29 / 04 / 2024

Fuar İzmir son durum

Fuar İzmir son durum

Fuar İzmir’i ziyaret eden yabancı turizm yöneticileri, “Fuar İzmir’i” gezdi. İZFAŞ Genel Müdür Yardımcısı Onur Fatih Gökçedağ’ın eşlik ettiği konuk turizmciler, Gaziemir’deki dev fuar kompleksine “tam not” verdi.

Aziz Kocaoğlu'ndan Fuar İzmir açıklaması!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “Fuar İzmir’in İstanbullu firmalara devredileceği” iddialarını yanıtladı: “Elbette her türlü işbirliğine açığız. Ama bu demek değildir ki, Fuar İzmir’in anahtarlarını başkasına vereceğiz" dedi

Güman Kızıltan: İzmir'e turizm teşviki verilmeli!

İzmir'in sorunlarını anlatan İzmir Kent Konseyi Başkanı Güman Kızıltan, İnciraltı, Kültürpark ve Fuar İzmir ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kızıltan İzmir'e turizm teşviğinin verilmesi gerektiğini savundu.

Fuar İzmir ne zaman açılıyor?

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, hem Fuar İzmir’in, hem MARBLE 2015’in tanıtımını yapmak amacıyla bir basın toplantısı düzenledi..

Fuar İzmir’in yüzde 85’i bitti!

İzmir Gaziemir ’ deki Fuar İzmir inşaatının yüzde 85 tamamlandı. İzmir Valisi ve milletvekilleri Fuar İzmir şantiyesini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Fuar İzmir'in inşaatının yüzde 85'i bitti!

Gaziemir’deki Fuar İzmir inşaatının yüzde 85 tamamlandı; enerji hattı deplasesi de gerçekleştirildi. Aziz Kocaoğlu, kent fuarcılığını 5 kat büyütecek projeyi bitirme noktasına geldikleri için bahtiyar olduklarını söyledi.

Fuar İzmir projesi İzmir'i uçuracak!

Kentin kanaat önderlerinden oluşan İzmir Ekonomik Kalkınma ve Koordinasyon Kurulu Kurulu üyeleri, İzmir fuarcılığına yeni bir boyut kazandıracak Gaziemir’deki Fuar İzmir şantiye alanını ziyaret etti.

İzmir, gayrimenkulde parlayan yıldız oldu! Ev fiyatları daha da artacak! 

İklimi, kent yapısı ve konumuyla çekim merkezi haline gelen İzmir, son dönemde hem büyükşehirlerden, hem de yurtdışından yatırımcıların yoğun ilgisini görüyor.

Nureddin Nebati'den KDV açıklaması!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Fransa'nın Cannes şehrinde gerçekleştirilen Uluslararası Gayrimenkul Fuarı'nda son zamanlarda sık sık gündeme gelen KDV ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Nebati'nin o açıklamaları...

İzmir'in gökdelenlerle imtihanı!

İzmir, son yıllarda inşaat projelerinin de gözbebeği. İzmir’de son haftalarda kamuoyu, Zorlu Konak adı verilen bu yeni projeyi hararetli biçimde tartışıyor. Proje, İzmir’in kalbi sayılabilecek Pasaport’ta yapılacak ve 42 katla İzmir’in en yüksek binalarından biri olacak...

İzmir yatırımcısına kazandırıyor!

İzmir, son dönemlerde adından çok söz ettiren metropollerin başında geliyor. İzmir, Knight Frank'in geçen ay açıkladığı Global Residential Cities lndex'te de ikinci sırada yerini aldı...

Demmer Mermer Marble İzmir Fuarı'na katıldı!

Türkiye’nin önde gelen mermer şirketleri arasında gösterilen Demmer Mermer, 27-30 Mart 2019 tarihlerinde İzmir’de düzenlenen Marble İzmir Fuarı’na katılarak son teknolojiye uygun olarak geliştirdiği ürünlerinin tanıtımını yaptı.

