29 / 04 / 2024

Fuat Kırık

Fuat Kırık

Eyvan İnşaat Malzemeleri Gayrimenkul Taşımacılık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 11 Şubat 2015'te, 50 bin TL sermaye ile Beylikdüzü'nde, Şeref Kırık, Fuat Kırık ortaklığında kuruldu.

Fuat Çakır İnşaat Madencilik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fuat Çakır İnşaat Madencilik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Fuat Çakır tarafından kuruldu.

Mekkan Kimya İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Tekstil Gıda Ve Temizlik Ürünleri Ltd.Şti. kuruldu!

Mekkan Kimya İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Tekstil Gıda Ve Temizlik Ürünleri Ltd.Şti. Ümraniye'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Atmaca tarafından kuruldu.

Bund Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Bund Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta Fuat Şahin ve Ülkü Şahin ortaklığında kuruldu.

Depremde ağır hasar alan 26 bina acil yıkılacak!

İzmir AFAD Koordinasyon Merkezi'nde düzenlediği basın toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, ''Toplam 1238 binada çalışmalarımızı tamamlamış durumdayız. Bunlardan 1238 binadan 26'sı acil yıkılacak, ağır hasarlı ve yıkık bina'' diye konuştu.

Diyarbakır Fuat Sezgin İl Halk Kütüphanesi açıldı!

Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesinde bulunan 42 yıllık binanın yetersiz olması nedeniyle İl Halk Kütüphanesi için 10 bin metrekarelik alanda yeni bina inşa edildi.

Tosyalı Holding’ten İskenderun 2’nci OSB'ye 1 milyar dolarlık yatırım!

Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı gelecek yatırımlarına dair açıklamalarda bulundu. Fuat Tosyalı, “İskenderun 2’nci Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) yeni çelik yatırımı için kolları sıvadık. 1 milyar dolarlık bu yatırıma 2020’de başlayacağız” dedi...

Arta Frm Mühendislik Mimarlık İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

 Arta Frm Mühendislik Mimarlık İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Rasool Moradı Madadlou ve Fuat Kılıç ortaklığında kuruldu. 

Samsun Çarşamba Devlet Hastanesi 2018'de açılacak!

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Çarşamba ilçesi Kavakdibi mevkiinde yapımı devam eden yeni Çarşamba Devlet Hastanesi'nde incelemelerde bulunarak yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Roj Yapı İnşaat Mimarlık Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Roj Yapı İnşaat Mimarlık Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fuat Kırmızıkoyun tarafından 50 bin TL sermaye ile 4 Mayıs'ta Gaziosmanpaşa, Yeni Mahallesi, Hekimsuyu Caddesi'nde kuruldu.

Samsun Müteahhitler Derneği üyeleri kahvaltıda bir araya geldi!

Ak Parti Samsun Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, Samsun Müteahhitler Derneği Başkanı Ahmet Baltacı, yönetim kurulu ve dernek üyeleri ile birlikte Şehir Kulübü’nde düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.

Eyvan İnşaat Malzemeleri Gayrimenkul Taşımacılık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eyvan İnşaat Malzemeleri Gayrimenkul Taşımacılık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 11 Şubat 2015'te, 50 bin TL sermaye ile Beylikdüzü'nde, Şeref Kırık, Fuat Kırık ortaklığında kuruldu.

Fuat Köktaş: Samsun'da toplu konut ve sosyal donatıya 905 milyon TL yatırım yapıldı!

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, millete hizmet yolunda son 12 yılda Samsun' a 905 milyon TL Toplu Konut ve Sosyal Donatı yatırımı yapıldığını söyledi.

Fuat Köktaş: Samsun'a 905 milyon TL'lik yatırım yapıldı!

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, hızla artan konut talebine şehirlerin, normal gelişme hızında yanıt verememesinin, uzun yıllardır kentlerin kimliğini tehdit edecek bir ölçüde sağlıksız biçimde yapılaşmasına sebep olduğunu söyledi.

Fuat Kırık Haberi

Fuat Kırık

Eyvan İnşaat Malzemeleri Gayrimenkul Taşımacılık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile 11 Şubat 2015'te, Şeref Kırık, Fuat Kırık ortaklığında kuruldu.


Eyvan İnşaat Malzemeleri Gayrimenkul Taşımacılık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;İNŞAAT MALZEMELERİ a-Her türlü kaba inşaat malzemeleri,ince inşaat malzemeleri,hırdavat,sıhhi tesisat malzemeleri ile bu malzemelerin yanında kullanılan yardımcı mamullerin alımı,satımı,ithalatı ve ihracatını yapmak. b-Konusunda her türlü dekorasyon malzemeleri ile mobilya, ağaç doğramada kullanılan aksesuarlarının imalı, alımı,satımı ve ihracatını ve ithalatını yapmak. c-Konusu her türlü inşaat malzemesi yapımında kullanılan inşaat demiri, çimento, çivi, kireç, kum, tuğla, seramik,yer döşemeleri,fayans,hırdavat,boya, sıhhi tesisat, kalorifer, asansör malzemeleri, inşaat malzemeleri alımı,satımı,ithalatı ve ihracatını yapmak. d-Konusunda her türlü inşaat ve yol makineleri bayındırlık işlerinde kullanılan makineler,dozer,loder,ekskavatör,römorkler,traktörler,jenare törler, komperesörler, sondaj...