09 / 05 / 2024

Fulya Zenginer ev mi aldı

Fulya Zenginer ev mi aldı

Fulya Zenginer, annesini rahat ettirmek için 1.5 milyon TL’ye ev aldı ve dekorasyon için 150 bin TL harcadı.

Kuntay Tarık Evren, Fulya Zenginer'e Milano'dan ev aldı!

Kuntay Tarık Evren, beş aylık hamile eşi Fulya Zenginer'e bebek hediyesi olarak İtalya Milano' da ev aldı.İkili yaz tatillerini Milano'da yeni aldıkları evde yapacak.

Fulya Zenginer arsa payını vermeyen anneannesine dava açacak!

Arsa satışı için anneannesine vekalet veren, arsası satılmasına rağmen hakkını alamayan oyuncu Fulya Zenginer, anneannesine dava açacak.

Arsasını satmak isteyen Fulya Zenginer anneannesi tarafından dolandırıldı!

Oyuncu Fulya Zenginer arsa satışı için anneannesine vekalet verdi. Arsayı satan anneanne arsanın satılmadığını söyleyerek Zenginer'i dolandırdı. 

Fulya Zenginer 1.5 milyon TL’ye ev aldı!

Fulya Zenginer, annesini rahat ettirmek için 1.5 milyon TL’ye ev aldı ve dekorasyon için 150 bin TL harcadı.

Fulya Zenginer gayrimenkule yatırım yapıyor!

‘Seni Kimler Aldı’ dizisinin Zehra'sı oyuncu Fulya Zenginer, hayatına ilişkin açıklamalarda bulundu. Zenginer, annesine bir ev aldığını, kendisine de ev almak , istediğini söyledi.

İşte Aylin Coşkun'un Fulya'daki lüks evi!

Şarkıcı Aylin Coşkun, Beşiktaş Fulya'daki evinin kapılarını 'Ev Gezmesi' programına açtı. Ailesiyle birlikte lüks bir rezidansta yaşayan Coşkun'un evi gösterişli mobilyalarla dekore edilmiş.

Topoğlu İnşaat Vital Fulya projesi!

Topoğlu İnşaat Vital Fulya projesi 32 muayenehaneden meydana geliyor. 12 katta toplam 11 bin metrekare alana sahip olan proje tamamlandığında 100'den fazla doktora ev sahipliği yapacak

Vital Fulya ne zaman teslim edilecek?

Vital Fulya projesinde metrekaresi 25 dolardan satılıyor. Projede 32 muayenehane bulunuyor. 100'den fazla doktora ev sahipliği yapacak olan Vital Fulya ne zaman teslim edilecek?

Vital Fulya fiyat listesi!

Vital Fulya projesi, Topoğlu İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. Akıllı bina teknolojisiyle donatılan projede 32 muayenehane bulunuyor. Proje 100'den fazla doktora ev sahipliği yapacak. İşte Vital Fulya fiyat listesi...

Wilma Elles 350 bin dolara Trend Fulya 101'den daire satın aldı!

Wilma Elles Beşiktaş’ta ‘Trend Fulya 101’ adlı konut projesinden ev satın aldı. Evin 350 bin dolar olduğunu söyleyen Elles, “Bu evi yatırım amaçlı aldım, kiraya vereceğim” dedi...

Trend Residence Fulya'da 228 bin dolara!

Gögüş Yapı A.şž. tarafından yapılan Trend Residence Fulya projesinde ev fiyatları 228 bin dolardan başlangıç gösteriyor

Fulya Terrace, Setenay Özbek 'in sergisine ev sahibi oldu!

İnsanların refahları, mutlulukları, rahatları için ‘doğru yaşam alanları inşa etmeyi ' birincil amaç edinen İnanlar, mimarinin kültürleri etkilediğinin bilinci ve sorumluluğuyla hareket ederek Terrace Fulya 'daki satış ofisini sanata açıyor

Aşçıoğlu'nun Fulya Kongre Merkezi'nde sektörler buluşuyor!

Özel fuarlar şehir merkezine kaydı, Aşçıoğlu ' nun Fulya Fuar ve Kongre Merkezi (FFM) sektörlerin buluşma noktası oldu. Fulya Fuar ve Kongre Merkezi, farklı sektörlerin özel fuar ve etkinliklerine ev sahipliği yapmaya devam ediyor...

Fulya Zenginer ev mi aldı Haberi

Fulya Zenginer ev mi aldı


Posta gazetesinde yer alan habere göre, oyunculuktan kazandığı parayı gayrimenkule yatıran oyuncu Fulya Zenginer, geçen yıl annesi Gönül Zenginer’e Bakırköy’den bir ev almıştı.

DEKORASYONA 150 BİN TL HARCADI

Yıllardır Zeytinburnu’nda oturan ve Bakırköy'e alışmakta zorluk çeken anne, eski semtine geri döndü. Oyuncu, deniz gören bir siteden 4 oda 1 salon daire alarak, 1.5 milyon TL ödedi. Bir iç mimarla anlaşan Zenginer, evin dekorasyonuna da 150 bin TL harcadı.

EKİN MERT DAYMAZ'LA BAŞROLÜ PAYLAŞACAK

En son ‘Seni Kimler Aldı’ dizisiyle ekranlarda yer alan Fulya Zenginer, önümüzdeki hafta yeni projesi için sete girecek. Ekin Mert Daymaz’la başrolü paylaşacak olan güzel oyuncu, ilk kez bir komedi dizisinde yer alacak.