", 21. MARBLE İzmir Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı ile törenle açıldı.


Kaldığı otelde belediye başkanlarıyla kahvaltı ettikten sonra fuar alanına geçen Kılıçdaroğlu, beraberindekiler ile seyir kulesine çıkarak bir süre tesisi inceledi. 


Törende yaptığı konuşmada bir anısına yer veren Kılıçdaroğlu, birkaç yıl önce mermer ihracatçısının kendisini arayarak MARBLE Fuarı'ndan yer istediğini, telefonla aradığı Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun fuarda yerin kalmadığını, aynı sektörde faaliyet gösteren oğluna dahi yer bulamadığını söylediğini aktardı.


Kendisine olumsuz yanıt veren Kocaoğlu'nun o görüşmede "Çünkü bende torpil yok" dediğini ifade eden Kılıçdaroğlu, Kocaoğlu...