Mertinox Yapı Malzemeleri Almanya yolcusu!

Bahaş Holding çatısı altında faaliyetlerini sürdüren Mertinox Yapı Malzemeleri 11-15 Mart tarihlerinde Almanya'da düzenlenecek olan Isıtma Soğutma Havalandırma Fuarı'nda son teknoloji ürünlerininin tanıtımını yapacak. 

İzmir Gaziemir Aktepe-Emrez dönüşüm projesi tanıtıldı!

İzmir’in en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Gaziemir Aktepe-Emrez’de yerinde dönüşümün uygulanacağı kentsel dönüşüm projesi, Fuar İzmir D Holü’nde gerçekleştirilen görkemli bir törenle tanıtıldı.

İzmir konut fiyatlarında İstanbul ve Ankara'yı solladı!

İzmir, son 1 yılda konut fiyatlarında yaşanan artışla 3 büyük il arasından öne çıktı. İzmir’deki fiyat artışları Ankara ve İstanbul’un çok önünde. Karşıyaka’da bir yılda fiyat artışı yüzde 60’a ulaştı.

Gayrimenkulün yeni adresi İzmir!

İzmir son zamanlarda konut projeleriyle göz dolduruyor. Markalı konut projelerinin aranan adresi haline gelen İzmir'de birçok konut ve ofis projesi bulunuyor. İşte 7 markalı konut ve ofis projesi...

İzmir Emlak Fuarı kapılarını açıyor!

Emlak Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı, konut sahibi olmak isteyenlere önemli fırsatlar sunacak. Fuarın resmi açılış töreni bugün, saat 14:00'te Fuar İzmir'de yapılacak. 

İzmir Emlak Fuarı 27 Eylül'de başlayacak!

İzmir Emlak, Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı 27-30 Eylül 2018 tarihleri arasında Fuar İzmir'de gerçekleştirilecek.

İzmir'in çeperlerini İZBAN parlatıyor!

İzmir, son yıllarda aldığı yoğun göçle gayrimenkulde ciddi bir hareketlenmeye sahne oluyor. Metro ve tramvay gibi raylı sistemlerin geçtiği bölgelerde gayrimenkuller değer kazanıyor. En yüksek değerlenme ise İZBAN hattındaki duraklarda görülüyor.

İstanbullu, İzmir’e ev almaya gelecek!

27-30 Eylül 2018 tarihleri arasında, Fuar İzmir’de kapılarını açacak olan İzmir Property Expo/İzmir Emlak, Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’nın tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. 

Fuar İzmir son durum Haberi

Fuar İzmir son durum


İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, "TOURIZMIR" Zirvesi için İzmir’e gelen 26 ülkenin turizm birliği ve havayolu şirketi yöneticileri ile tur operatörü, seyahat acentesi ve kongre planlayıcılarını akşam yemeğinde ağırladı. Tarihi Havagazı Fabrikası’nda gerçekleştirilen ve çok samimi bir havada geçen yemeğe İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş da katıldı. Gecede sahnelenen Ege halk oyunu gösterileri ise büyük ilgi gördü.

İzmir Ticaret Odası’nın evsahipliğinde buluşan TOURİZMİR katılımcıları, ertesi gün de İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kente kazandırdığı “Fuar İzmir’i” gezdi. İZFAŞ Genel Müdür Yardımcısı Onur Fatih Gökçedağ’ın eşlik ettiği konuk turizmciler, Gaziemir’deki dev fuar kompleksine “tam not” verdi.

Yabancı turizm yöneticileri, ziyaret sonrasında duygularını şöyle dile getirdi: 


“Çok etkileyici”

Filipinler  Seyehat Acentaları Birliği Başkanı Maria Michele Reyes: “Alan çok büyük ve çok etkileyici. Gerçekten Türkiye’de böyle...