09 / 05 / 2024

Fulya Mimarlık adres

Fulya Mimarlık adres

Fulya Mimarlık Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Korhan Korkutlu tarafından kuruldu.

Fulya Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Fulya Mimarlık Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Korhan Korkutlu tarafından kuruldu.

Klape Mimarlık Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Klape Mimarlık Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Fulya Nur Kaplan tarafından Esenler’de kuruldu.

Artpro Mimarlık Mühendislik İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artpro Mimarlık Mühendislik İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fulya Aslan Çetin ve Erman Doğruyol ortaklığında kuruldu. 

Kota Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Adres kuruldu!

Kota Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Adres 10 bin TL sermaye ile bugün Yaşar Aktürk, Yağmur Aktürk ortaklığında kuruldu.

Raaf Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Raaf Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Fulya Nilhan Türkel ve Hasan Alper Türkel ortaklığıyla 80 bin TL sermaye ile 23 Mart'ta Üsküdar, Acıbadem Mahallesi, Çeçen Sokak, Akasya Evleri'nde kuruldu.

3A Bina Tasarım Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3A Bina Tasarım Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Adnan Korkmaz, Avni Yıldız, Ali Demir ortaklığıyla 1 milyon TL sermaye ile 4 Ocak'ta Şişli, Fulya Mahallesi, Ortaklar Caddesi, Galipbey Sokak'ta kuruldu.

2D Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2D Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Uğur Tonaroğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 15 Aralık'ta Şişli, Fulya Mahallesi, Akıncı Bayırı Sokak'ta kuruldu.

Fama Grup İnşaat Taahhüt Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fama Grup İnşaat Taahhüt Mimarlık Ticaret Limited Şirketi, Ozan Albayrak tarafından 10 bin TL sermaye ile 10 Ağustos'ta Şişli, Fulya Mahallesi, Mehmetcik Caddesi 'nde kuruldu.

SPA Station Mimarlık Proje ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

SPA Station Mimarlık Proje ve İnşaat Limited Şirketi, Setaç Koray Sungur, Yücel Çınar tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 4 Aralık'ta Şişli, Fulya Mahallesi'nde kuruldu.

AGC Mimarlık Mühendislik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

AGC Mimarlık Mühendislik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Özden Çakina tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 18 Ağustos'ta Şişli, Fulya Mahallesi'nde kuruldu.

Kibrid Yapı Proje Mimarlık Tasarım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kibrid Yapı Proje Mimarlık Tasarım Ticaret Limited Şirketi, Arif Çağatay Deveci tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 10 Mart'ta Mecidiyeköy, Fulya Mahallesi, Ortaklar Caddesi'nde kuruldu.

SC Mimarlık Dekorasyon Sanayi ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SC Mimarlık Dekorasyon Sanayi ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Cemil Yılmaz, Hasan Beyazıt tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Aralık'ta Şişli, Fulya'da kuruldu

NSU Grup Mimarlık Tasarım Reklam Hizmetleri ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

NSU Grup Mimarlık Tasarım Reklam Hizmetleri ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Nuri Serkan Uğuz tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 23 Aralık'ta Mecidiyeköy, Fulya'da kuruldu

Fulya Mimarlık adres Haberi

Fulya Mimarlık adres

Fulya Mimarlık Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Korhan Korkutlu tarafından kuruldu.

Fulya Mimarlık Anonim Şirketi konusu:
MİMARLIK MÜHENDİSLİK a-Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, röleve restorasyon ve onarım yapmak. b- Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile birlikte yürütmek. c-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat mühendisliği projelerinin...