04 / 05 / 2024

Fuar İzmir nerede inşa edildi

Fuar İzmir nerede inşa edildi

İstihdam ve turizm alanında İzmir’e önemli katkı sağlaması beklenen ve maliyeti 1 milyar lirayı bulan Fuar İzmir, önceki gün yapılan törenle kapılarını dünyaya açtı. Peki Fuar İzmir'de neler var?

OYAK İzmir nerede?

OYAK İzmir nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte OYAK İzmir nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

İstinye Park İzmir nerede? 

İstinye Park İzmir nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Peki İstinye Park İzmir nerede? İzmir İstinye Park'a nasıl gidilir? İşte İstinye Park İzmir nerede sorusunun yanıtı ve ulaşım bilgisi...

Konak Fors İzmir nerede?

Konak Fors İzmir nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Konak Fors İzmir nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Fors İzmir nerede?

Fors İzmir nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Fors İzmir nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

İzmir Gaziemir Aktepe-Emrez dönüşüm projesi tanıtıldı!

İzmir’in en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Gaziemir Aktepe-Emrez’de yerinde dönüşümün uygulanacağı kentsel dönüşüm projesi, Fuar İzmir D Holü’nde gerçekleştirilen görkemli bir törenle tanıtıldı.

Allsancak İzmir nerede?

Ön taleplerin toplanmaya başladığı Allsancak projesinde 1104 adet bağımsız bölüm bulunuyor. Peki Allsancak İzmir nerede?

Teknik Yapı Evora İzmir nerede?

Evora İzmir projesi Teknik Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Peki Teknik Yapı Evora İzmir nerede inşa ediliyor?

Ataşehir Modern İzmir nerede?

Gergül İnşaat imzası ile hayata geçirilen Ataşehir Modern İzmir projesinde satışlar 3 Kasım'da başlıyor. Peki çevreyoluna 1 dakika uzaklıkta inşa edilen Ataşehir Modern İzmir nerede?

Alsancak Evora İzmir nerede?

Evora İzmir projesi Teknik Yapı ve Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) tarafından İzmir'de hayata geçiriliyor. Peki Alsancak Evora İzmir nerede?

İzmir Emlak Fuarı kapılarını açıyor!

Emlak Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı, konut sahibi olmak isteyenlere önemli fırsatlar sunacak. Fuarın resmi açılış töreni bugün, saat 14:00'te Fuar İzmir'de yapılacak. 

Evora İzmir nerede, ulaşım bilgisi!

Evora İzmir nerede ulaşım bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede toplam 1.049 konut bulunuyor.

Evora İzmir nerede?

Evora İzmir projesi Teknik Yapı ile Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile hayata geçiriliyor. Ön talep toplanan Evora İzmir nerede?

İzmir Emlak Fuarı 27 Eylül'de başlayacak!

İzmir Emlak, Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı 27-30 Eylül 2018 tarihleri arasında Fuar İzmir'de gerçekleştirilecek.

Fuar İzmir nerede inşa edildi Haberi

Fuar İzmir nerede inşa edildi

İstihdam ve turizm alanında İzmir’e önemli katkı sağlaması beklenen ve maliyeti 1 milyar lirayı bulan Fuar İzmir, önceki gün yapılan törenle kapılarını dünyaya açtı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, dünyada ilk kez bir belediyenin tek başına ve özkaynaklarıyla böylesi bir fuar merkezi yaptığına dikkat çekti.


İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin, Kültürpark’taki fuar alanı yerine Gaziemir’de 2013 yılında temelini attığı Fuar İzmir, 337 bin metrekarelik arsa alanının üzerine inşa edildi. Fuarın bu haliyle 50 futbol sahasına eşit bir araziye sahip olduğu da kaydedildi.


5 tane Eyfel Kulesi


Fuar İzmir’in yapımında kullanılan 34 bin ton demirle 5 adet Eyfel Kulesi inşa edilebilir. Yeni fuar kompleksinin inşaat aşamasında dökülen 300 bin metreküp betonla, 100 metrekarelik 6 bin daire inşa edilebilir. Fuar İzmir için 29 bin metre...