02 / 05 / 2024

Fuga Mobilya nerede

Fuga Mobilya nerede

Fuga Mobilya, modern mobilyalara tasarımsal bakış açıları kazandırıyor. Fuga Mobilya, fuara özel tasarladığı Pera ve Loft konseptleri ile modern ve de özgün modellerine yenilerini ekledi.

Fuga Mobilya'dan yeni Leon berjer serisi!

Modern mobilyalara değer kazandıran Fuga Mobilya, Leon berjeriyle evlere renkli detaylar katıyor. Turuncu rengiyle sonbaharın hüzünlü havasını enerjiyle değiştiren Fuga Mobilya, Leon berjer ile evinde konforunu yaşamak isteyenlere hitap ediyor.

Fuga Mobilya Hindistan mağazasıyla satış ağını genişletiyor!

Mobilyada modern, fonksiyonel ve inovatif ürünleriyle 1991 yılından bu yana sektörde yer alan Fuga Mobilya, yıllık yirmi bin adede ulaşan yüksek üretim kapasitesiyle dikkatleri üzerine çekiyor.

Fuga Mobilya'dan yeni evleneceklere yaz kampanyası!

Fuga Mobilya, bilgisayar üzerinde, evin 3 boyutlu çiziminin yapılmasıyla gerçekleşen bu hizmet ile kişiye özel istekler dikkate alınarak, gelin ve damat adaylarına yol gösteriliyor.

Fuga Mobilya'dan Josephine koltuk konsepti!

Geçmişi Kleopatra’dan günümüze kadar uzanan josephine koltuklar, modern çağda Fuga Mobilya dokunuşuyla evlerinize konuk oluyor. Fuga Mobilya kendi estetik ve çağdaş anlayışıyla josephine koltuğu yeniden yorumlayarak, Elips Josephine’i yarattı.

Fuga Mobilya yeni Diamond koleksiyonunu satışa çıkardı!

Fuga Mobilya; en yeni modelleri ile düğün sezonuna düşsel ve iddialı bir giriş yapıyor. Diamond Yemek ve Yatak Odası koleksiyonlarını görücüye çıkaran Fuga Mobilya, evlenen ve yeni evlenecek çiftler için en özel seçenekleri sunuyor.

Fuga Mobilya'dan endüstriyel stil mobilya tasarımları!

‘’Yaşam alanları yaratır’’ mottosuyla öne çıkan Fuga Mobilya, Loft Koleksiyonu ile endüstriyel stili şehre taşıyor. Loft koleksiyonunda kullanılan ceviz masif ahşap ve eskitme bakır dokunuşlar ferah, basit ve sade mekanlar yaratmanız için ideal.

Fugo Mobilya, Maya Koltuk ile evinize beyaz huzuru getiriyor!

Modern mobilyaları ile yaşam alanlarında kendini fark ettiren Fuga Mobilya, Maya koltuk ile evlerinizde daha geniş ve ferah bir görünüm sağlıyor.

Fuga Mobilya İSMOB'da!

Fuga Mobilya, modern mobilyalara tasarımsal bakış açıları kazandırıyor. Fuga Mobilya, fuara özel tasarladığı Pera ve Loft konseptleri ile modern ve de özgün modellerine yenilerini ekledi.

Fuga Mobilya Chester Koltuk İngiliz asaleti ile buluşuyor!

Fuga Mobilya yaşam alanlarına tasarımsal bir değer kazandırmak isteyenleri, düşleri süsleyen mobilyalarla buluşturmaya Chester Koltuk ile devam ediyor.Chester koltuk, Fuga Mobilya imzasıyla tarihi yaşam alanlarınıza taşıyor.

Fuga Mobilya Pose TV ünitesi ile salonunuzun havasını değiştiriyor!

Fuga Mobilya yaşam alanlarına tasarımsal bir değer kazandırmak isteyenleri, düşleri süsleyen mobilyalarla buluşturuyor. Fuga Mobilya Pose TV ünitesi ile salonunuzun havasını değiştiriyor. Fuga Mobilya farkını siz de evinizde yaşatabilirsiniz.

MOBSAD’dan Fuga Mobilya'ya iki ödül!

2014 yılının en yenilikçi ürünlerinden Gaudi koltuk takımı ve Bach TV ünitesinden oluşan oturma grubu ile ‘en iyi modern oturma grubu’, Poem Seperatör (paravan) ile ‘en iyi aksesuar’ ödülü Fuga Mobilya’nın oldu...

Fuga Mobilya iç mimarlık danışmanlığı yapıyor!

Modem ve fonksiyonel tasarımlarıyla evlerin yaşamaya değer anlarına ortak olan Fuga Mobilya, ücretsiz iç mimarlık ve dekorasyon danışmanlığı ile fark yaratıyor. Evlerin konfor ve güzelliği pekiştiriliyor...

Fuga Mobilya iç mimarlık ve dekorasyon danışmanlığı hizmeti veriyor!

Modem ve fonksiyonel tasarımlarıyla evlerin yaşamaya değer anlarına ortak olan Fuga Mobilya, ücretsiz iç mimarlık ve dekorasyon danışmanlığı ile fark yaratıyor yaşam alanlarını yenilemek isteyenlere hitap ediyor...

Fuga Mobilya nerede Haberi

Fuga Mobilya nerede

Mobilyada fonksiyonel ve inovatif ürünleriyle 1991 yılından bu yana sektörde yer alan Fuga Mobilya, modern mobilyalara tasarımsal bakış açıları kazandırıyor. Fuga Mobilya, fuara özel tasarladığı  Pera ve Loft konseptleri ile modern ve özgün modellerine yenilerini ekledi. 


Dünyada en büyük, Türkiye’de ise ilk tek kimlikli stant özelliğiyle ön plana çıkacak olan Mobsad alanında 250 m2 standıyla yer alan firma, 5. Hall’de ziyaretçilerini bekliyor. Tek salon içerisinde 10 bin m2 brüt alana kurulan bu özel alanda yer alan firma İSMOB’a 6. kez katılıyor.  


Yemek ve yatak odaları, oturma grupları, aksesuarlar ve köşe takımlarından oluşan diğer yeni modeller de fuar boyunca sergilenecek. Fuga Mobilya Genel Müdürü Oğuzhan Erkutun, İSMOB 2015 fuarından beklentilerini ve fuara özgün hazırlıklarını şu sözlerle paylaşıyor: 


Anılarla anlam kazanan yaşam alanları...