03 / 05 / 2024

Fuat Yavaş

Fuat Yavaş

Fumet Tekstil İnşaat Gayrimenkul Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Fuat Yavaş ve Ahmet Alperen tarafından 10 bin TL sermaye ile 2 Haziran'da Başakşehir, Kayabaşı Mahallesi'nde kuruldu.

Mansur Yavaş'a metro tepkisi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın metro inşası izin vermediği yönündeki açıklamaları üzerine Yavaş'a birçok isim tepki gösterdi. 

Fuat Gedik kimdir?

Halk GYO bağımsız yönetim kurulu üyesi Fuat Gedik kimdir? Fuat Gedik daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Fuat Gedik'in biyografisi...

Fuat Gedik, Halk GYO bağımsız yönetim kurulu üyesi oldu!

Halk GYO'nun bağımsız yönetim kurulu üyeliğine, Fuat Gedik'in  27 mayıs 2021 tarihi itibariyle atanmasına karar verildi.  

Mansur Yavaş'tan metro tepkisi! 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Mamak metrosuna ilişkin konuştu. Kendilerine tek metro için izin verildiğine dikkat çeken Yavaş, metro çalışmalarına hemen başlandığını belirtti.

Fuat Oktay'dan Kanal İstanbul değerlendirmesi!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı...

Mansur Yavaş'tan Açelya Apartmanı açıklaması!

Çankaya ilçesinde çökme riski bulunduğu gerekçesiyle boşaltılan binanın kontrollü yıkımı gerçekleştiriliyor. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, alanı ziyaret etti ve açıklamalarda bulundu.

Mansur Yavaş: Ankapark'ı alırsak, mutlaka çalıştıracağız!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankapark'a ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Yavaş, "Biz henüz teslim alamadık. Dava açılmış. Hakim tedbir kararı verdi. Ağustos ayında orayı incelettim. Biz orayı alırsak, mutlaka çalıştıracağız." diye konuştu.

Fuat Oktay kimdir?

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay kimdir? Fuat Oktay daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Fuat Oktay'ın biyografisi...

Mansur Yavaş'tan TOGO Kuleleri açıklaması!

Bir televizyon programına konuk olan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, TOGO Kuleleri yüzünden davalık olduğu Sinan Aygün'ün rüşvet iftirasıyla kendisini görevden aldırtmak istediğini dile getirdi. 

İngiltere'de konut sektörü yavaşladı! 

İngiltere Merkez Bankası (BoE) Başkanı Andrew Bailey, ülkede konut sektörünün 2021 yılının başında yavaşladığını dile getirdi. 

Fuat Hafriyat İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fuat Hafriyat İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 225 bin TL sermaye bedeli ile Yüksel Aksakal tarafından kuruldu.

Ankara'daki kentsel dönüşüme Mansur Yavaş'tan veto!

Geçen ay Ankara Büyükşehir Belediye(ABB) Meclisi’nde kabul edilen ve bazı ilçeleri kapsayan kentsel dönüşüm kararı ABB Başkanı Mansur Yavaş tarafından veto edildi. Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok ise söz konusu veto kararına tepki gösterdi. 

Fuat Oktay'dan kira desteği açıklaması!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, belirli sektörlere yönelik KDV indirimi ve işyeri kira stopajı indirimi kapsamında 15 milyar lira tutarında vergi indirimi sağladıklarını belirtti ve kısıtlamalardan doğrudan etkilenen esnafa üç ay süreyle gelir kaybı ve kira desteği sunduklarına dikkat çekti.

Fuat Yavaş Haberi

Fuat Yavaş

Fumet Tekstil İnşaat Gayrimenkul Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Fuat Yavaş ve Ahmet Alperen tarafından 10 bin TL sermaye ile 2 Haziran'da Başakşehir, Kayabaşı Mahallesi'nde kuruldu.


Fumet Tekstil İnşaat Gayrimenkul Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Yün, pamuk,ipek, suni ve sentetik elyaf ve benzeri maddelerden mamul tekstil ürünlerinin alımı, satımı, imalatı, ithalatı ve ihracatını yapmak 2. Her türlü ipek,pamuk, yün,sentetik tabi elyaflardan ve diğer ipliklerden mamul örme ve dokuma kumaşların imalini, ithalatını, ihracatını, toptan ve perakende dahili ticaretini ve pazarlamasını yapmak. 3. Her türlü konfeksiyon ürünü kot,pantolon, blucin, eşofman, gömlek, ceket, palto, etek, kazak, kravat gibi giyim eşyasının ihracı, ithali, toptan ve perakende dahili ticaret ve pazarlamasını yapmak. Kreasyonlar hazırlamak, defileler düzenlemek, bayilik, acentelik,...