09 / 05 / 2024

fuga mobilya yaz kampanyası

fuga mobilya yaz kampanyası

Fuga Mobilya, bilgisayar üzerinde, evin 3 boyutlu çiziminin yapılmasıyla gerçekleşen bu hizmet ile kişiye özel istekler dikkate alınarak, gelin ve damat adaylarına yol gösteriliyor.

Mobilyada ‘yaz’ bereketi! Düğün sezonu ve yazlık alışverişleri mobilya satışlarını canlandıracak!

Mobilyacılar, yaklaşan yaz aylarını iple çekiyor. Düğün sezonunun başlaması birlikte evliliğe adım atacak çiftlerin mobilya alışverişleri şimdiden artarken, yaz aylarında bahçe mobilyalarına olan talebin de artması sektörü iyice hareketlendirecek.

Vivense’den yaz bitimine özel kampanya! Bahçe mobilyalarında yüzde 40 indirim fırsatı. İşte 21 Eylül 2022 fiyat listesi

Vivense Mobilya yaz bitimine özel bahçe ve balkon mobilyalarında yüzde 40 indirim kampanyası başlattı. Mobilyanızı alın yaza daha ucuz maliyetle daha şık bahçenizde girin.

Alfemo Mobilya’da yazdan kalma fiyatlar! Mobilyasını yenilemek isteyenler buraya! 19 Eylül 2022 Alfemo fiyat listesi

Döşemeli ve panel mobilya ürünleriyle tüketicilerin ihtiyaçlarına yönelik üretim yapan Alfemo Mobilya’da yaz hala devam ediyor. İşte 19 Eylül 2022 Alfemo Mobilya fiyat listesi

Doorfest Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doorfest Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Yazıcı tarafından kuruldu.

Evgör 2016 yaz koleksiyonunda bahçe tasarımlarına yer verdi!

EVGÖR, 2016 yaz koleksiyonuna yeni tasarım bahçe mobilya ve aksesuarları ekledi.Evgör’ün bahçe mobilyaları, yaz dönemine özel indirimler ve Türkiye’nin her yerine ücretsiz teslimat avantajları ile sunuluyor.

Yazıcı Dekorasyon Mobilya İmalat İnşaat ve Sanayi Turizm Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Yazıcı Dekorasyon Mobilya İmalat İnşaat ve Sanayi Turizm Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Cemil Yazıcı Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL sermaye ile 24 Mart'ta Taksim, Tomtom Mahallesi, Akansu Sokak'ta açıldı.

Yazıcı Vetur İnşaat Mobilya Kuyumculuk Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yazıcı Vetur İnşaat Mobilya Kuyumculuk Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ergün Veziroğlu ve Ahmet Yazıcı ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 9 Mart'ta Fatih, Mimar Kemalettin Mahallesi'nde kuruldu.

İder Mobilya'da yüzde 25 indirim kampanyası!

İder Mobilya’nın koleksiyonlarına bu sezon dahil ettiği genç odası takımları yaz sonu kampanyasıyla %25’e varan indirimlerle satışa sunuluyor.

Merinos Mobilya pay alım satım bildirimini yayınladı!

Merinos Mobilya Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu 'nda yapılan yazılı açıklamaya göre pay alım satım bildirimini yayınladı.

Fuga Mobilya'dan yeni Leon berjer serisi!

Modern mobilyalara değer kazandıran Fuga Mobilya, Leon berjeriyle evlere renkli detaylar katıyor. Turuncu rengiyle sonbaharın hüzünlü havasını enerjiyle değiştiren Fuga Mobilya, Leon berjer ile evinde konforunu yaşamak isteyenlere hitap ediyor.

Fuga Mobilya Hindistan mağazasıyla satış ağını genişletiyor!

Mobilyada modern, fonksiyonel ve inovatif ürünleriyle 1991 yılından bu yana sektörde yer alan Fuga Mobilya, yıllık yirmi bin adede ulaşan yüksek üretim kapasitesiyle dikkatleri üzerine çekiyor.

Fuga Mobilya'dan yeni evleneceklere yaz kampanyası!

Fuga Mobilya, bilgisayar üzerinde, evin 3 boyutlu çiziminin yapılmasıyla gerçekleşen bu hizmet ile kişiye özel istekler dikkate alınarak, gelin ve damat adaylarına yol gösteriliyor.

Fuga Mobilya'dan Josephine koltuk konsepti!

Geçmişi Kleopatra’dan günümüze kadar uzanan josephine koltuklar, modern çağda Fuga Mobilya dokunuşuyla evlerinize konuk oluyor. Fuga Mobilya kendi estetik ve çağdaş anlayışıyla josephine koltuğu yeniden yorumlayarak, Elips Josephine’i yarattı.

fuga mobilya yaz kampanyası Haberi

fuga mobilya yaz kampanyası

Modern ve fonksiyonel tasarımlarıyla evlerin yaşamaya değer anlarına ortak olan Fuga Mobilya, ücretsiz iç mimarlık ve dekorasyon danışmanlığı ile evlilik sezonunda fark yaratıyor. Bilgisayar üzerinde, evin 3 boyutlu çiziminin yapılmasıyla gerçekleşen bu hizmet ile kişiye özel istekler dikkate alınarak, gelin ve damat adaylarına yol gösteriliyor.


Bu eşsiz hizmet için, Fuga Mobilya mağazalarına uğramak yeterli 

Ücretsiz iç mimarlık ve dekorasyon danışmanlığı hizmetiyle evlerin iç görünümünü güzelleştiren marka, yaşam alanlarını yenilemek isteyenlere de hitap ediyor. Fuga Mobilya’nın uzmanlarından bu ayrıcalıklı hizmeti almak için markanın İstanbul Modoko, Masko, Bostancı, Ankara Siteler, Anse MDM, İzmir, Bursa, Samsun, Adana, Antalya’daki mağazalarına uğramak yeterli oluyor. 

Siz de evinizin ölçülerini vererek bu hizmetten faydalanabilir, yepyeni önerilerle hayalinizdeki eve sahip...