04 / 05 / 2024

Fuat Edip Baksı Mahallesi kentsel dönüşüm

Fuat Edip Baksı Mahallesi kentsel dönüşüm

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ geride bıraktığı beş yılda olduğu gibi bu dönemde yine vatandaşların arasında. Kendini Bayraklı'ya adayan Karabağ kentin sorunlarını da yakından biliyor...

Elinde 1 eurosu bile olanlar hemen baksın! Euronun yönü belli oldu! 4 Şubat Cumartesi Euro/TL kuru

Avrupa Merkez Bankası (ECB) 2 Şubat'ta faiz kararını açıkladı. Banka faiz kararının beklentiler doğrultusunda 50 baz puan artırdı. Euro, karar sonrası yükselişe geçerken, yatırımcılar euronun yükselmeye devam edip etmeyeceğini merak ediyor. Elinde 1 eurosu bile olanlar hemen baksın! 

Elinde 1 euro bile olanlar hemen baksın! İşinizi gücünüzü ayarlayın! O güne dikkat! Tarih belli oldu

Euro kuru son dakika gelişmeleri yakıdan takip eden yatırımcıları euro kurundaki yükselişlerin devam edip etmeyeceğini merak ediyor. Elinde euro olanlar hemen baksın! O gün işaret edildi. Piyasalarda neler olacak?

İzmir Bayraklı'da imar revizyon çalışmaları yapılıyor!

İzmir Bayraklı Belediyesi, ilçe genelinde yer alan mahallelerin imar çalışmalarına başladı. Belediye ekipleri Cengizhan, Alpaslan ve Fuat Edip Baksı mahallelerini kapsayan 60 hektarlık alandaki imar plan revizyonlarını bitirdi.

Bayraklı’daki eğik bina tehlike saçıyor!

İzmir Bayraklı'da Fuat Edip Baksı Mahallesi'nde bulunan 'Çiğdem Apartmanı'nın zemininde kayma olduğu şikayeti üzerine, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ekipleri incelemeler gerçekleşti.

Edip Uğur: Balıkesir Türkiye'nin yıldızı olacak!

Gelişen Kentler Zirvesi'ne ev sahipliği yapan Balıkesir'de moraller yüksek. Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, "Balıkesir, gelecekte Türkiye'nin yıldızı olacak. Zirve sayesinde bu inancımızı halk da paylaştı" dedi.

Edip Gayrimenkul finansal tablolar!

Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret AŞ. 3 aylık finansal tablolarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte 1 Ocak -31 Mart 2015 dönemine ait finansal tabloları...

Edip Gayrimenkul faaliyet raporu!

Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş., 1 Ocak -31 Mart dönemine ait faaliyet raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketin 3 aylık raporu...

Edip Uğur, Türkiye GRİ 2015 yatırım toplantısına katıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, bu yıl 7.'si Türkiye'de gerçekleşen Global Real Estate Institute (GRİ) yatırım toplantısına katıldı. Uğur, İstanbul'daki toplantıda yatırımcıların dikkatini bir kez daha Balıkesir'e çekti.

Ahmet Edip Global Real Estate Institute yatırım toplantısına katıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip bu yıl 7.'si Türkiye'de gerçekleşen Global Real Estate Institute (GRİ) yatırım toplantısına katıldı.Toplantıda yatırımcıların dikkatini bir kez daha Balıkesir'e çekti.

Ahmet Edip Uğur gayrimenkul yatırımcılarına Balıkesir'i anlattı!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Global Real Estate Institute (GRI) yatırım toplantısına katıldı. Uğur, İstanbul'daki toplantıda yatırımcıların dikkatini bir kez daha Balıkesir'e çekti.

Edip GYO 2014 kar dağıtım tablosunu yayınladı!

Edip Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı. Edip GYO 2014 yılı olağan genel kurul toplantı sonucunu kapsamında kar dağıtım tablosunu yayınladı.

Edip Gayrimenkul bağımsız yönetim kurulu adaylarını belirledi!

Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi bağımsız yönetim kurulu üyelerinin adaylığı hakkında Kamu Aydınlatma Platformu'nda açıklamada bulundu.

Edip Alan kimdir?

Siirt Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Edip Alan kimdir? Edip Alan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Edip Alan, ne zamandan beri, Siirt Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü olarak hizmet veriyor?

Fuat Edip Baksı Mahallesi kentsel dönüşüm Haberi

Fuat Edip Baksı Mahallesi kentsel dönüşüm

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ geride bıraktığı beş yılda olduğu gibi bu dönemde yine vatandaşların arasında. Kendini Bayraklı'ya adayan Karabağ kentin sorunlarını da yakından biliyor. İlk döneminde gerçekleştirilen ve ikinci döneminde de devam eden projelerini takip eden Karabağ önceki gün Fuat Edip Baksı Mahallesi'ndeydi. Kentsel Dönüşümün en büyük mahallesinden biri olan Fuat Edip Baksı'da mahalle sakinleriyle sık sık bir araya gelen Karabağ önceki gün elektrik kaçağından dolayı yanan bir evi ve aileyi de ziyaret etti. Can kaybı yaşanmamasının bir nebze de olsa sevindirici olduğunu kaydeden Karabağ aileye evlerini yeniden kurmaları için destek vereceğini dile getirdi. Yanan eşyaların tahliyesi, boya-badanatamirat işleri ile yeni mobilyalar konusunda en kısa sürede ailenin kapısını çalacaklarına dair söz verdi. Havanın kararmasıyla birlikte özellikle gençlerin ve...