06 / 05 / 2024

fuar izmir alanı gaziemir

fuar izmir alanı gaziemir

Türkiye’nin en büyük fuar merkezlerinden “Fuar İzmir”, ihtisas fuarı MARBLE - Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’yla birlikte kapılarını açtı. Fuar için 1298 adet stant kuruldu.

 MIPIM 2018 Fuarı 13 Mart'ta başlıyor!

  MIPIM 2018’de Türkiye, 250 kuruluş ve 700 kişilik temsiliyetle çıkarma yapacak. 13-16 Mart 2018 tarihlerinde Fransa’nın Cannes şehrinde yapılacak emlak fuarı gayrimenkul alanındaki tüm paydaşları buluşturacak. 

İzmir Yeni Fuar alanı imar planı kriz yarattı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Gaziemir Belediye Meclisleri'nde 2005 yılında kabul edilen Yeni Fuar alanının ve Ege Serbest Bölgesi'nin mekansal ihtiyacını karşılamak amacıyla Serbest Bölge Alanı'nın belirlendiği 1/1000 ve 1/5000 ölçekli imar planları 12 yıl sonra kriz yarattı.

Afyonkarahisar'a yeni fuar alanı müjdesi!

AfyonkarahisarBelediye Başkanı Burhanettin Çoban Afyonkarahisar'a yeni bir fuar alanı müjdesi verdi. Çoban arazinin ayrıldığını, imar planlarının askıya çıktığını belirtti

Şanlıurfa Fuar Alanı'nın ihalesi 5 Mayıs'ta!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Karaköprü'de hayata geçirilecek yeni fuar alanı için Mayıs'ta ihaleye çıkacak.

Fuar İzmir Geçici Servis Yolu açılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Türkiye'nin en büyük fuarcılık tesisi Fuar İzmir'e ulaşımı rahatlatacak olan “geçici servis yolu” projesini, Çarşamba günü hizmete açacak.

Türkiye'nin en büyük fuar alanının inşaatı bu ay başlayacak!

İstanbul Dünya Ticaret Merkezi (İDTM), Türkiye'nin en büyük fuar alanını inşa edecek. 500 milyon dolarlık merkezin inşaatı bu ay başlayacak.

Fuar İzmir Kavşak Projesi'nin kamulaştırmaları tamamlanıyor!

Fuar İzmir kavşak projesi için kamulaştırma çalışmalarını sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyesi, 22 Mart’ta açılacak Mermer Fuarı öncesinde seferberlik ilan etti.

MODEKO Fuar İzmir'de açıldı!

Türkiye'nin en kapsamlı mobilya ve dekorasyon fuarı MODEKO kapılarını açtı, fuarda 350 markanın yeni dönem koleksiyonlarını görmek mümkün.

Fuar İzmir Monoray Projesi'nde ÇED Raporu'na gerek yok!

İzmir Valiliği, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Gaziemir'de, ESBAŞ istasyonu ile Fuar İzmir arasında yapmayı planladığı 2,2 kilometre uzunluğundaki monoray projesi ÇED'in gerekli olmadığına karar verdi.

Ankara'ya fuar alanı şart!

ASO Başkanı Nurettin Özdebir Ankara hissedarlara seslendi: "Bir an önce ihale kararı alıp, 2 yıl içerisinde fuar alanını tamamlamalıyız. Fuar alanında çok geç kaldık."

Sivas Yenişehir Fuar Alanı'nın imar sorunu çözüldü!

Sivas enişehir Fuar Alanı'nın imar sorunu çözüldü. Tapularını alan vatandaşlar Belediye Başkanı Sami Aydın'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

İnegöl Fuar Alanı için ilk adım atıldı!

İnegöl’ün uzun yıllardır konuştuğu yeni fuar alanı ile ilgili bir adım da Belediye Meclisi’nde atıldı. Akhisar’da yapılacak olan fuar alanının ihale edilmesi kararı oybirliği ile alındı. MODEF yönetiminin fuar alanı için 1 yıl içinde ruhsat alması, 2 yıl içinde de inşaata başlaması gerekiyor.

İzmir'e yeşil alan piyangosu!

Milliyet Ege Gazetesi'nin köşe yazarlarından Mustafa Yılmaz bugün köşesinde "Bu kararla İzmir, 500 fuar alanı daha kazanır" başlıklı yazısına yer verdi. İşte yazının detayları..

fuar izmir alanı gaziemir Haberi

fuar izmir alanı gaziemir

Kentin gelişen fuarcılık potansiyeline cevap verebilmek ve sektörün önünde yeni kapılar açmak amacıyla başlatılan çalışmalar sonucunda Fuar İzmir tamamlandı. Fuar İzmir için 400 milyon TL’lik yapım maliyeti ayrıldı. Kavşak ve monoray projeleriyle birlikte yapılan yatırım tutarının yaklaşık 600 milyon TL olacağı bildirildi. Tesisin kurulduğu 337 bin metrekare alandaki kamulaştırmalar için de 40 milyon TL harcandı. Türkiye’nin en büyük fuar kompleksi olarak inşa edilen Fuar İzmir’le birlikte kente yeni ve büyük çaplı fuarlar kazandırılması, mevcut fuarların ise büyütülerek uluslararası alana taşınması hedefleniyor.


Fuar İzmir’de neler var?


Fuar İzmir’de 4 adet kapalı, 1 adet açık sergi alanı bulunuyor. Sergi hollerinin toplam alanı 90 bin metrekare yani 12 futbol sahası büyüklüğünde.


12 bin 900 metrekarelik bölümünde ise restoran, mutfak, ofis, seminer salonu, kafeterya ve teras...