03 / 05 / 2024

fuaye süreyyapaşa kaç katlı

fuaye süreyyapaşa kaç katlı

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de inşa edilen ve Yılmaz İnşaat tarafından konumlandırılan Fuaye Süreyyapaşa satılık daire fiyatları 250 bin liradan başlıyor. Proje, Maltepe Zümrütever Mahallesi'nde yer alıyor...

Fuaye Süreyyapaşa örnek daire!

Fuaye Süreyyapaşa örnek daire görselleri projeyi merak edenler için haberimizin devamında yer alıyor. Maltepe Fuaye Süreyyapaşa Evlerinde yer alan daireler 250 bin 923 bin liradan başlayarak yükseliyor.

Suzuki S-Cross'a 104 bin TL zam! 19 Ağustos 2023 fiyat listesi...

Ülkemizde otomobil tutkunları tarafından en çok tercih edilen araçlardan biri olan Suzuki S-Cross'a 104 bin TL zam geldi. Peki, Suzuki S-Cross'un zamlı fiyatı ne kadar, kaç TL?İşte 19 Ağustos 2023 fiyat listesi...

Çiftçiler buğday alım fiyatlarını bekliyor! Son dakika buğday, arpa, mısır fiyatları kaç lira oldu? 

Buğday üreticisi müdahale alım fiyatının açıklanmasını dört gözle beklerken, son dakika borsa fiyatlarını da araştırıyor. Peki son dakika buğday, arpa, mısır fiyatları kaç lira oldu? İşte 14 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Yenilenmeyen kira sözleşmesi kaç yıl geçerli? Ev sahibi kiraya verdiği konutu kontrol edebilir mi?

Kiracılar ve ev sahipleri açısından kira sözleşmesi önemlidir. Aynı kiracılar ile devam edilip edilmeyeceği kira sözleşmesinin yenilenme arifesinde belli olur. Peki Yenilenmeyen kira sözleşmesi kaç yıl geçerli? İşte detaylar!

TOKİ Tekirdağ Süleymanpaşa 2022 projesi! Yüzde 10 peşinatla ev sahibi olun!

TOKİ Süleymanpaşa 2022 projesinde kaç konut yapılacak, TOKİ Süleymanpaşa projesine nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Tekirdağ Süleymanpaşa 2022 sosyal konut projesi...

Mısır fiyatlarındaki sonuçlar şaşkınlık yarattı! Mısır fiyatları ne kadar? 2022 mısır fiyatları kaç TL?

Mısır fiyatları ne kadar? 2022 mısır fiyatları kaç TL? soruları günün en çok sorulan soruları arasında yer alıyor. İşte detaylar!

Tekirdağ Süleymanpaşa'da 199 bina için yıkım kararı!

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi, ilçede 199 binanın 12’si tamamen, 187’sinin ise kaçak katları ve projesine uygun olmayan çıkıntılarının yıkılmasına karar verdi.

Tekirdağ Süleymanpaşa'da kaçak yapılaşmaya taviz yok!

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, " Süleymanpaşa Belediyesi olarak kaçak yapılaşmaya asla taviz vermeyeceğimizi dünde söyledik, bu günde ve yarında söylemeye devam edeceğiz." dedi.

Tekirdağ Süleymanpaşa'da kaçak yapılara geçit yok!

1 Ocak 2016 tarihinden 1 Mayıs 2016 tarihine kadar yapılan İmar denetimleri sonucu, 51 adet İmar Kanuna aykırı yapı tespit eden Süleymanpaşa Belediyesi ekipleri kişiler haklarında yasal işlem başlattı.

Tekirdağ Süleymanpaşa'da kaçak yapıya izin yok!

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçe Belediyesi, İmar Kanunu'na aykırı bina, konteynır, baraka gibi yapıların mühürlenmesi ve yıkımlarına devam ediyor.

Süleymanpaşa'da kaçak yapılar yıkılıyor!

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi ekipleri, Kumbağ Belediye Caddesi üzerinde bulunan imar durumuna aykırı eklentileri yıkmaya başladı. Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Kumbağ Mahallesi'nin yeni çehresi ile daha güzel olacağının altını çizdi.

Tekirdağ Süleymanpaşa'da kaçak yapılaşmaya izin yok!

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa Belediyesi ekipleri, kaçak yapılaşmaya karşı denetimlerini sürdürüyor. Bölgedeki kaçak yapılaşmaya taviz verilmiyor.

1977 yılında Süreyya Plajı baştan aşağı yenilenecekmiş!

1977 yılında Anadolu Yakası modern bir plaja kavuşacakmış. Süreyyapaşa Plaj Tesisleri'ni bir milyon liraya beş yıllığına kiralayan Gazinocular Kralı Fahrettin Aslan, plaja 7 milyon liralık yatırım yapacakmış.

Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları Hastanesi'nin blokları yenileniyor!

İstanbul Anadolu Güney Kamu Hastaneleri Birliği, Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi bloklarında yenileme yapacak. İhalesi 16 Eylül'de düzenlenecek yenileme işi 45 günde de tamamlanacak.

fuaye süreyyapaşa kaç katlı Haberi

fuaye süreyyapaşa kaç katlı

Fuaye Süreyyapaşa satılık daire bilgilerini haberimizde bulabilirsiniz. Yılmaz İnşaat tarafından İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de inşa edilen projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor. 


Fuaye Süreyyapaşa satılık daire!


2 oda 1 salon dairelerin satışlarının tamamlandığı Fuaye Süreyyapaşa projesinde yer Fuaye Süreyyapaşa Maltepe fiyat listesi ne göre projedeki konutların fiyatları 250 bin liradan başlıyor.


Yılmaz İnşaat Fuaye Süreyyapaşa nerede?


106 bin metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılan Fuaye Süreyyapaşa projesi Maltepe Zümrütever Mahallesi'nde yer alıyor. 


Maltepe Fuaye Süreyyapaşane zaman teslim edilecek?


Projede teslimler bu ay yapılacak.


Maltepe Fuaye Süreyyapaşa ulaşım;


Zümrütevler Mahallesi Akkayalar Sokak Maltepe / İstanbul 


Telefon: 444 22 83

Web Adresi: www.fuaye.com.tr


Melek...