29 / 04 / 2024

Fuga Mobilya Diamond

Fuga Mobilya Diamond

Fuga Mobilya; en yeni modelleri ile düğün sezonuna düşsel ve iddialı bir giriş yapıyor. Diamond Yemek ve Yatak Odası koleksiyonlarını görücüye çıkaran Fuga Mobilya, evlenen ve yeni evlenecek çiftler için en özel seçenekleri sunuyor.

Fuga Mobilya'dan yeni Leon berjer serisi!

Modern mobilyalara değer kazandıran Fuga Mobilya, Leon berjeriyle evlere renkli detaylar katıyor. Turuncu rengiyle sonbaharın hüzünlü havasını enerjiyle değiştiren Fuga Mobilya, Leon berjer ile evinde konforunu yaşamak isteyenlere hitap ediyor.

Fuga Mobilya Hindistan mağazasıyla satış ağını genişletiyor!

Mobilyada modern, fonksiyonel ve inovatif ürünleriyle 1991 yılından bu yana sektörde yer alan Fuga Mobilya, yıllık yirmi bin adede ulaşan yüksek üretim kapasitesiyle dikkatleri üzerine çekiyor.

Fuga Mobilya'dan yeni evleneceklere yaz kampanyası!

Fuga Mobilya, bilgisayar üzerinde, evin 3 boyutlu çiziminin yapılmasıyla gerçekleşen bu hizmet ile kişiye özel istekler dikkate alınarak, gelin ve damat adaylarına yol gösteriliyor.

Fuga Mobilya'dan Josephine koltuk konsepti!

Geçmişi Kleopatra’dan günümüze kadar uzanan josephine koltuklar, modern çağda Fuga Mobilya dokunuşuyla evlerinize konuk oluyor. Fuga Mobilya kendi estetik ve çağdaş anlayışıyla josephine koltuğu yeniden yorumlayarak, Elips Josephine’i yarattı.

Fuga Mobilya yeni Diamond koleksiyonunu satışa çıkardı!

Fuga Mobilya; en yeni modelleri ile düğün sezonuna düşsel ve iddialı bir giriş yapıyor. Diamond Yemek ve Yatak Odası koleksiyonlarını görücüye çıkaran Fuga Mobilya, evlenen ve yeni evlenecek çiftler için en özel seçenekleri sunuyor.

Fuga Mobilya'dan endüstriyel stil mobilya tasarımları!

‘’Yaşam alanları yaratır’’ mottosuyla öne çıkan Fuga Mobilya, Loft Koleksiyonu ile endüstriyel stili şehre taşıyor. Loft koleksiyonunda kullanılan ceviz masif ahşap ve eskitme bakır dokunuşlar ferah, basit ve sade mekanlar yaratmanız için ideal.

Fugo Mobilya, Maya Koltuk ile evinize beyaz huzuru getiriyor!

Modern mobilyaları ile yaşam alanlarında kendini fark ettiren Fuga Mobilya, Maya koltuk ile evlerinizde daha geniş ve ferah bir görünüm sağlıyor.

İpek Diamond Kayseri'de farklı konsept oluşturdu!

Farklı konsepti ile cazibe merkezi olacak. İPEK Mobilya 'nın 2014 yılında Altınok Kardeşler'in sinerjisiyle oluşturdukları İpekar İnşaat 'ın ilk projesi İpek Diamond Kayseri oldu.

Fuga Mobilya İSMOB'da!

Fuga Mobilya, modern mobilyalara tasarımsal bakış açıları kazandırıyor. Fuga Mobilya, fuara özel tasarladığı Pera ve Loft konseptleri ile modern ve de özgün modellerine yenilerini ekledi.

İpek Mobilya Kayseri'de 800 konutluk yeni projeye hazırlanıyor!

İpek Mobilya'nın iştiraklerinden İpekar İnşaat, Kayseri'de "İpek Diamond" projesini görücüye çıkardı. 13 katlı üç rezidans bloğunda 4+1 olarak tasarlanan daireler, 240 ve 280 metrekare büyüklükte.

Kayseri İpek Diamond'taki daireler satışta!

Gayrimenkul sektörüne 2006 yılında Kayseri'de inşa ettiği İpeksaray AVM ile giriş yapan İpek Mobilya şimdi de konut üretimine başladı. Grubun Altın Ok Kardeşler ile Kayseri'de geliştirdiği Diamond projesinin satışlarına başlandı.

Kayseri İpek Diamond Evleri iletişim!

Farklı sektörlerdeki iştiraklerine devam eden İpek Mobilya, İpekar İnşaat imzası ile İpek Dİamond Evlerini hayata geçiriyor. Kayseri İpek Diamond Evleri iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

İpek Diamond Kayseri'de hayata geçiriliyor!

İpek Mobilya'nın iştiraklerinden İpekar İnşaat tarafından yapılacak "İpek Diamond" projesi vitrine çıktı. 13 katlı üç rezidans bloğunda 4+1 olarak tasarlanan daireler, 240 ve 280 metrekare büyüklükte olacak.

Fuga Mobilya Diamond Haberi

Fuga Mobilya Diamond

Modern mobilyalara özgün tasarım anlayışı kazandıran Fuga Mobilya; en yeni yatak ve yemek odası modelleri ile düğün sezonuna düşsel ve iddialı bir giriş yapıyor. Diamond Yemek ve Yatak Odası koleksiyonlarını görücüye çıkaran Fuga Mobilya, evlenen ve yeni evlenecek çiftler için en özel seçenekleri sunuyor.


Hikayesinde aşkı başrol yapan evler Fuga Mobilya ile döşeniyor


Diamond, tasarımcısının düşünde canlandığı ilk andan itibaren mutluluk, aşk ve huzur kelimeleriyle şekillenmeye başladı. İnce çizgilerindeki şık uyumu, zamansız kapütone detayı ve ahşabın doğal güzelliğiyle hikayesinde aşk olan evler için bir araya getirildi. 


Ahşabın sıcaklığı ile tasarlanan Diamond yemek masası, sevdiklerinizle güzel bir yemeğin, enfes tatların ve keyifli saatlerin tanığı oluyor. Modern dizaynı ile fark yaratan Diamond yemek masası, Fuga Mobilya güvencesiyle ve özgün tasarımıyla satışa sunuluyor. Diamond’ın kapitone...