27 / 04 / 2024

fuar izmir ulaşım bilgisi

fuar izmir ulaşım bilgisi

Fuar İzmir’in ilk konukları olan doğaltaş sektörünün temsilcileri, 21. yaş galasında bir araya geldi. Gecenin ev sahibi İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “Başarmak için yola çıktık ve bunu da Fuar İzmir’le taçlandırdık” diye konuştu.

Fuar İzmir 400 milyon TL'ye mal oldu!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu Fuar İzmir’in, A’dan Z’ye her şeyiyle İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapıldığını hatırlatarak, “337 bin metrekarelik arazisini parsel parsel satın aldık. Bu başarı tüm İzmirlilerindir” dedi

Fuar İzmir 25 Mart'ta açılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan Fuar İzmir, 25 Mart’taki dev buluşma için gün sayıyor. Türkiye’nin en büyük fuarı Marble ile kapılarını açacak tesiste 1298 stant kuruluyor...

İzmir'de ulaşım yatırımları için 14 milyar TL ayrıldı!

Resmi Gazete'de yayımlanan 2024 yılı Yatırım Programı kapsamında İzmir’e ayrılacak olan yatırım tutarları da tek tek belli oldu. İzmir'de ulaşım yatırımları için 14 milyar TL ayrıldığı belirtildi.

İzmir İstinye Park'a nasıl gidilir? Ulaşım bilgisi!

İzmir Üçkuyular'da inşa edilen İzmir İstinye Park projesi 22 Ekim'de açılıyor. Peki İzmir İstinye Park'a nasıl gidilir? sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte İzmir İstinye Park'a nasıl gidilir sorusunun yanıtı ve ulaşım bilgisi...

Evora İzmir nerede, ulaşım bilgisi!

Evora İzmir nerede ulaşım bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede toplam 1.049 konut bulunuyor.

AUSDER'den Şehirlerin Akıllı Ulaşım Endeksi çalışması!

Intertraffic İstanbul 9. Uluslararası Altyapı, Trafik Yönetimi, Yol Güvenliği ve Park Sistemleri Fuarı dün başladı. Akıllı Ulaşım Sistemleri Derneği AUSDER, ‘Şehirlerin Akıllı Ulaşım Endeksi’ çalışmasını ilk kez fuarda tanıttı.

Türkiye ve Kore ulaşım yatırımları için imza atacak!

Türkiye’de çok sayıda ulaşım yatırımı yapan Kore ve Türk hükümeti, İyi Niyet Mutabakat Anlaşması imzalayacak. İmza töreni, 25 Mayıs'ta Intertraffic İstanbul Fuarı’nda gerçekleşecek.

Ulaşım sektörü bir araya geliyor!

Karayolu ulaşım sektörünün paydaşlarını bir araya getirmek ve projelerle ilgili bilgi paylaşımına aracı olmak amacıyla düzenlenen Karayolları Fuarı ile, Ulaşım sektörü bir araya gelecek.

Fuar İzmir Geçici Servis Yolu açılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Türkiye'nin en büyük fuarcılık tesisi Fuar İzmir'e ulaşımı rahatlatacak olan “geçici servis yolu” projesini, Çarşamba günü hizmete açacak.

Ahmet Arslan'dan İzmir'e 13 ulaşım projesi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, İzmir'de yapılan ve yapılması planlanan 13 ulaşım projesini anlattı.

İzmir'e Ulaşım Entegrasyon Merkezi kuruluyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent içi ulaşımın kalbinin attığı noktada; Halkapınar’da İzmir’in ulaşım ağını tek merkezden kontrol edeceği “Ulaşım Entegrasyon Merkezi” kuracak.

İzmir Halkapınar'da Ulaşım Entegrasyon Merkezi kurulacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent içi ulaşımın kalbinin attığı noktada; Halkapınar'da İzmir'in ulaşım ağını tek merkezden kontrol edeceği Ulaşım Entegrasyon Merkezi kuracak.

İzmir'de ulaşım yatırımları zirveye çıkacak!

İzmir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “Her yıl daha da artan bir ivmeyle gerçekleştirdiğimiz ulaşım yatırımları 2017 yılında zirveye çıkacak.

Fuar İzmir Monoray Projesi'nde ÇED süreci başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Fuar İzmir'e raylı sistemle ulaşımı sağlayacak monoray projesinin Proje Tanıtım Dosyası İzmir Valiliği tarafından uygun bulunarak Çevresel Etki Değerlendirme Yönetmeliği'ne göre değerlendirme yapılacak ÇED süreci başladı.

İzmir Dikili'nin ulaşım sorunu çözülüyor!

İzmir Dikili Belediyesi’nin, yürüttüğü alt yapı çalışmalarıyla kent, modern ve güvenli yollar kazandırılıyor. Bu kapsamda Mazılı, Kıroba, Kocaoba, Yenice, Samanlık ve Çağlan mahallelerini kapsayan alanda, başlatılan çalışmalarla bölgenin tüm ulaşım sorununun çözülmesi planlanıyor.

fuar izmir ulaşım bilgisi Haberi

fuar izmir ulaşım bilgisi


Fuar İzmir’in ilk konukları olan doğaltaş sektörünün temsilcileri, İZFAŞ’ın düzenlediği 21. yaş galasında bir araya geldi. Gecenin ev sahibi İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “Başarmak için yola çıktık ve bunu da Fuar İzmir’le taçlandırdık” diye konuştu. Başkan Kocaoğlu, Fuar İzmir’in yapımında projeye mermerleriyle destek veren katılımcılara birer teşekkür plaketi sundu. 


İzmir’in yeni fuarcılık mabedi Fuar İzmir, 21. Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı Marble’da açılış heyecanının ardından, ilk gala gecesine de evsahipliği yaptı. İzmir Büyükşehir Belediye Aziz Kocaoğlu, gecede projeye mermerleriyle destek veren fuar katılımcılarına plaket verdi. Yaptığı konuşmada, başarmak için yola çıktıklarını ve bunu Fuar İzmir ile taçlandırdıklarını söyleyen Başkan Kocaoğlu sözlerine şöyle devam etti: “Rahmetli Başkanımız Ahmet Piriştina’nın yaptığı fuar holleri İzmir fuarcılığına çok büyük bir nefes aldırdı...